Jump to content

PSP Slim atkodēšana


Musimusi
 Share

Recommended Posts

Labdien.

Nopirku sīcim PSP Slim 2004, un, protams, sākās jautājumi par "pieejamākajām" programmiņām/spēlītēm. Parakājot pa netu, atradu šo variantu, viss labi strādā, bet konsole jāslēdz ārā "stand by" režīmā-restartējot, visa pasākuma "pieejamības" procedūra jāatjauno. It kā varētu jau iedot ļaudīm lai uztaisa tā gruntīgāk, bet pameklējot infu par konkrēto modeli kļūst neskaidrs, vai tas maz ir izdarāms. Piemēram, šājā saitē manā rīcībā esošais mātesplates modelis TA-088v3 "no hackable"?! Tas ka ar Slim nevar uztaisīt "Pandora battery" ir skaidrs, bet par to pārējo tomēr gribējās saprast-

  • vai var nomainīt iešuvi šim modelim tā, lai pēc restarta "nelektu" atpakaļ un rūpnīcas iešuvi

  • ja tomēr ir iespēja uzlikt "custom firmware" (ko var veikt ar "modificēto" bateriju), vai nerodās problēmas izņemot bateriju " nesankcionēti" ārā (nokrītot PSP un sadaloties "reizinātājos") un pēc tam ieliekot atpakaļ? Negribētos samaksāt 10 Ls par neko, jo ja pēc tam jākodē atkal, tad labāk iztikt ar "pagaidu" variantu

  • vai varbūt, labāk pasūtīt no ebay PSP Pandora baču?

PS. Nav jau tā ka žēl 10 Ls kādam iedot lai izdara, vienkārši negribās ka tas pa velti tiek samaksāts.

Paldies par atbildēm.

Link to comment
Share on other sites

"Sobrīd cik zināms tad ChikenHen vienigais tavs variants. Nevares tev neviens palidzet pirms pirki bija jadomā, lielais hakeri.

Link to comment
Share on other sites

Musimusi

Nu nav mans mērķis ko "sahakot", vienkārši interesējos- kas un kā. Ja pats būtu tādā vecumā, ka šādas lietas intreresētu, tad būtu citādāk, bet vajag sīkajiem. Tas ChickHen variants jau nav slikts, tikai jādomā līdz kurā brīdī ko dara, bet salīdzinoši maziem bērniem šī īpašba īpaši neprevelē :)

 

PS. Pērkot lietotu, primārais bija nevis modelis, bet lai nebūtu zagts. Šis bija ar visiem papīriem un esošām garantijām.

Link to comment
Share on other sites

Fotomeistars

Kāda vaina zagtai elektrotehnikai?

Labots - Fotomeistars
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...