Jump to content

Atsauksmes par "Prolain" internetu


Artanis
 Share

Recommended Posts

Laba diena biedriem!

 

Mitinos pašā Rīgas centrā (Timoteja ielā, tieši blakus satiksmes ministrijai). Ņemot vērā, ka LTK optika, protams, ir ekskluzīva vairāk sērkociņu kastīšu rajoniem, pašā Rīgas centrā optikizācija vēl bremzē, un no avotiem iekš paša LTK zinu, ka manu māju viņu tīkls piemeklēs ne ātrāk kā oktobra beigās. Tā ka pašlaik meklēju normālu interneta provaideri. Vakar pie kāpņutelpas pamanīju Prolain kantora reklāmu - normāla cena, bezmaksas pieslēgšana, utml. Ielūrēju jamo mājas lapā - tarifi arī izskatās ok, piedevām vēl kaut kādu +/- skatāmu kabeļtelevīziju piedāvā par dažiem latiem.

 

Tad nu mani interesē atsauksmes par šī provaidera darbību centra pusē no citiem lietotājiem. To, ka tas ir urļiku kantoris jau sapratu pēc sarunas ar operatori, kam latviešu valodas naturalizācijas eksāmenā laikam klājās īpaši grūti. Bet nu ja viņi spēj nodrošināt savu solīto ātrumu un normālu uptime, tad jau tas nebūtu nekāds kreņķis.

 

Paldies jau iepriekš!

Labots - Artanis
Link to comment
Share on other sites

par to ''bezmaksas pieslēgšanu'' iesaku izprašņāt kantori kārtīgāk, jo, visticamāk, tā nāk komplektā ar divu gadu līgumu...

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Ar tiem centra provaideriem jāuzmanās. Pašlaik centrā līderis ir Lattelekom un neko diži labāku neesmu manījis.

 

Te bija patestēti daži kaktu kantori ar mistiskiem "līdz 100Mbit". Viss jau skaisti līdz brīdim, kad jāver vaļā ārzemju lapas, tad no tiem 100Mbit nav ne smakas un jau verot vaļā google.lv var manīt iebremzēšanu.

Link to comment
Share on other sites

antireklama.lv palūri.

 

ja ir iespēja - CityNet paprasi, vai ir iespēja. Lietoju pirms gadiem 2 un ja neskaita reālās IP trūkumu, vērtējums uz pieci ar krustu.

Labojums: par CityNet dažiem cilvēkiem ir negatīvas atsauksmes. jocīgi.

Labots - tt2t
Link to comment
Share on other sites

Pats lietoju Pronets.lv, kas pēc būtības ir tas pats Prolain.lv , Simtel.lv , Eria.lv . Juridiskā adrese viena un tā pati, kā arī identisks tīkla pārklājums.

Šiem kaktu provaideriem vienīgā problēma ir ar ārzemju trafiku, jo nenormāli apgraizīts, uz vakariem ārzemes konkrēti lago, un pēdējā laikā, ar vietējo UPLOAD trafiku arī ir novēroti ierobežojumi.

Nezinu kā citiem, bet tad kad es slēdzos klāt, bija jānoslēdz līgums uz 6 mēnešiem.

 

 

Citynet'am arī ir problēmas ar ārzemju trafiku, ar LV trafiku viss čikiniekā.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...