Jump to content

Bezmaksas noliktavas izveide?


none2
 Share

Recommended Posts

Mani intresē varianti, iespējas izveidot Joomla vai ko tamlīdzīgu bezmaksas resursu iekšējam tīklam, kurš reģistrē esošo datoru(iekšējā tīklā esošo) konfigurācijas, instalēto softu, to esošos dzelžus, tīkla aprīkojumu t.i. vienkāršāk sakot kā daļēja iekšējā tīkla proga priekš adminu dzelžu/softa kontroles. Iespējams kāds ir taisijis CMS + extensions šādu problēmu risināšanai?

Link to comment
Share on other sites

Par joomla un citiem CMS gan nezinu, bet ieteiktu http://checkcfg.narod.ru/ atrodamos softus! Pats lietoju. Ērts!

Saliekot attiecīgus parametrus visas 3 programmas var panākt, ka tiek automatiski atjaunoti dati, pats gan lietoju tikai CheckCfg - datu savakšanai un Sklad - savākto datu uzskaitei.

Lauj veidot apkopojumus, atskaites utt pēc dažadiem parametriem.

Labots - tapa
Link to comment
Share on other sites

Tapa

 

Labs variants, varētu noderēt.

 

Iespējams kādam ir kāds cits/līdzīgs risinājums?

Link to comment
Share on other sites

(labots)

Datori apmēram 140, īpaši neko citu neuzskaitiju, ja izņemot tos datorus varētu pie kāda switcha pieskaitīt... un tad bakstīties uz priekšu bet tas ja veidotu DB + progu no nulles(varētu arī gatavu DB + progu izveidot bet tas laiku aizņem, tāpēc arī tāds jautājums.)

 

p.s. biedra Tapa ieteiktais variants nav slikts, vienkārši gribētos dzirdēt vēl kādus variantus.

Labots - none2
Link to comment
Share on other sites

(labots)

Tad nav vērts iespringt uz kaut kādiem softu risinājumiem, vislabākais dokumentācijas toolis, domāju, ka katram tāds ir, ir MS Excel, vai OpenOffice risinājumi, baksti visus datus un ko vajag, veido šūnas un vēl apakštabulas ar dzelža info. Ne jau katru dienu tu mainīsi katram kārbai kādus sūdus.

 

P.S. Humoram, brīnos, ka kāds rightiks admins vispār būvē dokumentāciju, kur nu vēl dzelžiem, ja nu vienīgi, ka viņam citā laikā tiešām nekas cits prātīgāks nav ko darīt. :mrgreen: Viss ir viņa mazā pelēkajā šūnā jāpatur, ja to nevar, tad ir smagi. :D Datoru skaits nav tik liels, lai to nespētu. Cita lieta ir serveru dokumentācija un aksesu kontrolē, bet tam tāpat izmantoju arī exceli man neko citu tiešām vairāk nevajaga, gana labs toolis, ja tā var teikt.

Labots - Bart
Link to comment
Share on other sites

ui , ja 140 datori, tad toč iesaku to softu, par kuru rakstiju! - darbības elementāras ar CheckCfg uz katra datora tiek savakta pilna infa par dzelziem , softu utt un tad saglabata kādā noteiktā vietā no kurienes to nolasa Sklad, kurā savukārt Tu vari salikt kategorijās, grupās un viegli administrēt un pie vajadzibas ari atjaunināt automatiski datus no kada kompja. Iespejams ari izskaitit remontus, apgreidus utt!

 

P.S. nez vai kādu citu līdzvērtīgu bezmaksas tūli atradīsi, bet ja sanāk tad painformē !

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...