Jump to content

PHP/MySQL: Balsošana lapā


Jorsh
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Ir radusies ļoti liela nepieciešamība pēc aptaujas/balsošanas iespējas lapā. Esmu izmeklējies visādus variantsu, bet neviens nelikās labs. Cits gļukoja, cits izrādījās nepiemērots integrēšanai lapā. Manas prasības pret POLLu varētu būt šādas:

1. var ar include ielikt lapā;

2. ir free;

3. grafiski attēlo balsu skaitu un %-us;

4. atsevišķā lapā var parādīt iepriekšējās aptaujas;

5. ir admina panelis, ar ko viegli to rediģēt;

6. vēlams, lai datus glabātu MySQL datu bāzē.

Gan jau kā ne viens vien no šeit esošajiem ir taisījis lapu un izmantojis POLLu tajā. Ko variet ieteikt man? Ko paši lietojat?

 

PALDIES, jau iepriekš!

 

P.S. kādas 3 dienas jau meklēju, bet nevaru atrast piemērotu...

Link to comment
Share on other sites

Nav man tagad ne laika ne vēlmes urbties cauri, lai uztaisītu. Atlikušas 2 nedēļas uz sauszemes, lai uztaisītu to lapu, tāpēc nevaru atļauties visu sākt no nulles... Vai tiešām nav nekāda normālāka ieteikuma? :)

Link to comment
Share on other sites

Nav man tagad ne laika ne vēlmes urbties cauri' date=' lai uztaisītu. Atlikušas 2 nedēļas uz sauszemes, lai uztaisītu to lapu, tāpēc nevaru atļauties visu sākt no nulles... Vai tiešām nav nekāda normālāka ieteikuma? :)[/quote']

 

Par nelielu, bet taisnīgu atlīdzību Nexodus varētu izdarīt DARBU Tavā vietā...

Link to comment
Share on other sites

piedod atvainoo Tu te breec ka neiet, un gribi lai tev tagad palidz. Tev iedod resursu kur lasiit un atrast vajadzigo. Tu breec ka 2 nedelju deadline un negribi tagad urbties. Tu ko domaa kaads tava vietaa stradas un tu sanjemsi naudu?!

Link to comment
Share on other sites

Kurš teica, ka es par to taisos saņemt naudu? Un par to pollu sistēmu es biju domājis, lai iesaka kādu gatavu. Es teicu, lai IESAKA, nevis uztaisa man vietā. Pastāv tūkstošiem (nu labi, simtiem) gatavu scriptu, bet viņi lielākoties ir kaut kādi nu..., es prasīju, atkārtošu, lai IESAKA, kuru uzvēlēties. Ja tas ir tik sarežģīti, nu tad piedodiet atvainojiet. Un lapa tiek taisīta paša priekam, nevis, lai ar to naudu pelnītu. Skaidrs?

 

Topiks slēgts, neko nevēlos vairs par šo tēmu saņemt.

Link to comment
Share on other sites

nu bet es teicu ka tu prasi lai tev uztaisa?

Anyway ja tas ir tavam priekam tad izklaideejies un urbies un mekle un daries! tur jau ir tas prieks... man daudzas lietas paliek pusceljaa tapeec ka tikliidz izdomaju ka dabuut gatavu ta vairs nav interesanti...

Urkjeeshanaa jau ir taa roziine!

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...