Jump to content

HTC Desire


ropciks10
 Share

Recommended Posts

HD nav pāgātne. un WinMobile nav ne vainas. Ir vairāk biznesa programmu, nekā Android'am. Un abiem aparātiem ir gandrīz vienāda specifikācija. Atšķiras ekrāna tips, izmērs un mazliet RAM

Link to comment
Share on other sites

Bet win mobile vairs neattīstīsies. Būs tikai jaunais windows phone 7.

Link to comment
Share on other sites

HD2 ir pagātne ar win mobile

 

stapr citu, HTC HD2 ir vienigasi no esoshajai kuram bushot support no razhotaja puses ar iespēju upgrade uz win phone 7

Link to comment
Share on other sites

WinMobile nākamā fāze ir WinPhone 7. 

 

Ja mēs skatāmies pēc nosaukuma, tad jā, winMobile kā tāds vairs nebūs. Bet ja skatāmies pēc būtības, tad WinMobile turpinājums ir WinPhone. Tātad, attīstās.

 

Un tas, ka MS pagaidām neļauj uz HD likt WinPhone7, vēl nenozīmē, ka to nevarēs izdarīt vēlāk.

 

 

Link to comment
Share on other sites

bobiksons

var padomāt, ka tās biznesa programmas priekš LV ir tik ļoti populāras, ka ļauj pašam biznesam plaukt pilnā sparā. nesmīdiniet.

 

Desire ir pilnīgi savādāks ekrāns - AMOLED, nevis TFT.

Papildus RAM atmiņa dos arī savu labumu.

 

ropciks10, ar ko tad Dual Desire atšķirsies no e-veikal piedāvājuma? šitais jau mazcenas nebūs. un ja nespēj nomaksāt vienā maksājuma, tad nafig tev jamo vajag.

Link to comment
Share on other sites

... esmu kruts, :-D mētājas man te uz galda Desire, tiesa, bez sd kartes. Ja neskaita vienkārši satriecošo ekrānu, tad uz aci neko daudz no hero neatšķiras. Ielikšu karti, patestēšu kameru uc multimēdiju fīčas. Ātrāks ir viennozīmīgi par jebkuru iPhone ar to gigaherca proci. Un laika prognoze smukāka :D

 

PS mans nav pirkts Latvijā, un vispār nav pirkts, testa eksemplārs, tā teikt...

Labots - Tornis
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Sveiki!

Tiks iegādāts jauns telefons, pēdējā un galīgā izvēle starp HTC Desire un Nokia X6. Ir daži jautājumi par Desire, ceru, ka būs spēcuki un lietotāji kas izpalīdzēs ar viedokli. Tātad:

 

1. Saprotu, ka latviešu valoda šim telefonam nav ne kā interfeisa valoda, ne arī rakstīšanas valoda. Vai kā interfeisa valodu var k-kur dabūt arī latviešu valodu? Rakstīšanas valodu esmu dzirdējis par kādu skandinavian application. Jautājums: vai parastajam mirstīgajam, kas ar tehnikām līdz šim uz Jūs, tas būs sarežģīts process – dabūt vajadzīgo applic, ieinstalēt un pārtaisīt, lai būtu iespējams rakstīt ar mīkstinājumiem utt?

 

2. Kā ir ar gps? Vai ir kas līdzīgs kā Nokias ovi kartes, kad gps ir par velti (google maps īsti nav tas pats, turklāt bez balss navigācijas)? Ja tas ir kas papildus meklējams un uzstādāms, atkal jautājums par vienkāršā lietotāja iespējām paveikt ko tik tehnisku!?

 

3. Desire neatbalsta DivX. Neesmu spečuks video formātos, bet vai DvD ripus (ja tas ir kas cits) telefons arī nelasa? Vai ir programmas, pēc kuru ieinstalēšanas lasa gan DvD ripus, gan Divx. (pati HTC sola, ka ar nākamajiem programmas izlaidumiem varēs skatīties arī šo formātu – vai jaunāko programmatūru var lejupielādēt HTC mājaslapā)

 

4. Vai foto un video kvalitāte Nokiai (X6) nav labāka (lai arī abām 5 Mpixeļi)?

 

5. Darbam ar dokumentiem papildus jāiepērk Quick Office? Cik tas maksā?

 

6. Lasīju, ka nav iespējas darbināt aplikācijas no atmiņas kartes. Ko tas nozīmē dabā – var saglabāt tikai uz telefona atmiņas, kas ātri piepildās (filmas, mūzika, aplikācijas) ? Un telefona atmiņa taču nav tikai 512 ROM, ja jā – tas taču ir nežēlīgi maz, ņemot vērā, ka gps aplikācija un kartes vien aizņems vairāk kā gigabaitu.

 

7. Kura ir htc desire aplikāciju mājas lapa, kurā var papētīt kādas aplikācijas, spēles pieejamas?

 

8. Vai ar telefona iegādi nevajadzētu nogaidīt līdz septembrim, vai rudenī parasti Neienāk jauni telefoni, kad esošajiem cena samazinās?

 

 

P.s. to afigel - no 1Ghz un visādām papildus fīčām nevar gaidīt, ka baterija turēs ilgāk par dienu.

Link to comment
Share on other sites

Livingston

1) Rakstīšanai latviešu valoda ir pieejama vidēji sarežģītā procesā, bet kopumā - ja cilvēks spējīgs izsekot instrukcijai un visu izdarīt, kā rakstīts, tad tas būs vienkāršs uzdevums.

 

2) Ja Google Maps neder, tad par velti un legāli navigācija nav pieejama - pagaidām.

 

3) DivX playeriem vajadzētu būt, bet DVDrip ir pārāk plašs jēdziens.

 

4) Nezinu, kā Nokia X6, bet Desire foto kvalitāte ir diezgan švaka.

 

5) nav ne jausmas ... ask google

 

6) aplikācijas instalējas telefona atmiņā, bet filmas un mūziku var un vajag glabāt uz atmiņas kartēm. Daudz aplikācijas būs jāinstalē, lai aizņemtu visu atmiņu ... Gan jau, ka kartes tiek glabātas uz atmiņas kartes ...

 

7) http://www.android.com/market/

 

8) jauni HTC visticamāk parādīsies oktobrī/novembrī ...

Link to comment
Share on other sites

Ieteiktu pagaidīt trubu ar Android 2.2 (HTC it kā iekļaušot oficiālu upgrade uz 2.2) uz tās, tad varēs saglabāt programmas arī SD kartē.

 

2) Ir arī Navigācija ar balss komandām, kas izmanto google maps. Ja nepārtraukta interneta lietošana nav problēma, tad lietot ir tīri ērti.

Otra iespēja ir lietot navit.

http://wiki.navit-project.org/index.php/Navit_on_Android

Link to comment
Share on other sites

Paldies par atbildēm.

 

Palasījos netā, un secināju, ka jaunais HTC varētu būt vēl lielāks "must to have" - ar SUPER Amoled (ja būs tādas krāsas kā Samsung Galaxy tad tas ir ko vērts), 720p, Android 2.2., 1 komats Ghrz, labāku foto, ar Full HD filmēšanu, laikam varēs 3 personu aplikācijas u.tt.

Tiesa tagad jāiztur un jāsagaida. Nekur īsti neesmu redzējis iespējam oiznākšanas laiku - ļoti ceru, ka tas varētu būt jua šogad, un kādā oktobrī/novembrī, tad kāds mēnesis līdz LMT "mazcenas".

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

HD nav pāgātne. un WinMobile nav ne vainas. Ir vairāk biznesa programmu, nekā Android'am. Un abiem aparātiem ir gandrīz vienāda specifikācija. Atšķiras ekrāna tips, izmērs un mazliet RAM

 

iedod linku uz taam pisnesa programmaam...

Link to comment
Share on other sites

Integrācija ar MS Exchange un citiem korporatīvi izmantotiem colobration tools. Kriptēšanas toolji un remote bricking&management. Androīdam līdz pilnvērtīgai korporatīvai izmantošanai vēl pāris gadi jānobriest.

Link to comment
Share on other sites

rolixxx

hai...

tiko iegādājos HTC Desire pie Trodeks IT, 56,-ls un tad ap 5 ls mēnesī... ieliku SIM ar LMT iBiroju Unlimited...tagad Skype, ICQ u.c fīčas ir onlinā...ze best..

par GPS navigāciju- ieliku Navigon un Ndrive, darbojas lieliski- atrast to visu var paši ziniet kur!!

p.s

baterija gan hrenova- ap sutku, ja izmanto WiFi u.c fīčas kas ēd akumulatoru.

Link to comment
Share on other sites

Ja jau oktobris/novembris, tad jau pagaidi vien windows phone 7.

Solās būt labs.

 

Par Windows Mobile 7 silti iesaku aizmirst - tas ir kaut kas līdzīgs Apple OS - viss slēgts, atmiņas kartes nesuportē utt... pilnīgas šausmas... tūktots soļi atpakaļ pagātnē.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...