Jump to content

NTV* cirkulārā galva....nosprāga...?


kumins
 Share

Recommended Posts

Kaut kad sen vienam puikam mainīju pret universālo,beidzās ''iešūto'' karšu laiki-veco savācu. Karoč' -izfunktierēju,ka moš savējiem uzlikt,lai krievus redz.Visu piedzinu, pieregulēju ar veco labo Humax,visu paņēma,izņemot pāris Poverhn*** frekvences.Pofig - bij jau vakars,domāju - no rīta ''piedzīšu''.Viss ar medu uz Drīma aizgāja.Pāris stundas gāja kaut kas tur uz Poverhn*** , tad pārslēdzu uz NTV*, un čau-nav signāls ( baigi knaps),arī DMs sakārās,netiku pat CCcam infā.Restartējos,ņēmos,atslēdzu ''medu''-domāju,moš tas kādu vīrusu iegrūdis. Nu neiet-beigās vispār signāls pa nullēm.Citas galvas gāja. Šodien sāku rosīties ar tehnisko - vadus pamainīju,bet Tricol**,kā par brīnumu,aizgāja.Tikai abi pārējie krievi vispār bez signāla.Šodien zvanīju NTV* spečukam-saka:jā ,pēdējā laikā svilst tās galvas dēļ saules fokusā,un tml.

 

PS. Negribēju sākt jaunu tēmu,taču šī: LNB. C. paredzēta-Eutelsat W7 at 36.0°E ? slēgta.

Link to comment
Share on other sites

Nav Daiseks - pa tiešo ar vadu mēģinu. Rodas iespaids,ka galvas frekvences jāpamaina-LO,HI,TRESH,bet līdu ārā-nifiga nav rakstīts virsū,kas tieši jāliek.Googlē rāda šito par viņu: http://www.satsale.n...ry/mti-ap8-t4c/ ,tātad 10750 visi trīs? Skatīju,vai nav instrukcija,pats velns tur nevar saprast,kura jāvelk- uz šamējo attiecas,turklāt NTV nav mana niša-nekad neesmu ar to ņ'ēmies.Veca gan,maita...,trokšņi 0,6dB. smile3.gifŅēmu jau nost,ar spoguli nifiga neredzēju,baigais augstums bļodai.Jāgaida tagad družka mājā,lai komentē teļļuku pa logu. smile3.gif

 

[cenzēts],kamēr stāvēja pieslēgts uz nu atkal ( dēļ LO,HI,TRESH maiņas ) nerādošu neko galvu,''sakāra'' Drīmu-atkal vecais joks ar netikšanu CCcam infā no pults.Pirms maiņas gan rādīja Tric****. Piebāzu galvu citam pavadonim-iet,un rāda visu infu.Izskatās,ka pie vainas būs vai nu tiešām ''svilums'', vai varbūt tomēr augstākminētie uzstādījumi.

Labots - DreamMuca
Link to comment
Share on other sites

Šodien zvanīju NTV* spečukam-saka:jā ,pēdējā laikā svilst tās galvas dēļ saules fokusā,un tml.

:grin: Pie mums tas nav iespējams, nav jau Izraēla vai Ukrainas dienvidi nav tās t°

Link to comment
Share on other sites

:grin: Pie mums tas nav iespējams, nav jau Izraēla vai Ukrainas dienvidi nav tās t°

 

 

Nu,skaidrs.Poiss laikam grib vienkārši galvu notirgot.Jāuzjautā būs kādā CCcam forumā-gan jau puikas skatās arī šo te krievu.Vai arī-jāmaina kastei softs.Ir aizdomas,ka īpaši neatbalsta.Paldies.

  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

janispauls

grin.gif Pie mums tas nav iespējams, nav jau Izraēla vai Ukrainas dienvidi nav tās t°

 

Nezinu kā Tev tur dienvidos notiek,bet pie mums normāla parādība,ja viss labi noregulēts un saule iekkrīt fokusā,tas var būt vasaras saulgriežos(Līgo) izkūst viss ,ja lētajam korpuss ir no platmasas,vienīgais eksemplārs kas palicis ,jo šis vēl darbojās

post-82079-127141641064_thumb.jpg

post-82079-127141717183_thumb.jpg

Labots - janispauls
Link to comment
Share on other sites

Saliec abos pirmajos 10750 un threshold 11700 un miers.Tā taču parasta cirkularka.Un skanē ar rociņām,uz 36E labāk tā.Ja gribi HTB tad tikai skanē HTB frekvences. Pašlaik visstiprākais signāls pie mums ir uz 11785V 27500 QPSK 3/4.Uz tā ir KXL,SET un Amazing Life.Un nevajag rakstīt nekādas cirkular,vienkārši

H un V

Link to comment
Share on other sites

Paldies.Vakar ''pārlēju'' to pašu softu,ar rociņām noskenēju visu 36'E , un nu iet ar versiju - visi trīs 10750.Īru čomaks uzgāja vecā angļiku forumā,ka šamējiem uz SKY ''pirmatnējās'' galvas bijušas fiziski līdzīgas.Viss iet teicami arī bez L R , kā te puiss iepriekš minēja.Laikam problēma bija ar sākotnējo konfigurāciju,jo bija jau putra - no sākuma Nestandarta konfig.,tad Daiseks ar 4 LNB.Vēl tāds it kā sīkums - 22Khz -OFF.Veiksmi visiem.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Atvainojos,ka ne pa tēmu.

Dara piesardzīga lieta,ka 3 LNB:

SKY FLEX

SkyFlex KU-1070

Sāk laist iekkšā mitrumu O_0

Šo za figņa?

(LNB~3-4 gadi)

Link to comment
Share on other sites

Vecāko modeļu SkyFlex LNB saules radiācija saēd plastmasas priekšējo vāciņu.To protams var nomainīt,bet jauna SkyFlex LNB pazīstama veikala vairumbāzē maksā 1.80Ls.Tā kā domā :)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...