Jump to content

1 antena 4 TV


naziic
 Share

Recommended Posts

Sveicināti! Tuvojas pirmais vecās televīzijas nogriezšana un nu jāmeklē alternatīva. Tātad situācija tāda - uz mājas ir viena antēna, ta ir pieslēgti 4 televizori, 3 no tiem +/- jauni, bet tomēr nav iebūvētais digitālās televīzijas uztvērējs, bet ceturtais vispār ir vēsture.. Diviem no jaunajiem televizoriem ir pieslēgti baltcom digitālās tv dekoderi, bet atlikuši divi iepriekš strādāja pateicoties analogajai televīzijai. Tātad jautājums, vai kaut kur pie antēneas, vai tās sākumā nav iespējams uzlikt kādu dekoderi / alternatīvu, lai nebūtu jāpērk divi dekoderi atlikušajiem tv?

Nezinu cik skaidri izteicos par savu problēmu, bet ceru, ka kāds sapratīs. Vispār tagad jāiet daudz palsaīties par šo tēmu, jo konkrētu rakstu, kur kāds būtu visus +/- un iespējas uzrakstījis, es neesmu redzējis.

Labots - Žaks Kustō
Link to comment
Share on other sites

Ja TV man mpeg4 dekodera iebūvēta, tad jāperk katram TV savs dekoders.

vai arī transkoders CAM modulis mpeg4->mpeg2, tas pi enosacījuma, ja TV ir CAM slots un ja vēl tas transkoders atbalsta TV.

  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps

Kad jūs (tauta) vienreiz sapratīsiet vienu lietu - tas dekoderis nav kaut kāds papildus sīkums signāla pārveidošanai. Tas ir uztvērējs ar vadību, dekoderiem, kanālu atmiņām utt. Reāli tas ir tas, KAM BIJA JĀBŪT TELEVIZORĀ! Tas, ka Tavā televizorā tāda nav, ir tikai analogās televīzijas jāšanas kopš otrā pasaules kara sekas. Un tagad jums pēc 60 gadiem beidzot grib iedot ko laikmetam atbilstošu, bet nē - vēl ar vien domājat, ka varēs iztikt ar pēckara gadu tehnoloģijām, kaut ko nedaudz "pārveidojot".

Link to comment
Share on other sites

1) katram tv kas grib VTV skatīt liec savu dekoderi + ieliec kartiņu un skatioes cepuri kuldams (ja antena ir ok, nmav poavisam švaka)

2) katram tv pieliec tikai dekoderi, tad redzēsi tikai free kanālus

 

Ja negribi katram TV pirkt savu kartiņu ar mēneša maksu, bet gribi lūrēt kodētos kanālus, tad vari nopirkt papildus karšu spliteri sākot no 100ls, piemēram, www.pult.lv

 

Par devaisu kas mācēs visus vtv kanālus paķert no gaisa, atkodēt, pārkodēt un palaist pa parastu vadu lai tavi "akmens laikmeta" tv to ierastā veidā pa parastu vadu dabūtu ... aizmirsi, tas nebūs lēts pasākums, mājas apstākļiem nebūs tādas tehnikas. lētāk būs nopirkt 5 jaunus lcd 32" tv ar mpg4 dekoderi.

 

Tā viš tagad būs, kamēr nenomainīsies TV paaudze šī problēma būs nevienai vienšaimniecībai.

 

Citu variantu naf!

Labots - dadzis
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Viss skaidri pateikts, jautātājs jau sen kā notinies, tēmu slēdzu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...