Jump to content

favorītu saraksts


drexter
 Share

Recommended Posts

Sveicināti speciālisti! Nu jau vairākus mēnešus lietoju AZBox Elite,versija 0.9.3886. Viss strādā normāli,arī medus labi tek no austrumiem.Bet lieta tāda ka,sākumā kamēr aparāts nebija atkosts,favorītu sarakstā sataisīju trīs tukšas mapes.Tagad nemāku viņas ne izdzēst,ne viņās kautko jaunu dabūt iekšā.Ko man ar viņām darīt?

Link to comment
Share on other sites

Pamēģini izdzēst ja tev viņas šķiet liekas. Vai pārdēvēt un izmantot pēc vajadzības piemēram "Sports" , "Muzika" , "Porn".

Ieejot favorītu izvēlnē nostājies tā lai rāmītis ir uz mapes ar kuru gribi veikt darbību un nospied pogu uz kuras rakstīts Menu ( otrā pa kreisi no OK pogas ). Atvērsies izvēlne ar iespējamajām darbībām ar doto mapi. Tieši tavu programmatūras versiju neesmu lietojis tāpēc nezinu ko tieši tev ļaus darīt ar to mapi. Iespējamas dažādas izvēlnes versijas. Zinu ka vienā no tām programētāji bija sajaukuši nosaukumus darbībām un izvēlnes iespēja ar vārdiem piešķirt "HD Flag" nozīmēja patiesībā mapes izdzēššanu . Zinu ka versijās ap 09.4295 tas bija izlabots un izvēlne atainojās korekti.

Link to comment
Share on other sites

drexter

Urrāā! Viss tiši tā arī bija kā Tu Exy teici.Dzēšana bija zem HD flag.PALDIES.good.gif

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...