Jump to content

VIASAT HD Plus Pace


Silverblue
 Share

Recommended Posts

1. Vai ir iespēja ar VIASAT HD Plus resīveru uztvert ne-VIASAT HD kanālus? Piem BBCNews HD via ko citu?

2. man ir viena SAT CR galviņa ar 1 vadu. Signāls dalās pie resīvera ar UNICABLE splitteru. Man vēl viena SATCR galviņa. Vai ar UNICABLE slitteriem es to varu pievienot tam pašam kabelim lai skatītos kanālus no cita pavadoņa?

Link to comment
Share on other sites

1. Ar Viasat HD Plus uztvērēju var skatīties vienīgi Viasat HD kanālus. Pat ja Tu dabūsi cita operatora karti, kurš arī raida NDS Videoguard sistēmā, un ieliksi to iekš Viasat uztvērēja, tā karte tik un tā nerādīs tos „citus kanālus”, jo katra NDS karte ir piesaistīta vienam konkrētam uztvērējam. Teorētiski, laikam pastāv iespēja pārreģistrēt karti uz citu uztvērēju, bet maz ticams, ka Tu zvanīsi kaut kur uz ārzemēm, SAT TV operatora un stāstīsi, ka Tev te Latvijā ir problēmas ar viņu karti un lūgsi, lai viņi to karti pārreģistrē uz citu uztvērēju.

2. Nezinu kas ir „UNICABLE splitter”, bet zinu, ka vienīgais sapratīgais veids, kā pie viena uztvērēja pieslēgt 2 un vairāk galvas, ir izmantojot DiSEqC slēdzi.

 

P.S.

Protams, ar Viasat uztvērēju var skatīties visus nekodētos HD kanālus. Tik nezinu vai eksistē kāds HD kanāls, kurš nav kodēts.

Link to comment
Share on other sites

Silverblue

Man ir SATCR LNB un tiem DiSEqC neder. SAT CR ir tieši izgudrots HD uztvērējiem ar ieraksta opciju - pa vienu vadu var ielaist 2 signālus, dalot ar UNICABLE splitteru - vienu kanālu skaties, otru ieraksti. Labums ir tāds, ka nav vajadzīgs vēl viens kabelis. Te ir info:

 

par splitteru: http://www.inverto.tv/products/product.php?id=120&typ=21

par tehnoloģiju: http://www.inverto.tv/guide/?p=12

te ir SATCR LNB: http://www.satellitesuperstore.com/unicablelnb.htm

Kādas ir opcijas ar to VIASAT kasti - vai ir iespējams to atkodēt?  Es vairāk domāju par laiku, kad man beigsies līgums ar VIASAT

Link to comment
Share on other sites

Silverblue

Kad tev beigsies līgums ar VIASAT,uzdāvini to kasti lielākajam ienaidniekam un iegādājies dreamboxveidīgo HD uztvērēju un skaties attiecīgajā veidā ko un cik vēlies.Domāju saprati?Interneta pieslēgums taču tev ir?Konsultējies ar zinošākiem ļaudīm pirms veic nopietnus pirkumus. :)

Link to comment
Share on other sites

Silverblue

mjaaaa, palasot atsauksmes par VIASAT, laikam tā arī būs jādara... VIASAT paši ir vainīgi, ka noskaņo savus klientus pret sevi. Nesen zvanīju viņiem cerībās pārslēgt savu dārgo Zelta paku (pa 20 Ls) uz to pašu Zelta paku pa akcijas cenu. Pret to vēlējos apsolīt pagarināt līgumu ar viņiem. KO JŪS!!!! man piedāvāju lauzt līgumu!!!!... PAR 360 Ls!!! :) Ar tādu attieksmi es labāk nobumbulēšu vēl savu atlikušo gadu un tad tiešam nosūtīšu to HD kasti viņiem pašiem kā saviem lielākajiem un labākajiem "draugiem".... Lai skatās!!!

 

P.S> Starp citu, kad VIASAT jautāju, vai samaksājot soda naudu un izpērkot HD uztvērēju viņi man atkodēs to kasti, atbilde bija negatīva.... Nu ko, paliks man vēlviens mēbeles gabals.... Vajadzētu papētīt vai pēc likuma viņi var tirgot šādu uztvērēju par tĀAAAAdu naudu (pilna maksa), kas ir 'apkrauts' ar papildus 'saistībām' (t.i. iekodēts un praktiski neatkodējams)

Link to comment
Share on other sites

janispauls

Ko viņā gribēji atkodēt on_the_quiet2.gif lai rādītu bez kartes

Labots - janispauls
Link to comment
Share on other sites

zombijs

Ja kas tad viņu hd dekoderis nemaksā 300 ls,kā viasat forumā viņu pārstāvis apgalvo LV internetveikalā ir cita cena -147 ls www.semicom.lv/TV_SAT_DIGITAL/SAT/Tjūneri/PACE_HD_PVR_SAT_uztvērējs_197905_1326.html REĀLI UZVĀRĀS!

Link to comment
Share on other sites

Viasat uztvērējs nav kaut kā īpaši nokodēts. „Nokodēta”, ja tā var teikt, ir pati karte. Karte ir piesaistīta vienam konkrētam uztvērējam, nevis uztvērējs kartei. Ja šajā uztvērējā grib skatīties cita operatora karti (NDS Videoguard kodēšanā), tad klientam ir jāsazinās ar šo „citu” operatoru , lai tas veiktu savas kartes piesaisti pie šī konkrētā aparāta.

Šis darbības princips nav Viasat izgudrojums, tā ir viena no NDS Videoguard kodēšanas sistēmas sastāvdaļām.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...