Jump to content

Skaņu karte!


dikkers
 Share

Recommended Posts

Sveicināti!

 

Esmu pats beidzis bakalaurus IT tehnoloģija- un strādājis jau 2 gadus darba saistīta ar datoru jomu, bet ar šādu problēmu esmu saskāries tikai tagad! Normāla iebūvēta skaņu karte ar 5.1, bet skaņa iet tikai caur kanālu, kas domāts prieks 5.1 kanāla, 2.0 parastais stereo/zaļais/ vienkārši nestrādā, un pašlaik man te stāv tādi 3 datori! Draiveri ir mainīti pa vairākām reizēm un pa vairākām versijām., konflikāciju un citu kļūdu ar dzelžiem nav, bet skaņa caur 2.0 neiet nevienam no 3 datoriem, matesplates dažādas! Nekā netieku skaidrībā ko darīt, jo respektīvi tumbiņas ir jāsaslēdz, kā 5.1 sistēma, lai vispār kaut ko dzirdētu!!!!

Link to comment
Share on other sites

Kas tas par kanālu, kas domāts 5.1 skaņai? Manuprāt kanāls, kurā ir visi kopā, jeb 5.1, ir tikai digitālais spd/if, jeb optiskais. Varbūt tas arī uzliekas kā default? Bet analogi 5.1 skaņu realizē caur trīs kanāliem- priekša(kreisais/labais), aizmugure(kreisais/labais), centrs/subis. Un piedevām, ja dēļi dažādi, bet neiet, meklē vainu blīvē starp krēslu un klavieri.

Link to comment
Share on other sites

Vai tik nebūs kāds no Realtekiem, kam katru Input/Output ligzdu var mainīt pēc saviem ieskatiem settingos? Pats ar šādiem brīnumiem esmu saskāries.

 

Pamēģini palūrēt settingos.

Link to comment
Share on other sites

voltrix

Nav jāmaina draiveri pa vairākām reizēm, bet uzstādījumos jānomaina, lai strādā kā 2.0. Speaker configuration -> Stereo vai kaut kā tā.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...