Jump to content

Ipbox 91HD


Sergis
 Share

Recommended Posts

Vai šeit ir kāds kas lieto ipbox 91HD vai ko līdzīgu un var ieteikt labu, stabilu softu ko uzlikt?

Boksu iegādājos pavisam nesen sava dm500 vietā, esmu jau izmēģinājis vairākus image gan ar enigma2 gan uz standart bāzes taisītos, taču neviens vēl nav bijis tik stabils lai to lietotu, man ir viena bļoda uz diseq motora otra uz 36' un pārslēdzoties starp pavadoņiem boks apmūlst un aizgriež motoru ne tur kur vajadzīgs :(

Link to comment
Share on other sites

Sveiks,

 

Loti vienkaarshi un elementaari paarshujams aparats caur usb ieteiktu likt Прошивка PGI v0.5 (базируется на софте DGS 11577). ir viena lapa kur viss par shito lietu rus valodaa ir aprakstiits gan kaa paarshuut gan kas jauns gan bagi gan utt. driiz iznaaks jaunaakaa versija ar labojumiem. pagaidaam pats lietoju shito softa versiju un esmu loti apmierinaats, nekaadu kluubu neesmu pamaniijis. ieraksts stradaa ideaali( peec tam skatoties nekas nebremzee), hd kanāli loti reti iefriizo(saliidznot var paareejiem softiem tik pat kā nepanāmi), video playeris strādā bez glukiem. caur vlc ideāli var pieslēgties un skatīties attālināti pa netu sat tv. loti stabils un ātrs softs. nezinu vai linku uz lapu varu likt, tapēc nosūtīšu tev pm.

 

pasham 910hd aparāts.

Link to comment
Share on other sites

Ar pāršūšanu problēmu nav tas jau ir zināms un apgūts. PGI v0.5 biju uzlis, viss gāja līdz brīdim kad sākās darīšanas ar pozicionieri.

Man vads no tunera pieslēgts pozicionierim (motek 2100 - diseq 1.2) tālāk ir diseq switch 1.0 no kura viens vads uz galvu uz pozicioniera bļodas otrs uz bļodu 36' ar cirkulāro lnb. Visas pozīcijas varu mierīgi saprogrammēt, noskanēt pavadoņus, un darbojas līdz brīdim kad sāku skatīties kādu pārraidi uz 36' un pēc tam pārslēdzos atpakaļ uz sirius - sākumā signāls parādās bet pēc mirkļa motors tiek aizgriezts kaut kur šķērsām un palieku pie uzraksta no-signal.

 

Labprāt lietotu E2, ja vien izdotos uzzināt kurš image ir pietiekoši stabils lai to lietotu..

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...