Jump to content

Kautkas labs izdevies antivīriem?


Varonis
 Share

Recommended Posts

[size=11]Kompānijas McAfee un Panda ir izlaidusi jaunas anti-vīrusu programmas, kurās aizsardzība pret jauniem vīrusiem tiek nodrošināta pat vēl pirms anti-vīrusa programmas definīcija ir uzrakstīta un uzinstalēta, lai aizsargātu no vīrusa postošajām sekām.



Abos produktos ir izmantota programmatūras tehnika, kas nosaka potenciāli ļaunprātīgās programmas uzvedību uz aizsargātās sistēmas un, ja aizdomīgā programma tiek uzskatīta par ļaunprātīgu, anti-vīrusu programma bloķē visas šīs programmas darbības. 



McAfee ir izlaidusi Entercept 5.1, kurā potenciālie vīrusi tiek meklēti, izmantojot anomāliju atklāšanas un digitālo parakstu (signature) tehnoloģijas. 



Panda Software ir izlaidusi tīkla anti-vīrusu programmu sēriju: BusinessSecure, BusinessSecure Exchange un EnterpriSecure, kurās ir izmantota „TruPrevent” tehnoloģija, kas aizsargā pret strauji izplatošiem vīrusiem. 



Atšķirībā no paļaušanās uz atjauninātām vīrusu definīcijām, TruPrevent ir veidota, tā lai atklātu nezināmus vīrusus, analizējot potenciāli bīstamu programmu darbību un vērojot, vai tās neveic kādas draudus izraisošas darbības un aizver ciet programmu, ja tā tika pielīdzināta ļaunprātīgai programmai. „Tru Prevent” tehnoloģija papildus arī ir spējīga notvert ļaunprātīgas tīkla paketes. 



Panda izstrādātajās aplikācijās ir iekļauts arī tradicionālā ClientShield aizsardzība pret zināmiem vīrusiem, surogātpastu un spyware programmatūru, kā arī ir virkne īpašību speciāli tīkla serveriem un failu šārēšanai. FileSecure un SambaSecure moduļi nodrošina „on-demand” aizsardzību Windows serveriem. Pēc Panda datiem, jaunā produkta saskarne ir veidota vienkārša un visas īpašības ir atrodamas intuitīvi, bez palīdzības faila lasīšanas. 



BusinesSecure un BusinessSecure Exchange ir piemērots maziem un vidējiem uzņēmumiem, savukārt EnterpriSecure ir speciāli veidots, lai aizsargātu lielu kompāniju lokālo datora tīklu. 



BusinesSecure cena ir $86,04, bet EnterpriSecure pārdevēja ieteiktā cena ir $131,93.[/size]

kā zinošo cilvēkuprāt - pēc kā tas izskatās? - ka beidzot arī tie nabadziņi kas lieto iezvanu un nevar regulāri apdeitoties arī būs pasargāti???

citēts tepat no boot.lv ---> http://www.boot.lv/index.php?pg=202&news_id=927

Link to comment
Share on other sites

nē, kaut kas tāds pat nortonā 2004 bija.. we can eliminate threads before they are created vaik aut kas tāds, godīgi saku, neatceros...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Cavalryman

Es jums tā teikšu : Ниодного, действительно хорошего антивиря НЕТУ !!

Link to comment
Share on other sites

Kaa vinja saucas.. heuristic...

vai kaa

nu shi fiska ie laikam visos antiviirusos.

buutiibaa notreiso koodu un paarbauda kaadas darbiibas vinsh veic.

Ar sho metodi laikam kjer tos.. emm kaa vinju polimorfiskos.. vai kaa.. nu tos kuriem nevar piemekleet signatuuru (kooda fragmentu kursh buutu nemainiigs)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...