Jump to content

HTC Hero


afigel
 Share

Recommended Posts

Sv,

lūgums atsaukties HTC HERO lietotājus un padalīties iespaidos - lietošanas ērtums, accu darbības ilgums utt.

Tākā rosos iepirkt, bet uztrauc accu.... neinteresē oficiālie apskati, bet gan tieši lietotāju pieredze.

Link to comment
Share on other sites

dazhi meeneshi atpakalj ar gribeju Hero,bet nosoliijos ka nepirkshu vairs nevienu telefonu daargaaku par 200 ls(peedeejais bija htc cruise pa 360ls),staigaajot pa veikalu ieraudziiju samsung GT-I5700 un nopirku,pagaidaam tikai pozitiivas emocijas,viss straadaa un galvenais ka aatri straadaa,starp citu februarii buus apdeits uz 2.0 versiju,iesaku pastiities arii citus modeljus ne tikai htc

Link to comment
Share on other sites

Kā lietotājs varu teikt tikai to labāko. Vienīgais, kas traucē ir latviešu keyboard layout neesamība. Akumulators tur samērā labi - ja aktīvi lieto ar daudz vienlaicīgi atvērtām programmām - nav problēmu aķi nobeigt pa 6-7h, bet, kad pirmais spēļmantiņas prieks pārgājis un paliek ikdienas lietošanā - tad principā ir bijis, ka 4dienas vakarā uzlādē un pirmdienā noturas vēl padsmit % aķa. Priekš smarta, manuprāt, ļoti labi.

 

Vēl viena lieta - HTC ilgi sola Androida updeitu, bet kā nav tā nav. (vēl joprojām 1.5)

Link to comment
Share on other sites

Arī jau no 2009. septembra lietoju, un arī nepatīk ka nav LV klaviatūra. Tas ir kaitinoši. Citādi interesants aparāts. Patīk lūrēt netu gultā, kad nevar aizmigt. Iebūvētais email klients gan reizēm nespēj rādīt emailā pievienotās bildes, bet tā citādi ir ok. Ir vēl šādas tādas foršas aplikācijas, kas reizēm noder (piemēram ssh klients). Man aķis labi ja 3 dienas izvelk. Pārsvarā katru otro dienu jālādē. Tiesa gan es esmu ieslēdzis pastāvīgi WiFi ar visiem laika ziņu rādītājiem utt. Un HTC solītais updeits pēc baumām būšot uz marta beigām, tikai nav skaidrs vai tas būs uz 2.0 vai 2.1 Androidu. :)

Link to comment
Share on other sites

Tās pašas baumas bija, ka oktobra beigās būšot 1.6, pēc tam, ka 1.6 izlaižam un ejam uzreiz uz 2.0, kas būšot ne vēlāk kā līdz gada beigām, nu jau ir februāris un datumi tiek atlikti, kā arī turpina pārcelt versijas. Tā kā ticēšu tikai tad, kad būšu uzlicis.

Link to comment
Share on other sites

htc tattoo tika nokritizēts dēļ ekrāna,jo android ir paredzēts tomēr priekš lielākas native resolution.Līdz ar to normāli lietot esot grūti.

Link to comment
Share on other sites

Godiigi sakot kaapeec esmu noveersies no htc ir tieshi vinju neveeleeshanaas laikus izlaist apdeitus,ir bijushi divi htc taalrunji un katram no vinjiem ir tikai izlaisti pa 1-2 sisteemas apdeiti,priekshkam uzlabot esosho aparaatu ja var izlaist jaunu modeli un nokaast pikji-taada ir HTC politika,samsungu nopirku decembrii un jau decembra beigaas ir apdeits,kursh starp citu reaali uzlaboja aparaata baterijas darbiibas laiku,tagad februaarii buus apdeits uz android 2.0 versiju,teiksim I5700 pirmais samsungs kursh man patieshaam patiik,baterija vispaar zveers,ja veel tik regulaari laidiis apdeitus tad aizmirsiishu par HTC.

Link to comment
Share on other sites

Samsungs izskataas ok, bet ir +/- ko vajadzeetu starp abiem apvienot vienaa veselaa... Multitouch, procesora jauda, RAM un sisteema.

Link to comment
Share on other sites

Livingston

Esmu palietojis gan HTC Hero, gan Samsung i5700 un Hero likās galvastiesu pārāks par i5700. Samsunga ekrāns nepārtraukti kaitināja ar neprecīzu darbību, tas vairākas reizes pats no sevis pazaudēja datu pieslēguma konfigurāciju un vairākas reizes uz 5 - 10 minūtēm uzkārās. Un tas viss dažu dienu laikā.

Salīdzinoši Hero ekrāns daudz precīzāk reaģē uz pieskārieniem un vispār ir prieks to lietot arī bez paša pēdējā Androīda :)

Link to comment
Share on other sites

Es to pashu varu teikt par Hero,kursh saliidzinaajumaa ar samsungu likaas ka iebremzee,domaaju vienkaarshi traapiijaas samsungs ar jaunaaku firmwari taapat kaa man traapiijaas Hero,taapeec domaaju nevar spriest ka viens vai otrs labaaks tikai pamatojoties uz personisko pieredzi,bez Hero veel jau ir arii motorola un veel dazhi brendi,atkaartoshos veelreiz kas man personiigi nepatiik HTC aparaatos,ka firma nesteidzaas izlabot pieljautaas kljuudas telefonos un atjauninaajumus var arii nesagaidiit.

P.S. nevienu negribu paarliecinaat pirkt kaadu noteiktu modeli,tam pasham samsungam pietiek arii miinusu(piemeeram originaalais samsunga softs neuztur pagaidaam sho modeli),katrs peerk to kas patiik.

Labots - zynoj
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

zynoj, nu ļoti esi aizrāvies reklamējot samsung. pilnīgi liekas, ka varētu iet strādāt viņu pārstāvniecībā ;)

 

BoredOne, JanB - bet kas tas par rom update, kas ir htc.com support lapā (http://www.htc.com/e...cat=2&dl_id=671)? kurš androids?

Labots - kruze
Link to comment
Share on other sites

Ne nu reklameeju ne nu kaa,vienkaarshi turu lietas kursaa nedaudzos spica lietotaajus kuri sheit apgrozaas.Sakariibaa ar to htc romu slinkums mekleet,bet peec datuma spriezhot domaaju ka tas vareetu buut android 1.6,vrode oficialaa 2.0 prieksh hero nav,nu nemiil HTC lutinaat savus lietotaajus ar labojumiem vinju dizgan skiibajaas proshivkaas,telefoni labi un jaudiigi,bet softs taads sasteigts,bet taa jau visiem razhotaajiem paarsvaraa,arii samsungam :)

Link to comment
Share on other sites

Sakariibaa ar to htc romu slinkums mekleet,bet peec datuma spriezhot domaaju ka tas vareetu buut android 1.6,vrode oficialaa 2.0 prieksh hero nav,nu nemiil HTC lutinaat savus lietotaajus ar labojumiem vinju dizgan skiibajaas proshivkaas,telefoni labi un jaudiigi,bet softs taads sasteigts,bet taa jau visiem razhotaajiem paarsvaraa,arii samsungam :)

 

Cik atceros tas bija 1.5 (bet uzliekot likaas biku aatraak straadaa). Htc teica, ka 1.6 hero nebuus - izlaidiishot uzreiz 2.0 (peec peedeejaam baumaam 2.1) rom.

Link to comment
Share on other sites

Oficiālais ROM ir 1.5., 1.6 Androidu htc teicās izlaist līdz oktobra beigām, bet tad izdomāja, ka nax 1.6 un līdz gada beigām būs 2.0, neviens no šiem nav piepildījies, līdz ar to Hero vēl joprojām ir iesprūdis uz 1.5

Labots - JanB
Link to comment
Share on other sites

@kruze: Droši ka esi jau redzējis pats, bet pēc update joprojām ir 1.5. Tajā laikā (septembrī) cilvēki spēlējās jau ar 1.6. Īstenībā tās android versijas rodas kā sēnes pēc lietus - traki ātri, tā kā nevar gluži vainot htc ka šie netiek līdzi ar visām savām pielāgotajām programmām.

Link to comment
Share on other sites

@kruze: Droši ka esi jau redzējis pats, bet pēc update joprojām ir 1.5.

 

 

njā - firmware joprojām 1.5

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pats lietoju jau apmēram divus mēnešus. Esmu apmierināts.

Kāts nezina kā pieslēgt LMT mobīlo TV? Baigi gribās olimpiādi skatīties..

Link to comment
Share on other sites

Lietoju turpat nedēļu.

 

- bezmaksas programma, kura reģistrē katru zvanu un SMS kalendārā nestrādā ar FW 1.5

- Skaņas regulēšanas poga regulē zvana skaļumu tādējādi sanācis palais garām pāris zvanus un šefs nav apmierināts par to.

 

Pārējais kopumā perfekti.

Link to comment
Share on other sites

Kāts nezina kā pieslēgt LMT mobīlo TV? Baigi gribās olimpiādi skatīties..

 

Lai varētu ar Hero skatīties LMT mobīlo TV, vajag :

 

1) no marketa paņemt aplikāciju Stream Media Player, ieiet wap.lmt.lv un linku uz tiešraidi nokopēt.

2) Tad ir jāizmaina mobilā interneta settingi : Access Point Name jānomaina no internet.lmt.lv uz video.lmt.lv (Settings -> Wireless Controls -> Mobile Network Settings -> Access Point Names)

3) jāver vaļā Stream Media Player, jāizvēlas Internet Stream Media, sadaļa Source un iekopējam linku.

4) Spiežam Start un secinam ka kvalitāte varēja būt labāka.

 

Ja kāds zin kādu labāku playeri, lūdzu ieteikumus :)

 

Labots :

 

Ienāca prātā vēl viens variants -> ir pārbaudīts un strādā :

1) Access Point name uzreiz nomainīt uz video.lmt.lv

2) Ar Wi-Fi ieiet wap.lmt.lv un atvērt izvēlni, kur jau ir izvēle starp edge un 3g streamiem. Tajā brīdī ar home taustiņu novākt browseri un izslēgt wi-fi un ieslēgt mobile.

3) ejam atpakaļ browserī un spiežam uz EDGE/3G linka un atvērs mobilo tv iebūvētajā video playerī.

 

Iebūvētajā video playerī bilde ir lielāka, bet kvalitāte joprojām švaka...

Labots - JanB
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Liels paldies JanB!!!

Rīt hokejs un man patiešām ļoti gribējās dabūt TV lai noskatītos.

Sapratu to ideju kā iedarbināt. vienkārši nomaini APN uz video.lmt.lv un kad gribi skatīties ltv7 tad Browserī iekopē linku... Viss šansē. (manuprāt, kvalitāte ok)

Link to comment
Share on other sites

Ņem par labu :)

 

BTW, par tēmu - vakar oficiālajā twitter kontā nopublicēja tvītu :

BTW Droid Eris, Sprint Hero, AND HTC Hero in Europe/Asia...I can now tell you that Éclair with Sense will be offered for you all.

 

Šeit gan jāsaka, ka HTC Hero Europe versija nekad nav bijusi zem jautājuma zīmes, bet šis tikai apstiprina, ka HTC veidotais Google Nexus ir savu debiju pārdzīvojis (tas pēc Google stingra norādījuma bija galvenais iemesls, kāpēc HTC nedeva Hero updeitu uz 2.0 Androidu - lai nekonkurētu ar Nexus).

 

Pēc šobrīdējām baumām updeitu mums vajadzētu sagaidīt martā.

Link to comment
Share on other sites

Sveiki!

Es arī domāju iegādāt varoni savā īpašumā, lasiju par modaco rom'u. Vai ir kāds viņu mēģinājis instalēt?? It kā esot ātrāks un ar vairāk fīčām! Kas notiek ar garantiju?? Tur lasījos, ka zaudē, bet varot atmest atpakaļ oriģinālo romu un stiept uz garantiju :) bet ja nobirst screens :D tad laikam neko :D

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Hm. Šorīt paņēmu Hero, nomainīju defaulto APN uz video.lmt.lv un - interesanti - gan webs lūkojas (browsejas), gan iebūvētajā (laikam) playerī video strīmojas...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

pats lietoju htc hero jau vairāk kā gadu, bača tur man vidēji 5 dienas, jo trubu esmu norūtojis un nedaudz esmu paspēlējies ar overclock widgetu :) pašam tagad stāv virsū 2.2 Froyo custom roms, viss griežas bez problēmām, esmu ļoti apmierināts :)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...