Jump to content

NTV+


zibit
 Share

Recommended Posts

Labdien! Pēdējā laikā parādījusies vēlme skatītites NTV+ paketi, jo tas piedāvājums ir vienkārši:dribble:Brīdinu ka neesmu nekāds specs, dzīvoju laukos- Ludzas raj, pašlaik skatos Viasatu Thompson kaste. Mans jautājums vai ir iespējams vienā kastē salikt visus NTV+ paketes kanālus un Viasata kanālus ( vēlams vismaz LV kanālus), un vai tas nebūs pārāk sālīti (gribētos dzirdēt aptuveno summu) un pie kā man griezties. Iepriekš Paldies!

 

Tiešam neviens nevar palīdzēt? Cik lasīju te visi tikai runā par NTV+ paketi, vai nevar laukos pieslēgt?

Link to comment
Share on other sites

Katrā ziņā ar tavu Viasat brīnumu tev to neizdarīt, jāmaina uztvērējs,jāliek papildus galva vai pat vēl viens šķīvis utt., ja mājās ir normāls nets tad visas iespējasVispār derētu tev paguglēt ko nozīmē jēdziens "cardsharing" ;)

Link to comment
Share on other sites

Cik tiko pakonsultējos - der Triatrels arī. Tik smalkāk te īpaši neviens neko gan neskaidros - mums antipirātisma kampaņa, mīl ar banāniem mētāties :spiteful:

Link to comment
Share on other sites

zibit

Visvienkāršāk parunā par to NTV+ ar tuvāko,zinošāku meistaru,kurš SAT antenas uzstāda.Pats vienalga galā netiksi.Tikai nepārmaksā :) ~100ls? sākotnēji vajadzētu iekļauties.

Link to comment
Share on other sites

3atel Inets der, ir pārbaudīts.Ja ir jaunais modēms-rūteris ar 2 antenām, tad var iekļauties līdz Ls 100- uztvērējs DM500s klons, šķīvis, cirkulārā galva,kronšteins,daiseks u.c sīkumi.Sīkāk PM.

Link to comment
Share on other sites

ehh, nostaļģija, kad pašam bija jarokas visam šim cauri. no savas puses iesaku lietot serveri, kas atrodas latvijā, nevis uz krieviju. ir šādi tādi testi bijuši ar triatel un konkrēto serveri. ja kas pm.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...