Jump to content

AKIRA 29HCS3YN


Armandoz
 Share

Recommended Posts

Labvakar visiem !

 

Man ir televizors AKIRA 29HCS3YN, viss bija labi līdz kaut kas notika un sāka patvaļīgi pārslēgt skaņu dažreiz pat kanālus itkā kāds turētu skaņas slēgšanas pogu, uz telvizora esošās pogas nestrādā, kā vajadzētu, piemēram slēdzot nākamo kanālu, slēdzas pavisam, kas cits. Tā liekas, ka vissa programma viņā ir nojukusi.

Esmu dzirdējis, ka katram televizoram ir tāds meistarkods, pogu kombinācija kuru uzspiežot ir iespējams televizoru pārprogrammet, vai kāds šo lietu pieprot un varētu palīdzēt šeit izskaidrot, kas un kā jāspiež ?

Link to comment
Share on other sites

TV diemžēl nav dators, bez lodāmura parasti nepadodas. Tā ka stiep vien pie kāda spečuka, kas māk lodēt un saprot arī kas un kāpēc jālodē. Bet pēc simptomiem, izskatās, ka kāda(s) no pogām uz priekšējā paneļa vai uz pults gļuko - patvaļīgi rodas kontakts. Iespējams, ka var palīdzēt priekšējo vadības pogu nahrenizēšana - ja viņas atrodas uz atsevišķas platītes, kura savienota ar galveno plati ar kabeli, tad vienkārši jāatvieno štekeris.

Link to comment
Share on other sites

pamēģini no rozetes atvienot uz ilgāku laiku. Pults nav aizlieta > ?

Link to comment
Share on other sites

Pults nav pielieta un no rozetes ir bījis atslēgts gan uz neilgu gan uz ilgu laiku, bet nekas nemainas.

Pašlaik redzu to vienu variantu, kuru varu izdarīt ir priekšējo pogu likvidācija, varbūt ir arī citi varianti, ko varu mājās izmēģinat pirms vispār, kaut kur nesu ?

Un kas īsti ir ar tām demo versijām ?

 

p.s. 3 reizes rakstu atbildi, katru reizi spiežot atbildēt iztraucēja lattelekom reklāma.

Link to comment
Share on other sites

mistachuck

Dažiem TV ir opcija - "Demo", ko var izvēlēties kopējā izvēlnē. To nospiežot, TV pats sāk darboties savā nodabā, pārslēdzot kanālus regulējot visādus iestatījumus u.t.t., laikam izdomāta fīča priekš veikalniekiem, kad noliek plauktā TV, kurš pats sevi reklamē. Man šitāds joks bij vecam telefunkenam.

Link to comment
Share on other sites

Nu varbūt ka ir tas demo, bet man TV rukāja 6 mēnešus vismaz, bet pēc tam tik kaut kas notika un sāka jukt prātā, ja ir tas saistīts ar to demo, kā no viņa atkratīties, jo kontrolēt vispār nav iespējams ar pulti arī, spiežot pulti itkā uz tevizora mirkšķinās tāda lampiņa cik saprotu, tas nozīmē ka saņem signālu no pults, bet reakcijas nekādas.

Varbūt ir vēl kādi varianti, ko darīt ?

Link to comment
Share on other sites

mistachuck

Diemžēl vairs lāgā neatceros kā viņš tur darbinājās, bet laikam manā variantā viņš vismaz reaģēja uz pults darbību. Ja jau nereaģē pat uz pulti, tad varbūt šī versija nebūs īstā.

Link to comment
Share on other sites

Nu jā, vest remontā pašlaik nekur negribu, būs jālikvidē tās pogas jo tiešām izskatās ka tur ir vaina, jo pat izlēdzot viņš atpakaļ iekšā slēdzas, vēl varētu es izmantot tādu variantu, tākā man ir dekoders un man ir vajadzīga tikai bilde un skaņa vairāk nekas, jo ar dekodera pūlti var visu pārslēgt pārējo, varbūt kāds zin, kā varētu to realizēt ? :)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...