Jump to content

Limited or no connection pēc Stand By režīma


Igelkott
 Share

Recommended Posts

Esmu ne reizi vien ievērojis, ka pēc datora pamodināšanas no snaudas parādās yfximiomurqb291ydjy3.jpg . Diezgan dīvaini, un liek meklēt atbildi/-es uz šīs problēmas iespējamo cēloni. Restartējot datoru nozūd un viss kārtībā, bet vienkārši restartējot tīkleni problēma paliek. Un šāds gļuks ir tikai pēc Stand By režīma.

a) tīklakartes vaina?

b) tīklkartes draiveris (lai gan izmantoju to, kurš pieejams ražotāja mājaslapā)

c) svičs? tas jau savus gadus piecus tup pie sienas, ir bijuši neregulāri tīkla zudumi (divas vai trīs reizes divu dienu laikā, un tagad atkal miers un bērziņš), provaideris dievojas pie svētās jaunavas Marijas, ka tā neesot viņu vaina, tomēr problēmas neregularitāte met aizdomu ēnu uz provaideri, nevis nelaimīgo Edimax sviču.

Labots - Lords Bonifācijs
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Sīkajai māsai ar IZZI (kabeļmodems) bija ļoti līdzīga parādība - pēc izslēgta vai stand-by stāvokļa nets tika uzlasīts pēc ~3 minūtēm. Tā bija (un vēlarvien ir) IZZI un viņu draņķa modema vaina, bet to atrisināja pavisam elementāri - piekarināja pa vidu rūteri, kas strādā 24/7 un tagad nav kartu reizi jāgaida IZZI labvēlība.

 

P.S. laikam nesen nomainīja kabeļmodemu, bet neesmu mēģinājis bez rūtera darbināt, jo parādījās reāla vajadzība pēc wifi .

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...