Jump to content

3rd party Firmware rūterim


markei
 Share

Recommended Posts

Man ir Linksys WRT160N V3 rūteris. Pašlaiks strādā ar DD-WRT softu, bet gribas pamēģināt TOMATO. Mājas lapā nav tieši norādīdts, ka TOMATO der šim rūterim:

Tomato is a small, lean and simple replacement firmware for Linksys' WRT54G/GL/GS, Buffalo WHR-G54S/WHR-HP-G54 and other Broadcom-based routers.

 

Bet tā kā WRT160N V3 ir Broadcom-based routeris, tad it kā vajadzētu derēt. Kas var notikt, ja TOMATO softs nederēs? Vai rūteris būs vismaz ieslēdzama un pāršujams atpakaļ uz DD-WRT ??

 

TOMATO pamēģināšanas iemesls- ar oriģinālo softu bieži rūteris abus datorus sev negribēja laist klāt. Uzliku DD-WRT un WPA2 paroli un rūteris strādāja perfekti vairāk nekā 1 nedēļu, līdz gribēju palielināt drošību tīklam un papildus uzliku MAC filtrēšanu. Rezultātā vairs tikai vienu datoru laida klāt. Pārbaudīju MAC un tur viss korekti. Nu labi, atcēlu MAC filtrēšanu, pārstartēju un visam bija jābūt kā pirms MAC uzlikšanas, bet problēma nepazuda- vienu datoru laiž 100% vienmēr, bet otru negribīgi(var pieslēgties pārstartējot datoru).

Tātad neloģiski, bet fakts- pirms MAC filtra uzlikšanas viss perfekti darbojas, uzliekot MAC filtru sākās problēmas, atceļot MAC filtru problēmas turpinās.

Tāpēc gribu pamēģināt TOMATO ar WPA un MAC filtru.

Link to comment
Share on other sites

Grossmeister

Var no rūtera sanākt ķieģelis - atdzīvināt var būt problēmas . Ja tomēr gribas Tomato pamēģināt , tad ņem ND versiju .

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...