Jump to content

..vēlreiz par sms billingu


DeUld
 Share

Recommended Posts

Jau iepriekš: http://www.boot.lv/forums/index.php?showtopic=119261 kādā no tēmām tika aizskarts jautājums par sms billinga pakalpojuma pieslēgšanas iespējām web lapai Latvijā. Atradu, manuprāt, pievilcīgu šī servisa piedāvājumu cilvēkiem bez īpašām zināšanām programmēšanā- www.boomtech.lv ,- bet iztrīkst informācijas par šī servisa sniedzēja godaprātu. Mazliet aizdomas rada tas, ka mājaslapā norādītā kontaktinformācija ir novecojusi- mēģinot sazvanīt kādu no viņiem, tiek saņemtas norādes citai kontaktinformācijai. Lai reģistrētos www.boomtech.lv sistēmā, ir jānosūta paaugstinātas maksas īsziņa.

Varbūt kādam ir sava pieredze saistībā ar šo servisa pakalpojuma sniedzēju, varbūt ir kāds padoms par kādu citu sms billinga servisa sniedzēju un pakalpojuma pieslēgšanu bez ievērojamiem papildus izdevumiem..

Labots - DeUld
Link to comment
Share on other sites

Esteria. Godprātīgi un draudzīgi :> Interfeiss diezgan vienkāršs, vai nu tu padod jamiem kodu, kas tiek validēts jamo pusē vai arī jamie uz tavu serveri uztaisa GET pieprasījumu ar parametriem :>

Link to comment
Share on other sites

Tā varētu būt..

Varbūt ir kādas sakarīgas norādes vai saite internetā, kā šie skripti POST/GET pieprasījumam veidojami, varbūt ir kādas gatavas formas?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...