Jump to content

Video trokšņu novēršana


rodgerz
 Share

Recommended Posts

Sveiki vīri, dikti vajag padomu.

Tātad uzstādīju vairākas videonovērošanas kameras uz ranila konstrukcijas. Kameras ir ar IS prožektoriem un dzelzs kronšteinu, bet tā kā visa šī ranila konstrukcija ir zemēta, kameras met šausmīgus traucējumus, kad tiek pieslēgtas pie DVR sistēmas. Ok var ākstīties liekot makgaivera izolatorus, bet vai nav savādāku risinājumu? Un ja pašai kamerai atņemšu jebkādu zemējumu, vai man tā kamera neatdos galus pie pirmā zibens, kurš iesitīs da kaut kur tuvumā kaut? Skatos netā ir dažādi video izolatori, bet vai viņi sniegs vajadzīgo rezultātu?

Labots - rodgerz
Link to comment
Share on other sites

Tak sazemē jumtu un savu aparatūru un nekādu problemu nebūs. Galvenais, lai pa videokabeļa zeķi neplūst kāda lieka strāva. Jumtam jau pēc idejas jābūt sazemētam. ja iespers zibens, tad vienalga visiem verķiem būs kirdik :sarkasms: . Videoizolātors var palīdzēt, bet tikai aktīvais un tas attiecīgi maksā.pie pareizi izveidota videokabeļu tīkla un pareiza zemējuma nekādus izolātorus nevajag.

Link to comment
Share on other sites

Sazemē aparatūru... Kā to saprast? Parastā rozetee ir iesprausts, kura manuprāt ir zemēta. Jeb nav? hmm...

 

piem. šāds izolātors atrisinaas to jeb vajag citādu?

Labots - rodgerz
Link to comment
Share on other sites

Jumta zemējumam jābūt savienotam ar zemējuma kontūru. Savukārt mājas elektrotīklam jābut vilktam ar atsevišķu zemējuma vadu kurš arī savienots ar zemējuma kontūru. Vārdu sakot, ja māja jauna un viss pareizi uztaisīts, tad problēmu nevajadzētu būt. Tas izolātors ir pasīvais un nav sevišķi kvalitatīvs. Vajag tādu izolātoru kuram ir barošana. Tie gan attiecīgi maksā. Ja negribi čakareties ar zemējumiem, tad noizolē kameru no ta bleķa jumta.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...