Jump to content

Online programmas vides paraugs


thesame-
 Share

Recommended Posts

Teorētiski, ir vēlme izveidod lapeli, kurā apmeklētēji varētu gūt priekštatu, par kādas maksas programmas vidi. Būtībā tāds iespaids, itkā šī programma būtu palaista caur apmeklētāja brauzeri. Tiktu simulēta programmas ielāde (loading screen), staipot brauzeri "šis paraugs" uzvestos tāpat kā attiecīgā programma (menu wraping, expanding etc).

Vienīgā aktīvā poga būtu disklaimeris, kurā skaidri un gaiši paskaidrots, ka es nehostēju, neizplatu un nepiedāvāju lejupielādēt nevienu no šīs programmas ražotāja programmām, un piedāvātu linku uz ražotāja lejupielāžu saiti. Mērķis ir tikai sniegt apmeklētājam virspusīgu iespaidu par programmas vidi. Nekas vairāk, nekas mazāk.

 

Vai šis projekts varētu man radīt jebkādas sekas likuma priekšā? Praktiski jau vairākums maksas programmu atēli un video ir pieejami netā, un šis būtu nekas vairāk kā attēls pa visu brauzeri.

Link to comment
Share on other sites

Par likumību neko nepateikšu, bet kam tev to vajag? Kā jau Tu teici, screenshots ir ļoti daudz pieejami, labāk uztaisi video un pats izbrauc pa "fīčām" cauri. Pēc tevis aprakstītā liekās, ka tu gribi kādu maksas progu uzmest uz servera, lai visi var lietot, bet tu neesi vainīgs, tā tas neies cauri(tīri manas personīgās domas).

Link to comment
Share on other sites

par pirātismu nav ne runas, kā jau teicu, lapā nebūs nekā funkcionāla. Vienkārši gribu dzirdēt kādu puslīdz profesionālu viedokli, kādu reakciju tas varētu izsaukt no izstrādātāja.

 

bump

Labots - Different
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...