Guest Ierakstīts Novembris 23, 2009 Share Ierakstīts Novembris 23, 2009 Mācos par programmētāju, un sākot ar februāri man nepieciešama prakses vieta. Varbūt varat ieteikt kādu firmu, kur interesēties? Vis labprātāk labprātāk darbotos pie Windows aplikāciju izstrādes. Uz nekādu atalgojumu īpaši neceru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.D.D Novembris 23, 2009 Share Novembris 23, 2009 Stāsti, ko esi mācījies un tad runāt varam sākt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Novembris 23, 2009 Share Novembris 23, 2009 (labots) Esmu mācījies: - C++ - Visual Basic - Microsoft SQL Server - Vispārīgi par dažādām datu struktūrām un pamat algoritmiem - arī web lietas (HTML, CSS, Javascript, PHP), bet praksē gan negribētu ar web ņemties. Saistībā ar programmēšanu darba pieredzes nav. Ir arī vidējā profesionālā izglītība- lietišķo datorprogrammu tehniķis. Gadu esmu nostrādājis skolā par direktora vietnieku izglītības jomā (bija jāuztur darba kārtībā divas datorklases, jākonsultē darbinieki u.c.). Labots Novembris 23, 2009 - Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeasus Novembris 23, 2009 Share Novembris 23, 2009 Exigen Services nem uz praksi taču. Domāju ka tādā uzņēmumā būtu viss lietderīgāk padarboties, lai redzētu kā ražošana notiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.D.D Novembris 23, 2009 Share Novembris 23, 2009 Cik garšs prakses laiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Novembris 23, 2009 Share Novembris 23, 2009 (labots) Exigen Services nem uz praksi taču. Domāju ka tādā uzņēmumā būtu viss lietderīgāk padarboties, lai redzētu kā ražošana notiek. Paldies! paskatīšos, kas tur ir. Cik garšs prakses laiks? Prakses laiks ir viens semestris (reāli sanāk aptuveni 4 mēneši). Labots Novembris 23, 2009 - Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Decembris 2, 2009 Share Decembris 2, 2009 Joprojām aktuāli. Exigen Services neatbild. Ir kādi Citi ieteikumi? Varbūt kāds no jums strādā uzņēmumā, kuram nodarētu praktikants? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeasus Decembris 2, 2009 Share Decembris 2, 2009 Ja mācies LU, tad caur universitāti tev sakārtos visu ar Exigen (vismaz tā bij pirms dižķibeles) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Decembris 2, 2009 Share Decembris 2, 2009 Tagad LU piedāvā praksi tikai Matemātikas un Informātikas Institūtā. Galīgi negribu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eMDiiPii Decembris 2, 2009 Share Decembris 2, 2009 LU MII nav ne vainas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLOWN Decembris 2, 2009 Share Decembris 2, 2009 Sūti savu piedāvājumu visām programmēšanas firmām - gan jau kāda atbildēs un varbūt arī piekrītīs. Par Exigen - nezinu vai es to godīgi ieteiktu, jo tur ir baigais fufelis. Var jau domāt - kruta firma, liela un daudz dara, bet viņiem tie praktikanti īsti nav svarīgi. Kaut ko tev uzdos darīt, bet lai tu justos, ka ir jāstrādā - tā nebūs. Es pavadīju savu praksi tieši tur. Likās paliels sviests. Iemācīties, ta iemācījos šo un to interesantu, bet sajūtu, ka "vot tagad strādāju" neieguvu. Pēdējās nedēļas vispār varējām darīt ko gribam - es rakstīju kursa darbu. Atzīmes izlikšana arī likās pa vieglu - "Nu es jums likšu 9. 10 nē, jo tad man, droši vien, būtu jāpaskaidro LU kādēļ 10". Uz Exigen vari iet, ja gribi vieglu attieksmi, vieglu atzīmi un tēju/kafiju cik uziet (automāti pa brīvu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu
Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas
Izveidot jaunu kontu
Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!
Reģistrēt jaunu kontuPierakstīties
Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!
Pierakstīties tagad!