wildd Ierakstīts Novembris 19, 2009 Share Ierakstīts Novembris 19, 2009 Es ar bābieti aizvilkos uz Rock 'n' Riga un tur bija ahūnā siera mērcīte pie ķiploku grauzdiņiem (mm), tad izdomāju, ka vajadzētu izcept tos grauzdiņus mājās ar mērci klāt. Mož kāds zina to recepti tai siera mērcei? Brīvi var bliest iekšā arī jebkuru citu siera mērci ko zina Es biju pārāk pālī, lai saprastu, kas bija karsts, bet domāju, ka mērce bija karsta ;D [slēpts]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gestapo Novembris 20, 2009 Share Novembris 20, 2009 http://receptes.lv/receptes/meklet-nosaukuma:true/ http://virtuve.calis.lv/meklesana/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mõbijs Novembris 20, 2009 Share Novembris 20, 2009 Gestapo - ārprātā vērtīga atbilde . Mans piedāvājums autoram - Dor Blue siers, kausē karstajā peldē, mazliet saldā krējuma un garšvielas pēc gaumes. Man domāt tur jābūt ķiplokiem, pipariem melnajiem, karijam un chilli. Tas pa manai gaumei iebaudīts ar rupjmaizes grauzdiņiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gints_lv Novembris 21, 2009 Share Novembris 21, 2009 Ja pālī dajebkas ka tik vairāk . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rashns Novembris 21, 2009 Share Novembris 21, 2009 paņem tūkstoš salu mērci no spilvas, sajauc ar krējumu pēc garšas un uzsildi līdz burbulim, ja kas garšo var mest tik klāt. Ar ķiploku grauzdiņiem no ķieģeļa bez garoziņas, mēli norīsi. Tādi ir zelta boulingā arī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildd Novembris 22, 2009 Author Share Novembris 22, 2009 Paldies Mõbijs un rashns, būs jāpamēģina tās jūsu receptes. Sāku domāt, ka tā mērce tomēr nebija siera, vai arī siers bija tikai kā viena no komponentēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts