Jump to content

"Urķis" TEST^ tiek pieminēts


Titfish
 Share

Recommended Posts

Atceros nu jau senos notikumus ar urķi TEST^ un nevarēju neievietot šo ziņu šeit. Tie kas nav tankā - tiem ar nav jābūt ^^

 

Smieklīgākie Latvijā pastrādātie noziegumi

Vissmieklīgākā izspiešana

Aizvadītā gada jūnijā interneta portāls BMWLife.lv no anonīmas personas saņēma elektroniskā pasta vēstuli ar prasību pēc naudas. Cilvēks paziņojis, ka pārvalda portāla kodu sistēmu un draudējis, ka, ja nesaņems no kompensāciju, nodarīs būtisku ļaunumu saitam.

 

Lai pierādītu savu draudu patiesumu, hakeris ielauzies saitā un pārveidojis tā sākuma lapu. Pārrunu rezultātā portāla vadība ar puisi vienojušies par simts latu izmaksu. Tā kā puisis nav vēlējies pats ierasties pēc naudas, viņš atsūtījis sava konta numuru. Liels bija portāla vadības pārsteigums, kad, saņemot pārskaitījuma veikšanai nepieciešamo informāciju, viņi secināja, ka izspiedēja konts atvērts tepat Latvijā uz viņa īstā vārda.

 

Portāla vadība naudu tomēr pārskaitījusi un cerējusi, ka izspiedējs nomierināsies, bet pēc neilga laika viņš uzradies atkal un pieprasījis lielāku naudas summu. Portāla vadībai, protams, tas apnicis, un viņi griezušies policijā. Jaunais hakeris kā savu galējo prasību izvirzījis 500 latus, un tad viņš uz visiem laikiem liktu portālu mierā. Portāla administrācija pieprasīja, ka naudu atdos tikai, tiekoties klātienē, un izspiedējs tam arī piekritis. Viņš ieradies kādā Centrālās stacijas picērijā, kur saņēmis no firmas pārstāvjiem 500 latu, kā arī pašrocīgi uzrakstījis zīmīti: „Es, Raivis Lokmanis, saņēmu piecsimts latu no portāla BMWLife un apņemos neuzlauzt šo portālu, kā arī nenodarīt nekādu citu ļaunumu." Protams, tajā brīdī parādījušies policijas pārstāvji un aizturējuši viņu.

 

Avots: Mango.lv

Vēl tagad smeju par viņa slavu :D

Link to comment
Share on other sites

Nu es arī pasmējos,bet katrs pelna kā māk,diemžēl arī šo čali iegāza paša azarts. :D

Link to comment
Share on other sites

"draugos" viņam profilā ierakstīts "PC GURU" ... katrā ziņā ar ambīcijām viss ir kārtībā 

Link to comment
Share on other sites

Lucifugum Tu viņu pazīsti? Tad nerēc par to kādas muļķības presē rakstītas. Čalis ir pat ļoti sakarīgs.

Link to comment
Share on other sites

Lucifugum Tu viņu pazīsti? Tad nerēc par to kādas muļķības presē rakstītas. Čalis ir pat ļoti sakarīgs.

Es nerēcu par to ka viņu nepazīstu es rēcu par to kāds čibriks viņš ir :DMan arī ar viņu ir bijusi darīšana. Viņš ir totāls ambīlis ka pat vārdos nevar aprakstīt. Savlaik paslinkots tika un serveris bija slikti sakonfigurēts. Tika pie vienas no manām lapām un mēģināja naudu izspiest. Šoreiz gan viņš bija mazliet slīpētāks un neko atklāti nerunāja. Vēlāk jau mēģināja iestāstīt to ka viņš ir kkādā LV hakeru apvienībā, strādājot bez maz vai valsts drošības dienestā utt :D

Garbatava smertj izpravit :D

Labots - Lucifugum
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...