Jump to content

Gemini ar spridzekli?


Aigo
 Share

Recommended Posts

vispirms nomeri un tad griez!!!

 

ja aju zini ka tev ir ar spridzekli tad kapec neliki tadu versiju kurai tās nav?

Link to comment
Share on other sites

Domāju uzlikt uz sava IPBoxa 200s ar Gemini, bet nav ne jausmas, vai imedži kurus novilku, ir ar spridzekli, vai nav :/

 

Kāds var iedot konkrētus linkus?

 

 

Paldies :) .

Link to comment
Share on other sites

Eh, šitie santīmp*$eji! Ja mācēji ekonomēt uz "kreso" tuneri, iemācies arī ar kreisajiem softiem un regulāru čakarēšanos sadzīvot!

Un nevaino Gemini savās problēmas!

 

Nav jau tā, ka speciāli es pirku "kreiso" tjūneri. vienkārši. tad, kad pirku pirmo, bija aptuveni 0% (more or less) sajēga par SAT, kur nu vēl par imedžiem, drīmboksiem un gemiņiem :) .

 

Protams, tagad zinu, bet nu jau par vēlu. Krīze iestājusies, naudas DB nav :( . Bet vismaz uz kautkādu palīdzību no bootiešu forumiešu puses ceru. Nu nespēju es atrast nekur internetā priekš IPBoxa. Cik zinu, šeit forumā dažiem ir Gemini arī uz kloniem. Vai tiešām tik grūti padalīties?

Link to comment
Share on other sites

Boldrikam 100% taisnība.Otrkārt vajag beidzot iemācīties,kā pareizi jāliek uz konkrētā box,nevis jābrēc,ka imidžs vainīgs.Paraduši visu darīt pa roku galam,na avosj soidet.Linku arī atticīgajā foruma sadaļā pa pilnam.Ja nemākam atrast vajadzīgo,kas pie tā vainīgs?Parasti ir tā ,ka norādītajā vietā ir piem.pa DM,bet tajā pašā vietā ir arī pa citiem tjuneriem,tikai citā vietiņā.Un Google arī vēl nav nomirusi.Kas grib atrast,tas atrod,bet ja gaida ka ar karotīti mutē iebāzīs,tad var gaidīt ilgi un dikti.

Link to comment
Share on other sites

Liec Nabilo. Es arī izmēģinājos sākumā lai saprastu, Gemini pat nemēģināju, jo negribēju iekulties problēmās. Ar Nabilo esmu apmierināts.

Link to comment
Share on other sites

Uz Nabilo servera LV nekad arī nav bijis, nevienam no mums neizdevās pierunāt šos pievienot LV failu.Novilkt var šeit un manuāli instalēt.

Link to comment
Share on other sites

Hmm, man strādā, iemetu vēlteUn tur bija jānospiež poga ,,create download link,,.

Labots - Rudiger
Link to comment
Share on other sites

Man jau tā likās,ka ar to ab-com kaut kas īsti nav kārtībā. It kā slovāku produkts,taču ieskatoties iekšā-Samsung.Ar visu no tā izrietošā.Cik man bijusi darīšana ar samsungiem,visi nosprāguši krietni pirms laika!

Tad jau nebrīnos arī par IPBoksi,laikam vainīgi samsung dzelži.Bet tautai paldies par atbildēm!

Link to comment
Share on other sites

Palasiet šo postu ar linkiem un daudz jautājumu par bumbām izpaliks. pie denktenk

viss aprakstīts krustu/šķērsu.Un mutants jau nav dreambox, kur var tā vienkārši izdzēst bootloaderi.....:declare:

Link to comment
Share on other sites

Jā, es zinu kā flešot, esmu jau vairākas reizes pirms šī topika flašojis FW, esmu reģistrējies arī Dentekā, satupdate.net'ā, kā arī daudzos citos. Ir man bijusi Enigma2, Highlands u.t.t. esmu viņus izmēģinājis, bet paši lietotāji sūdzās par problēmām. Piem., ka pārslēdzot kanālus no viena satelīta uz otru, visi kanāli pārtrūkst, un ir tukša bilde. Vienk. cerēju, ka Gemini nebūs tādu problēmu, tāpēc arī paprasīju, kur viņu dabūt un kā jādara lai viņš strādātu (nevis nobrikotu manu SatKasti).

 

Laikam būs jāizmēģina tas Nabilo.

 

 

P.S. Visi jau var būt pakaļas un sūtīt uz Gūgli. Ja jau var visus pasūtīt na uz Googli, tad kam šis forums vajadzīgs? Slēdziet ciet.

Labots - darkdex
Link to comment
Share on other sites

DreamMuca

To nu gan es nemācēšu teikt black%20eye.gif. Varbūt DreamMuca ir lietas kursā, kas un kā. Es vairāk sekoju Gemini lietām.

 

njaa restoreeju savu tulkojumu http://www.nabilosat.info/forum/showthread.php?p=434860#post434860 (jaaregjistreejaas). diemzheel paliidziibu no vinjiem taa arii nesagaidiiju. visi kaa apsviilushies par un ap E2 un E1 nevins pat iisti vairs kraameeties negrib.

jaauzmanaas ar krievu valodu. ja doma likt Nabilo arii krieviski, tad labaak to dari manuaali kaa aprakstiits te http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/102510-dreambox-enigma1-latviskojums-finalversija/page__st__20__p__1128485entry1128485

 

un veel viena lietinja. iespeejams ka uz tavas kastes shie faili atrodaas citur.

Labots - DreamMuca
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...