Jump to content

Kathrein UFS 910


Exy
 Share

Recommended Posts

Saņēmu šodien no Vācijas pasūtīto Kathrein UFS 910 izpakoju savienoju vadus, ieliku baterijas pultī, ieslēdzu, sāku uzstādīšanu, tiku līdz daiseka konfigurēšanai, un pults vairs neklausa. Nomainīju baterijas ( 2 reizes ), pat imidžu pārliku nekādas reakcijas. Kaut kas neticams, laikam nosprāga pults. Ko eksperti iesaka ?

1 .Sūtīt visu atpakaļ

2. Sūtīt pulti atpakaļ

3. Mēģinat remontēt

4. Citi varianti

Link to comment
Share on other sites

Ja būsi Rīgā, ieskrien kādā veikalā kur tirgo Kathrein un pārbaudi savu pulti. Zinu tādus tirgo veikalā Nokia, Lāčplēša ielā, kas ir Teikā, viņi it Kathrein fani. Vismaz tad zināsi kur ir vaina. Ja tikai pults tad iespējams pārsūtīšana dārgāk izmaksās ne kā tā maksā, bet ja aparāts, tad nu drīzāk būs jāmaina. Bet, jā, situācija ir gana nesmuka, traips uz brendu.

Link to comment
Share on other sites

Jā doma laba. Varbūt var atsaukties kāds katreina īpašnieks, man tuvumā ( es no Jūrmalas ) pie kura varētu šo testu veikt.

Link to comment
Share on other sites

Kathrein pults ir programmējama, var vadīt vairākus aparātus netraucējot viens otram. Kautkad pirmas gada vajadzēja atdzīvināt šadu pulti, ko darīju ,neatceros.... Paskaties caur fotoaparātu uz pults raidītāju, ja viņš mirgo ,kad nospiesta poga, tad pults ir fiziski vesela..

Link to comment
Share on other sites

Skatoties caur telefona kameru un nospiežot jebkuru pogu gaismas diode iedegas un deg nemirgojot kamēr tur pogu.

 

P.S. Ienesu Kati otrā istabā pieslēdzu pie cita televizora un pults saka strādāt. Varbut vaina bija tur ka sākumā uzliku Kati virsū Azboxim kaut kas kaut kur atstarojās?

He he, erotiski sanāca Kate augšā Azboksis apakšā....

Labots - Exy
Link to comment
Share on other sites

Tad pults , vidrīzāk, ir vesela... Japameklē netā kā to pulti programmēja. blin, nu nevaru atcerēties ko darīju :wacko2:

Link to comment
Share on other sites

.Ienesu Kati otrā istabā pieslēdzu pie cita televizora un pults saka strādāt.
Tad jau tas ir "Mājas gariņš" un ņemot vērā, ka šodien ir piektdiena tad labāk neaiztiec pārāk nopietni tehniku un ierauj kādu simtu vai divus :crazy_pilot:
Link to comment
Share on other sites

Sekoju RimaNTSS padomam:crazy: ( 100 ). Tomēr mierā vel nelikos, ienesu atpakaļ pie pirmā televizora noliku tā patālāk no Azbokša lai šie atkal nesāk, nekā nestrādā pults. Tad izrāvu HDMI kabeli no Kates, pults nestrādā. Visbeidzot izslēdzu televīzoru un o brīnumi pults sāka strādāt. Secinājums LG 47LH7000 LCD televizors kaut kādā veidā slāpē pults signālus. Vecais CRT televizors neko neslāpē.

Turpināšu eksperimentus vēlāk, jaseko vel padomam (100)

Link to comment
Share on other sites

Drīzāk viņi grib tuvāk sadraudzēties.Vai tik Tavam LG nav kāda no šīm jaunajām funkcijām.Grib,bet nevar,ticības nesakrīt.Un Katei vēl ir viens riebīgs niķis:tikko tiek klāt 19.2E,tā sāk lādēt savu nolādēto friču EPG un arī nekust ne no vietas,tikai caur pakaļu...Un ja palaimējas draudzības meklēšana un lādēšana vienlaicīgi,tad var notikt visādi joki,tas varētu būt viens no iemesliem nepaklausībai.Ar tjuneriem jau,un ne tikai ar tiem,mēdz gadīties visādi brīnumi.

Link to comment
Share on other sites

Aradu vainīgo pie šī dīvainā gļuka. Manam TV( skat parakstu ) ir tāda funkcija - Enerģijas taupīšana. Atkarībā no apgaismojuma automātiski mainās spilgtums, darbojas kaut kāds inteliģentais sensors, kurš čeko apgaismojumu telpā un attiecīgi maina televizora uzstādījumus, nu lūk, tikko atslēdz šo sensoru ,tā Katei pults darbojas bez problēmām. Acīmredzot sensors slāpēja kates pults signālu. Problēma atrisināta.

Link to comment
Share on other sites

Problēma būs atrisināta, kad būs iegādāts jauns TV bez inteliģentā sensora :sarkasms:. Bet tā, problēma ir tikai atlikta plauktiņā.

Link to comment
Share on other sites

Patiesību sakot ar izslēgtu sensoru TV rāda daudz labāk :sarkasms:. Tā ka paldies Katei kura mani atbrīvoja no vajadzības blenzt uz blāvu bildi , pat nezināju cik labi rāda tas televīzoram līdzīgais priekšmets, ar izslēgtu skopuma sensoru. Bus jaieperk vel viens , mazāks tās pasas markas, lai Katei ir ar ko draudzēties ( liekas ka 2000 modelim tā sensora nav ). Lielais paliks Azboxsim.

Labots - Exy
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...