Jump to content

TV mājās - ko izvēlēties


Despacho
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Tad nu beidzot izdomāju, ka mājās televizoram varētu pieslēgt vairāk kā 3 kanālus, bet vajag laikamjau jūsu palīdzību. Man ir HD(720p) TV un pa retai reizei nolūrēju kādu filmu uz tā vai arī fonā kādu Latvijas TV. Tā kā reklāmas te visapkārt, un piečuku mēnesī varu atļauties šādam priekam, vajag padomu - ko slēgt.

 

Respektīvi cik noprotu ir pieejami vairāki varianti, t.i.:

 

1) izzi - http://izzi.lv/lv/televizija <--skatos sanāk kādi 12Ls(interesētu mūzika, pamatpakete, zinātne, HD). It kā jau ir ok, bet te pirms pāris mēnešiem panesās sarunas, ka izzi principā ir baigais sūds un šamo internets pieejams apmēram trešdaļu no tam paredzētā laika (2 no 3 dienām neiet). Kā ir ar TV - rāda vai ne?

 

2) baltcoms - http://baltcom.lv/lv/ <-- 100 programmas 13Ls cenā. Cik noprotu nav HD, un no tām 100 pieejamajām kādas 10 ir skatāmas. Par baltcom man ir atmiņas ka šamie jau ļooooti ilgi tirgū grozās, tātad jābūt kvalitatīviem, right?

 

3) lattelecoms - tā, šeit ir interesantāk. Kā bonusu skatos, ka esmu LTC interneta leitotājs (bet ne jau es apprecējies ar viņiem, varu iet pie kā vien vēlos), bet ar viņiem atkal ir neskaidrība. Tepat apaksā ir virzemes TV reklāma, sanāk 7Ls par 30 kanāliem, kuri principā neslikti, bet nav pilnīgi.

 

Vēl skatījos ir tāda iespēja:

http://interaktivatv.lv/

Kas, cik noprotu ir vietējais TiVo, tikai apdrukāts ar lattelecom simboliem, pareizi? Kāds šamo kastīti ir lietojis?

 

 

Ok, es te ilgi un dikti varētu drukāt un diskutēt, bet īstenībā mani interesē viens - kurš ko lieto. Esam apmierināti vai ne, jo kā jau letiņam pienākas - iegrābties negribas!

Link to comment
Share on other sites

vienmēr ir atkarīgs no tā ko gribās redzēt un kas interesē.

 

baltkoms = dargs, neinteresants, kanālu viduvēji.

izzi= kā kurā vietā, loti atkarīgs no infrastrukturas.

interaktivā, psc, kā vairāk lietotāju tā kvalitāte drastiski zūd, ari atkarīgs no dzivesvietas.

Link to comment
Share on other sites

Es, personīgi, TV nelietoju. Dators + internets to pilnībā aizvieto un vēl ar uzviju. :) Gan visas ziņas tur var daudz ātrāk un ērtāk izlasīt, gan visas filmas, kuras patīk, apskatīties. Un kā bonuss - kad un kur gribi. :)

 

Bet, nu, tas jau mans, subjektīvais, viedoklis, protams. :)

Link to comment
Share on other sites

Dzīvoju es vēl nelielu gabalu aiz Mežciema, nedomāju ka tur miljons jūzeru dajebkam.

 

Vilx - it kā jau pietiek, ar uzviju kvadrātā un īpaši jau man to nevajag, taču TV tiek ieslēgts reizi nedēļā un visu ko tur rāda ir dziedošus letiņus. good god, kaut vai discovery vai ko tml. fonā gribas palaist, tāpēc arī radās tādi jautājumi.

Link to comment
Share on other sites

hmm, par vieniigo ko varu teikt, ir LTC interaktiivaa.. laba, katraa gadiijumaa uz 37" LCD samsunga raada laba, bet ir viens bet, tas ir Liepaajaa, kur LTC, ja kabelis netur, tad interaktiivo nemaz nesleedz klaat(+ salidzinoshi ar rigu, nav tadu sudzibu Liepaajaa) un pirms ned. tieshi maasa piesleedza, vareeja saliidzinaat ar elektrons&k kabeli un jaasaka, ka LTC ir labaaka bilde + video noma, ieraksta iespeeja utt... vienkārši pats izveertee ko vairaak pats veelies... par izzi esmu dzirdeejis tikai sliktu, taapeec sho tomeer neieteiktu.

Link to comment
Share on other sites

Tikko esmu pieslēdzis izzi komplektu - inets + tv. Internets 100Mbiti (reāli ir kādi 50-60Mbit, bet stabili), tv pamataka + mūzika + sports + zinātne = ~15Ls.

Par cik mans līdzšinējais provaideris tā pat izmantoja izzi tīklu, tad uztraukuma par inetu nebija, jo 3 gadu laikā, internets bija pārtrūcis kādas 2-3 reizes uz kādu pusstundu.

 

Par TV kvalitāti... nu uz digitālā paneļa viss ir sūds, kas nav HD. Es skatos no kādiem 3-4m, nu tad ir normāli. Par cik HD kanālus neesmu pasūtījis, par tiem nemāku spriest. Nepatīk dekoders, lēns mēsls, tāpēc štukoju iepirkt kādu Azboksu vai 800 Drīmu ar DVB-T tūneri.

Ir EPG uz daudziem kanāliem.

Pluss, ka paralēli uz haļavu dod analogo TV paplašināto paku, un par cik man teļukam ir PiP fīča, tad ir patīkami, kad sākas reklāma mīļotā raidījuma vidū, var brovsēt citus kanālus, un stūrītī skatīties kad beigsies reklāma.

 

Dzīvoju Ziepniekkalnā.

Link to comment
Share on other sites

Es parasti skatos to kabeljteleviziju, kurai kabelis atrodas vistuvaak dzivoklja aardurviim. Visur un vienmeer discavery ir bijis (ja arii skatos tv, tad pamataa sho programmu). Pieslegshanaas izmaksas parasti variee no 90 santiimiem, liidz paaris latiem.

 

Ja kopaa vajag ar internaatu, tad jaaskataas peec internaata kriterijiem.

  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

tak laikam esam pārāk izlepuši ja jau neapmierina neviena KTV,senāk kad bija tikai 5 tv kanāli visi skatijās un nesūdzējās :mrgreen:

p.s. ja nopietni,tad 90% gadījumu parasto tv skatītāju pilnīgi apmierina gan baltkoms,gan livas, gan izzi(nu,labi es runāju par mūsu mīļo galvaspilsētu,jo rajonos ar to piedāvājumu kā ir tā ir. Rīgā cik esmu runājis ar cilvēkiem(un ar daudziem esmu runājis)pārsvarā pa vislabāko uzskata Livas KTV(tiesa,laikam tas discovery nav viņiem). vislētākais veids būtu šāda kompletācija satv+ntvplus,bet jādomā kā dabūt LTV kanālus vai arī atkarībā no dzīvesvietas jāpēta piedāvāto operatoru kanālu saraksts un jāatrod optimālākais starp cenu un kvalitāti.

Labots - base7
Link to comment
Share on other sites

Ok, paldies par atbildēm. Lieta tāda, ka nedzīvoju daudzdzīvokļu mājā, tāpēc ar to pieslēgšanos ir kā ir. Šobrīd izskatās, ka būs laikam jāzvana lattelecom'am.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...