Jump to content

Labākie mēbeļu veikali Rīgā


markei
 Share

Recommended Posts

Nesen Salaspilī ir atvēries jauns mēbeļu veikals, istabas mēbeļu komplektu var nopirkt par 189 Ls tajā ietilpst, gulta 160x200 2 gab nakts skapīši, 3 atvilkņu kumode, pūdergalgiņš un 4 durvju skapis, materiāls protams ka lamināta. Nekur Rīgā tik lēti neatradīsi. Ja interesē bildes tad rīt varu ielikt kāda izskatās guļamistabas iekārta.

Link to comment
Share on other sites

Ieskaties www.remebeles.lv viņi gatavo pēc individuāla pasūtījuma.

Ja ir projektiņš un idejas tad uzreiz visas summas sarēķinās... ja nav uztaisīs projektu. Nesen pats pasūtīju virtuves iekārtu. Perfekta kvalitāte.

Link to comment
Share on other sites

vislabāk un izdevīgāk iepirkt mēbeles?

Te ir labi, bet nav lēti, zato mēbļa kalpos godam.

 

vislabāk un izdevīgāk iepirkt mēbeles?

Te vienkārši ir, un labi nē, bet lēti gan.

Link to comment
Share on other sites

Tākā kautko saprotu no mēbelēm tad varu arī ko pastāstīt un ieteikt.

Ja gribi kvalitāti aizmirsti par JYSK, tur tirgo mēbeles no polijas, kvalitāte ir zem katras kratikas. Veikalā nezinātājam varbūt uz pirmo acu uzmetienu šķitīs ok, bet mājās pēc intensīvas lietošanas varēs ātri mest ārā tos draņķus. JYSK mēbeles ir taisītas no zemākās šķiras "lamināta", ar pašu lētāko furnitūru un tas viss salikts kopā ir neprecīzi, šķibi.

 

Uz tiem lētajiem komplektiem par par ~ 200 ls arī vari neskatīties, pēdējie draņķi. Lamināta gulta ? Pēc vienas nakts intensīvas mīlēšanās tā lētā laminātniece būs izļurkājusies, būs izlūzuši ekscentri un tapas, gulta sāks pamatīgi ļodzīties, pēc nākamās reizes varēs mest miskastē.

 

Labas un kvalitatīvas lamināta mēbeles maksā gandrīz tikpat cik normālas koka mēbeles. Taka padomā, no kādiem materiāliem tiek taisīti tie komplekti, no kakām.

 

Ja patiešām vēlies kvalitatīvas mēbeles tad skaties uz koka mēbelēm ( Tikai ne jysk, Kalpos ilgāk, būs izturīgāk un ja, kas salūzīs būs vieglāk pašām pielabot. )

 

Vari aizčāpot līdz - "Mēbeļu un interjera centram - spice" . Atrodas blakus lielveikalam spice. Šobrīd tur ir labas atlaides. Ieteiktais veikals zunda arī ir OK.

Protams viss klavitatīvāk sanāks ja pasūtīsi pēc pasūtījuma, kas šajos laikos iznāks super lēti, būs tikai mazliet jāpagaida. ( varu aizmest pāris kontaktus, ja interesē )

 

Manuprāt mēbele nav tā lieta uz kuru taupīt.

 

Ja, ka sinteresē raksti, apskaidrošu.

Labots - Kristaps0
Link to comment
Share on other sites

Es par Mebelu Namu. Izvele ,manliekas, viss lielakaa Rigā, cenas arī vienas no zemākājām. Mēbeles pārsvarā no baltkrievijas.

 

Ja mēbeles kārtīgi saliksi un saudzīgi apiesies, tad arī kalpos godam. Tas tiem kas nevar tumbačku pa 300ls un fen šui poda vāku pa 100ls atļauties. Gultas matracim gan nedrikst pārāk kapeiku mīlēt.

 

Jā, un MN piegādās tev viņas arī, un ja vajag, par attiecīgiem $, 2 buļļi augšā uznesīs.

Labots - Jeasus
Link to comment
Share on other sites

Deglava 50 ir viens kantoris ( īstenībā tur ir vairāki mēbeļu) , kur tirgo no līmētā koka gatavotas mēbeles . Līdzīgas kā Daiļradei Čiekurkalnā, tīk cena pulku zemāka. Varētu būt , ka saucas Elīza ( bet varbūt cits kantoris, jo Elīza arī ir šajā adresē, bet , cik atceros , vairāk specializējusies uz mīkstajām mēbelēm).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
ARSmebeles

Ieteiktu firmu ARSmebeles, loti kvalitativi par normalu cenu. Virtuves un iebuvejami skapji. Esmu loti apmierinats! Kontaktus var atrast sheit arsmebeles.lv

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...