Jump to content

Recepte "paģirām"


Guest Edmunds
 Share

Recommended Posts

JuutpaudisMaigcilveeks

Ja sročna vajag atiet un uz vakaru būt kā gurķītim (ne tādam kas zaļš, pumpains un saliecies), tad es parasti rītu sāku ar ledusaukstu zaļo tēju (1l) (antioksidants), zirga devu multivitamīnu, dažreiz nepārspīlējot pussauju uzreiz. Pagaidu, lai viss nosēžas, tad vajag apēst principā dajebko ko var ieēst un kas prasās. Nolikt kluci un visu atlikušo dienas daļu pļumpēt daudz minerālūdeni (zelteri un tamlīdzīgos).

 

 

Ja nav pie stūres jāsēžas, tad pamostoties 1l auksta aliņa un atpakaļ gultā (bet šo piekopju ārkārtīgi reti, jo nepatīk 2diennieki un otrās dienas reibums).

 

P.S. man personīgi par 30% vieglāka kļūst poha, ja pirms gulētiešanas iedzeru ūdeni 'tik cik lien', bet ne mazāk par litru. Parasti iemoku iekšā pusotru - divus litrus.

Labots - JuutpaudisMaigcilveeks
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Studiju laikos 3 receptes tika piekoptas.

 

1. Nopērkam šampi un kādu saldo sulu (multiaugļu, piem.). Saleja lielā krūzē līdz pusei šampi un izmaisām ar dakšiņu, lai visi burbuļi iziet ārā. Piegāžam sulu atlikušajā vietā klāt un palēnām dzeram ārā, iedzert ir viegli, palīdz labi, bet baigi ātri var atgūt sparu un vēlmi dzert arī to dienu ;(

 

2. Ņemam kādu vieglo alu - dlighti un kas tur bija, lai pēc iespējas mazāks alko saturs, bet bezalkoholiskais neder. Lejam kausā un klāt šaujam jēlu olu. Iedzert ir grūti, bet pārlāpīties ar grūti, paliek labāk un uznāk miegs parasti.

 

3. Saucām par kontrolniecēm - ņemam pēc iespējas stiprāku alu un draugu (tikpat nelaimīgi paģirainu) pulciņā dzeram no šnabja glāzītēm ar nelielām pauzēm. Iedzert ir viegli, bet pārlāpīties arī. Palīdz labi.

 

Nu kaut kā tā.

Link to comment
Share on other sites

+1 par ūdeni pirms gulētiešanas! Nesen ar iemēģinaju man palīdzēja ļoti labi, kamēr citi staigāja kā zombiji, meklējot alu, es jau biju lietojams. Bet jādzer tiešām labi daudz ;)

Link to comment
Share on other sites

Dzert daudz ūdens gan pēc dzeršanas , gan pēc pamošanās, C vitamīna trieciendeva + aspirīns. Alka zeltzer arī der, tas laikam tas pac aspirīns citā paciņā.

 

Pirms dzeršanas , ja no tā nevarēs izvairīties izdzert ēdamkaroti augu eļļas - tas neļauj alko pārāk ātri uzsūkties attiecīgi poha vieglāka. Izvairīties no hard zacenēm - šķiņķa , speķa , desām , marinētiem gurķiem vai dies pasarga marinētām sēnēm - aknām vieglāk iztīrīt būs organismu no alkohola ja nebūs blakus citu draņķu.

Ja pie alkohola lietošanas uzkož augļus, arbūzus un meloness utt poha ir nesalīdzināmi vieglāka.

 

P.S. paģiras nav bijušas jau 7 gadus - jo vairs nedzeru :)

Link to comment
Share on other sites

Vismaz 1 litru saldējuma apēst vēl pie alkohola lietošanas, nekādas pohas nebūs.

P.S. Pats alkoholu vairs nelietoju principā.

Link to comment
Share on other sites

smartdevil

°Laikam jau nav jeega kaut ko staastiit, taa pat dazji pasniegs to pashu tikai citaa burcinjaa.

Kas ir saldeejums? - uudens

Kas ir alus? - uudens(sulbam jaabuut lai papildinaatu veel sava kjermenja toksiinu devu)

 

Kas notiek cilveekaa paarlietojoties alho?

Aknas nespeej paarstraadaat un izvadiit no kjermenja visus toksiinus liidz ar ko toksiini nonaak asiniis. Lai kjermenis iztiiriitos no toksiiniem ir vajadziigs uudens. Taatad peec dzershanas un pirms atluushanas izdzert vismaz litru uudens. Un taa ir vieniigaa pareizaa recepte.

Veel, kaa jau teica, iesaka, pret galvassaapeem iedzert aspiriinu, bet ne vairaak par vienu tableti.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Es te tā klusi brīnos - boot publika vieni atturībnieki un veģetārieši!

 

Atzīšos vaļsirdīgi, ka pašam alko ļoti garšo, it īpaši baltie un dzirkstošie vīni. Arī labs aliņš netiek smādēts. Ja man ļautu vaļu, tad 1 vīniņu vai 3 aliņus izdzertu katru otro vakaru.

 

Ja tā poha gadās, tad paķeru mazo dīlait aliņu vai puspudeli parastā aliņa, spilvenu un garu salmiņu. Noguļos uz aukstas grīdas, ieteicams flīzēm, lēnā garā izsūcu alēnu un pēc kādas pusstundas jau var sākt kustēties. Bet nekādā gadījumā pie stūres!

Link to comment
Share on other sites

smartdevil

:dornis:

ar ko atshkjirtos tava alus pudele no uudens? Tikai ar to ka paliks daudz labaak no uudens kaa no alus. :p

Link to comment
Share on other sites

diezgan ilgu laiku esmu nostraadaajis baaraa un mana recepte shaada:

 

Uztaisam buljonu, klaat pieshaujam tabasco, ja nav tas piparus, taa lai buutu afigenna ass, ja kaadam patiik var pievienot dilles, peetersiilja gabalinju utt utp, peec sirds patikas, un pati atsleega: ~ 25 - 50 grami Vodkas, sajaucam un dzeram kameer karsts, peec 3 stundaam esi kaa no jauna piedzimis.

 

P.S.

 

kad pirmo reizi taisiju shito briinumu Vodku pieleeju virs 100 gramiem, peec 5 min nenormaali sagrieza uz kaadaam 30 min, nevareeju pastraadaat normaali, bet peec tam kaaa ar nazi

Link to comment
Share on other sites

...

 

P.S.

Man šādu problēmu nav un nekad nav bijis. Nelietoju principā. :finger:

 

Bet tas noteikti nenozīmē, ka nākotnē nebūs :on_the_quiet2:

Un tie nedzērāji jau ir tie lielākie triku taisītāji, kad pielejas :yahoo:

 

Viens laabs citāts no delfi.lv par tēmu:

Te, 10.06.2009 21:38

 

dažu izteikumi atsauc atmiņā "pareizo" tantuku prātošanu par alkoholu. Tikai nez kādēļ tieši šie tantuki saviesīgos pasākumos "normu netur": kamēr pārējie pieklājīgi stimulē jautrību un koleģialitāti ar glāzīti un no rīta pirmie kā gurķīši pa virtuvi rosās, "pareizie" un "pareizās" pārdzeras, visu priekšā apvemjas, apmīžas, pastrādā kādu grandiozu "faux pas" un no rīta, no ciemiņiem un namatēva vairoties, lec savos opeļos un mūk mājup...Tādus gadījumus esmu redzējis nu desmitiem...

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Alkoholokausts

Var arī iet rīta agrumā parakt grāvi vai papļaut zāli (pašķūrēt sniegu). Darbs visu izārstē ... :)

Link to comment
Share on other sites

Mr. Nejēga

Nu, tīri teorētiska muldēšana tagad.

 

Kas ir paģiras? Toksīni asinīs, kas nefiltrējas, un tāpēc organisms uz smadzenēm padod sāpju signālus, kas notrulina aktīvos procesus. Apmēram.

 

Tātad, vai nu ārstējam filtru, vai arī nervus.

 

Ja gribam filtru ārstēt, lai cēlonis pāriet, tad tiešām maksimāli daudz šķidruma, lai samazinās koncentrācija un ātrāk filtrējas ārā tie mēsli. Ja gribam tikt vaļā no sāpes, tad iedzeram kaučko, kas kapitāli notrulina nervus/sāpju sajūtu (ergo vodka, stiprs alko, kautkādas ripas).

 

 

 

Kautgan jāiedzen tak prātā, ka [if piedzeries kā lops Then pamodīsies kā lops = const], un nav ko pačot funkcionāli kļūdainu sistēmu. Izvairies no nosacījuma izpildes, nebūs rezultāts. Vislabākais, ja vienīgais no bara neesi pohains no rīta, aizej virtuvē, pagrabini traukus un sāc cept bekonomletes ar ujj ku daudz pipariem, tomātiem un smaržvielām - lai tie dzērāji pamocās, mošk kautko sapratīs.

Link to comment
Share on other sites

es gan dzeru un nekaunos par to. un tā di... par to ''kas tu muļķis ka jādzer nekā citādi nemāki izbaudīt dzīvi'' ir lieka. Jo nejau visi dzer lai aizmirstos un noņemtu stresu, vai nemāk dzīvot.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Mēdzu arī ar kādu alu vai ko citu, ja nākamā diena ir brīvdiena, bet bieži vien ne pie kā laba tas nenoved. Ūdens, buļjoniņš, vai kas cits, ja galva sāp citramons, aspirīns. Bet atcerieties vienu, ka vajag KĀRTĪGI LABI GARŠĪGI PABROKASTOT, tikai tad ūdens dzeršana un pārējās nealkoholiskās lietas labāk palīdzēs. Pēc divām stundām sevi pieķer ka viss jau sen aiz muguras, varbūt gadās ka nedaudz slāpē!

Labots - Zuxters
Link to comment
Share on other sites

+1 lodzinjsh par to atkāpi.

 

Pārējiem:

Nelieto, tad nepiedalies šajās sarunās, ja nav receptes! Viss ir ļoti vienkārši.

Labots - Zuxters
Link to comment
Share on other sites

Grossmeister
ūdens, sekss un miegs

Spēcīgs džeks esi - man uz pohām dažreiz grūti pat rokas pakustināt , kur nu vēl ko vairāk .

 

Alu uz pohām nedzeru - no tā tik galva sāk sāpēt , ko stiprāku gan kādreiz . Ja stiprāk sirds klauvē - korvalols 15 - 30 pilieni .

Link to comment
Share on other sites

Domugrauds

Vislabāka recepte ir nelietot vispār, vai dzert ar mēru,nevis pietešas kā maks ka knapi paiet var, un tad no rīta poha

  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

lodziņ, +1 par atkāpīti. tak vienmēr vajag atvilkties un pastāstīt savu "pareizo" dzīvesveidu. Tas nekas, ka topika nosaukums un jēga ir pavisam cita. bet tak vajag atnākt - es redz nedzeru, man paģiru nav, vienkārši kretinē, bet nu ko padarīsi.

 

p.s. es dzēru, dzeršu un man garšo dzert.

 

āmen.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

J: Nu labi :) Paskatīsimies uz šo situāciju no pretējas puses. Kāpēc ir tādi, kas stāsta visiem un lepojas ar to, ka, redz, labākais veids, kā pavadīt laiku un gūt baudu, ir alkohols?

A: Nekad neesmu dzirdējis kādu lepojamies un stāstam par to, ka alkohols ir labākais baudas gūšanas veids. Alkohols (manis piedzīvotajās un dzirdētajās situācijās) ir līdzeklis sociālai drosmei, vai negatīvu domu atlikšanai.

J: Vai šeit nav tie paši kompleksi, tikai pretēji vērsti?

A: Kompleksi ir visur, arī šeit, bet ne tur, kur minēji Tu (skatīt augstāk).

J: Kāpēc jānolīdzina visi pārējie līdz ar sevis sasniegto (vai vēl joprojām nesasniegto) attīstības limeni?

A: Nu jau gan Tu centies lekt augstāk par savu %^$&. Tad man jājautā, vai Tu jūties pārāks par Čērčilu, Bukovski, Po, S. Kingu utt. Un kurš tad šeit cenšās nolīdzināt kādu? Vienīgais, ievērības cienīgais nedzērājs pasaules vēsturē ir Hitlers.

J: Un galējā variantā, ja cilvēks nekādi nespēj gūt baudījumu no dzīves un relaksēties, arī tad, kamēr is skaidrā, kaut kas tur tomēr nav riktīgi.

A: Tevis paustajā gadījumā, tāds cilvēks nekad neies sludināt savu pārliecību un mācīt citus dzīvot. Es labprātāk pavadītu laiku kopā ar tādu.

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Grossmeister
Diskusija ir sports

Pareizi , man piemēram arī ir interesanti uzklausīt atturībnieku viedokli - diskusija no tā peliek tikai interesantāka . Es , piemēram , zinu divus cilvēkus , ar kuriem savulaik diezgan pamatīgi metām kopā , bet tagad labi , ja glāzi šampanieša uz svētkiem iedzer . Viņiem ir savas prioritātes , dzīves uztvere utt. , tā jau kādreiz satiekamies , parunājam , bet tāda kontakta , kā kadreiz vairs nava .

Link to comment
Share on other sites

Grossmeister

Nezinu laikam tā sanāk , arī mūsu vecajiem kopīgajiem draugiem ar viņiem nav interesanti , toties savā starpā viņiem ir interesanti , bet man atkal ar vecajiem .

Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Točna zaebaly! Tika izvirzīta problēma un palūgts risinājums. Tie kam ir ar ko padalīties - padalās. Pārējie savu ierasti moralizējošo spamu jeb psiholoģisko tuftu "Bet palūkosimies no otras puses" var nolaist podā.

 

Lodzinsh +1

 

A tā, ja toč pagrūts rīts gadas, tad auksts (ledains) d-light vai kāds no tiem vieglajiem alūdeņiem un soļanka. Ja ir vaļa, tad kārtīgi izgulēties, ja vaļas nav, tad tieši fiziskās aktivitātes.

Link to comment
Share on other sites

Tātad, vienīgā reālā kopīgā interese savulaik tomēr ir bijusi tikai viena?

Vienkārši nespēj nomierināties, ne? Tu, savos centienos gūt apstiprinājumu savam viedoklim, sāc atgādināt vienā grāmatā aprakstītos inkvizīcijas garīdzniekus. Un proti - objektivitātes neesamība un absurdu pieņēmumu kalšana.

Objektivitātes labad, būtu pajautājis - cik vispār ir tādu draugu, ar kuriem vairs nav kontakta.

Link to comment
Share on other sites

Guest Edmunds

Es izlīdzējos šoreiz ar kumelīšu tēju....

 

A krutie atturībnieki.. nu ko man par jums teikt.. :sarkasms:

Labots - Edmunds
Link to comment
Share on other sites

SKY ,pie kasēm ir nopērkama tāda dzira - Ten for ( kā raksta īsti neatceros - 10for vai ten4 ) , ar zilu etiķeti . Nu lūk - uz sevis ir pārbaudīts - ja zini , ka vakarā nāksies tā krietnāk iejemt , bet no rīta negribas mocīties , Tad vakarā, kad uzdzīvošana beigusies un iet pie miera , izrauj vienu bundžu šamā brīnuma (tur ir iekšā visāds zālīžu un augu maisījums tai skaitā sarkanais pipars ). kādreiz agrāk jams bija dabonams katrā aptiekā , bet pēdējā laikā redzu to tikai iekš SKY - palīdz ļoti

Link to comment
Share on other sites

Būts ir kruto veču forums. Nedzērājiem, filmu un mūzikas pircējiem, kā arī baznīcas apmeklētājiem te nav ko darīt. :crazy_pilot:

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Nedaudz palīdz karsta vanna vai pirts (ja ir pieejama). Izkarsējamies + daudz šķidruma + kaut kas viegli alkoholisks (ja nav jābrauc ar auto) + paguļam (ja nav jāiet uz darbu) un ap 12 dienā jau jūties kā cilvēks.

Link to comment
Share on other sites

Grossmeister

Godīgi sakot - draugu kvalitāte ir ļoti subjektīvs jēdziens , vislabākais , ja draugi tevi uzskata par labu draugu ...

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Konstatators

MārcisB

Kapēc tad tā? Vienkārši, ja tie, kam patīk kādreiz paņemt uz krūt', to arī mierīgu sirdi dara, nemācoties virsū nedzērējiem ar kauč kādiem pārmetumiem par to kā jādzīvo, tad trezveņņiki "ar pārliecību", tie gan nez kapēc nespēj noturēties nepamācot citus. Piekam pasniedz to tādā stilā, it kā tas būtu vienīgais un pareizais dzīvesveids, un visi, kas tā nedzīvo principā ir dziļi nelaimigi pagrimuši plenči...

Labots - A-kalvis
Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...