Jump to content

Aptauja VGA ražotājfirmas


YouMan
 Share

VGA ražotājfirmas  

76 members have voted

  1. 1. Kura no šīm VGA ražotājfirmām jūsuprāt skaitās labākā (kvalitatīvākā) jeb kuru jūs izvēlētos, ja pirktu jaunu VGA :



Recommended Posts

Nē, šeit nebija domāts cenas ziņā, tāpēc pieņemsim, ka visas maksātu vienādi, jāizšķiras tikai starp zīmoliem.

Link to comment
Share on other sites

Kāda starpība kāda ir firma. Visas tiek ražotas pēc Ati vai Nvidia parauga . Protams katrai firmai ir savi ražojumi arī ar cita veida kūleri, kas pūš gaisu iekšā vai arā un labāk dzesē nekā razōtāju kūleri, labākiem kondiķiem OC versijām uc. Jāskatās kādi pribambasi nāk līdzi videnei.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Man ir bijušas dažādas firmas kartes un grūti pateikt kura labāka kura nē. Nessmu ieciklējies uz noteiktu firmas karti, visas labi strādā ja pareizi ar to appietas. Tāpat kartes tiek ražotas tikai dažās vietās un tās firmas tikai pārpērk viņas, uzliek savas dzeses, uzlīmes un pārdod.

Link to comment
Share on other sites

Alkoholokausts

Tādām lietām nepievēršu nekādu uzmanību. Bet, nu, pārsvarā ar to nepievēršanu, viss ir beidzies ar ASUS vai Club 3D kartiņām. Ar nevienu no ražotājiem nav bijušas nekādas problēmas kopš pirmā kompīša (AMD K6-2 laiki ...) - nekas nav nosvilis, nekas nav nestrādājis kā nākas un tā tālāk. :)

Link to comment
Share on other sites

EDIT

ASUS nu noteikti nav tā firma, kuras video kartes es vēl pirkšu. Pietiek man jau ar vienu rūpniecisko brāķi - HD3870 Top. Un otru brīnumu - ASUS laptopu ar HD2600 video. Iemesls? VĀJAIS SUPORTS! Jeb, pareizāk sakot, suports, kura vispār nav pat produkta garantijas periodā!

Te nu gan tev nav taisniba!Un vel saki par kaut kadu firmu kura laikam bija piejejama Latvija ap Pen4 iznaksanu.ASUS,CLUB 3D ir labakas par Gigabyte,Sparkle,MSI un citas.Bet tas ir tikai tavs subektivajs viedoklis par ASUS.Draugam nospraga kada ASUS GEFORCE 5200... tikai pec kadiem 4 gadiem ,vina pasa vainas del.

Nevar ta spriest tikai tapec ka tev neveicas ar ASUS VGA,Man ar staveja Sparkle 5200 ap 3 gadiem un ne kas,bet es nesaku ka ta ir uberfirma,kaut vai problemas nebija

Labots - key4i
Link to comment
Share on other sites

Nez, grūti izvēlēties tādu labāko ražotāju.

Tiešām pirmkārt jau būtu jāskatās labākais piedāvājums un kas nāk komplektā... Pieņemu, ka visas šīs firmas spēj piedāvāt līdzīgus produktus par vienādu cenu.

 

Pašam ir bijusi xfx un divas asus kartes..

 

BTW GF 5200 nav īstās kartes uz ko salīdzināt kvalitāti. Low end kartes mirst salīdzinoši reti ar mid / high end.

Link to comment
Share on other sites

key4i, vai pašos pamatprincipos jebkura aptauja nav subjektīva, ja prasa nobalsot un izteikt viedokli?

Tikai kā nu kuram šis viedoklis veidojas. Viens saskaras tikai ar to, ko dara mājās un draugiem amatiera līmenī, bet cits - uzstādot dzelžus citiem profesionālā līmenī :t_p_o_n_e:

Ka nu kuram,pat profesionali nevar notiek labako.Vienalga pasam paliek savs viedoklis,vienigi tiek atrasts kompromiss. Ka nu ka ,ta nav ta lieta par ko strideties :rolleyes:

Piem. NOkia razo N series un citas businies mobilos pie "sevis",bet citu kaku kur pagadas,bet ta paliek Nokia,kvalitate ir jau cits jautajums.Ta ari ar citam precem.

Labots - key4i
Link to comment
Share on other sites

Man ir bijis gan club3d, gan gigabyte - abi vienu mazu brīdi ir labi, un pārējo lielo brīdi ir kakas - viss atkarīgs no pašas videokartes :)

lai gan tai radeon club 3d kartei aatri nojūdzās ventilātors, nespēja dzesēt un slēdzās pc ārā..

Link to comment
Share on other sites

Guest Edmunds

XFX protams.

 

Club3D un gigabaitenes sprāgst, kā mušas, jo sevišķi Club3D pre-klokotās. :dance4:

Link to comment
Share on other sites

Ja katrs no jums kautvai mēģinātu pamatot savu apgalvojumu, tad tas būtu bezjēdzīgākais teksts cilvēces vēsturē. Nopietni, es nejokoju.

Link to comment
Share on other sites

es esmu EVGA piekritējs. Dārgāk, bet strādā uz goda. Un ja kāda karte ir bez ventilātora-ar radiatoru-tad viņa arī godam strādā šādā veidā neklokojot protams. Par Asus to gan nevarētu teikt....

Link to comment
Share on other sites

Ir bijušas ļoti daudz ASUS kartes, nekad nearvienu nav bijušas problēmas, vienīgo mīnusu ivņām varu atrast tajā, ka pārlieku liels iefasējums viņām ir, nu vismaz bija! Par club 3D kartēm runājot ir bijušas ir gājušas un ir arī negājušas, savā laikā divas 8800GT viena pēc otras ar nedēļas intervālu atteicās darboties! Ir principā bijušas visu ražotāju kartes! Vairāk tomēr ir iepatikušās ASUS un XFX.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...