Jump to content

DIGILINE-OPTICUM-FERGUSON


espac
 Share

Recommended Posts

es panjemu azbox hd premium,medus uz +++ un virsmas straadaa lieliski(vismaz pagaidaam) starp citu atteela kvalitate uz hd reaali iespaarda(ja jau sievinjai mute palika valjaa) :yahoo: ,vismaz pagaidaam esmu baigi apmierinaats,beidzot normaali saaka disecq straadaat ar sho tuuneri.

P.S. starp citu neiesaku pirkt sho tuuneri kuri grib tikai skatiities sat un nemociities ar configiem-diezgan sarezgiiti liekas no saakuma sakonfigureet(kinohits un premjera uz +++ raada prosta super kaut arii nav hd)

Labots - zynoj
Link to comment
Share on other sites

Par pēdējo vēl nav info, ka būtu softs ar EMU.Labāk nogaidīt.

Octagon klons/Digiline-softs iznāk bieži, bet jēgas maz, parasti jāmeklē stabilākais.Problēmas ar ierakstu USB flešā/HDD ! Medus iet stabili.SD bilde sliktāka kā vairumam citu uztvērēju ,sevišķi uz lieliem ekrāniem.Tas gan ir subjektīvs viedoklis.

Optikum-principā viss iet, softi iznāk bieži, bet pārsvarā risina poļu vajadzības...Raksta USB diskā normāli, atbalsta visas populārākās of. kartes un moduļus.Kamēr nav softa ar identa piesaisti (stingri sola septembrī!) , problēmas ar lēnu kanālu atvēršanos (+++SD ,Platforma ) .Visas citas paketes iet normāli.HD bilde laba, kā jau jābūt.Balsojums par SD bildes kvalitāti- no šejienes

15.53% -Super!

59.22%-Normāli

12.62%-apmierinoši

2.91%-neapmierinoši

9.71%-atturas

Azbox HD,DM-800/8000 diemžēl ir jau citā cenu kategorijā...

Link to comment
Share on other sites

Vai var kads pateikt, kur dabut DigiLine 6000 softu? Originalo Octagon softu vinjam uzshut virsu nevar. Bushu ljoti pateicigs par atbildi!

Link to comment
Share on other sites

Vismaz pārdevēji pult.lv apgalvo, ka der Octagons un jau ar Octagon softu pārdod

Полный клон популярного HD-ресивера Octagon HD SF 918 HDTV. Аппарат является братом-близнецом как по внешнему, так и по внутреннему исполнению. Это далеко не первый клон Octagon HD SF 918, как известно основной недостаток клонов в том, что на них нельзя поставить софт от Octagon, а их родной редко обновляется и не слишком хорошо отлажен. Однако в данном случае, мы предлагаем аппарат с УЖЕ установленным софтом от Octagon HD SF 918, на который по мере выхода новых версий ПО для Octagon, их без проблем можно будет ставить.

Link to comment
Share on other sites

Kautkur te forumā lasiju, ka Opticum 9500 HD 2CI2CXE PVR Ready var ievietot DVB-T uztvērēju, un kautkur arī bildes redzēju kur bija redzams ka ir paredzeta vieta šim pasākumam. Jautajums-vai tas tā ir vainav, varbūt kāds lieto šo uztvērēju un zina kautko vairāk?

Link to comment
Share on other sites

Vieta tiešām ir, tikai ...caurumi montāžas platē.Tātad jāielodē ligzda.Visu laiku nebija softa combo uztvērējam.Tagad softs ,,combo,, ir iznācis, tikai parastajam Optikumam gudrie prāti to vēl nav spējuši pielāgot.Nav zināms arī, kādu DVB-T moduli var ielikt, laikam vēl nemaz nav pārdošanā ,,combo,, modelis.Tā kā līdz manam nostūrim DVT tik ātri vēl netiks...Un ja arī tiks, neredzu pagaidām nekādu vajadzību pēc tās-pa SAT redz daudz vairāk.

Link to comment
Share on other sites

Arī Octagon īpašniekus šeit var uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt.Diez vai Digiline ir kāds savs softs.Un kāda versija ir pašlaik?Kā klonu GIS 890 pāršūt par Octagon, info te

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Nupat iegādājos Optikum 9600 HD TS 2CI2CXE PVR Ready.Viss vienā ar visu DVB-T.Jāsāk tik izzināt.

Link to comment
Share on other sites

Aivarss

Vai ir vēl kāds kurš var pateikt kau ko par Opticum 9600 TS? Interesē, kā viņam ar DVB-T uztveršanu?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...