Jump to content

Octagon SF 918 HD


Briksons
 Share

Recommended Posts

Pēc ļoti labajām forumu atsauksmēm abi ar draugu pasūtijām no Vācijas Octagon Sf 918 HD.

 

Nu bilde jau smuka un viss funkcionāli ļoti ērts un vienkāršs.

bet ir viena proba.

 

Ļoti lēni pārslēdzas "medus" kanāli no apmēram 5-10sec līdz pat gandrīz minūtei. Pārbaudīti vairāki stropi, bet iznākums tas pats.

Pie tā paša pieslēguma openbox pārslēdzas momentāli.

 

varbūt kāds zin un ir saskāries ar šo lietu un var palīdzēt ?

Link to comment
Share on other sites

Cik saprotu,Oktagonam arī vēl nav identu piesaistes kanālam.Tātad uztvērējs pārlasa visus un iegaumē to, ar kuru atveras.Tad jau atliek tikai piemeklēt stropus pēc pinga.Vismaz Optikumam pašlaik tas ir vienīgais risinājums.Ir stropi, no kuriem , piem., iet tikai +++HD, neiet SD.Bet nu minūte jau ir par daudz, max 5-6 sek varētu būt.Palasi forumos, kaut vai te

Link to comment
Share on other sites

Briksons

Kādam vispār ir te Octagons?

 

Vēl vienu lietu nesaprotu - domāju izdzēsīšu tur tās daudzās atslēgas, jo daudzas jau nedarbojas vairs un tad varbūt ies ātrāk.

bet tagad arī nerāda tie kānāli, kas ņēma info no atslēgām ar. Ierakstu jaunākos softcam failus, bet daži kodējumi kurus iztīriju pavisam no jauna neparādās un atslēgas neierakstās nemaz.

 

VAR kāds palīdžaet? varbūt kādus darbojošos patīrītus softcam failus atsūtīt un settingus? Skatos Astru, HB, Sirius, Amos

Link to comment
Share on other sites

Un pašam pa forumiem slinkums pameklēt?Te ir setingi SF 918 /23,5° /19,2° /16,0° /13,0° /9,0° /4,8° Nav jau tas Oktagons nekāds DM-8000, atliek pāršūt un ar pulti sabakstīt stropus.Šeit ir TOOLBOX ar visām iešuvēm un manuāļiem.Vēl te forums.Pieļauju, ka varbūt vajadzēs piemeklēt stropu.Ar atslēgām uz minētajiem satelītiem ir gandrīz tikai Kingston pakete no Sirius un rumāņi no Amos.Octagons šeit bija mistachukam.

Link to comment
Share on other sites

janispauls

Nodzēs visu rupnieciskajos iestādijumos un taisi savu setingu ,medus podos katram sat operatoram savs ports ,kā arī kodēšanas sistēmai un no interneta provaidera ir atkarīgsto_keep_order.gif skaties http://www.octagonfu...0EMU%20Software kad ustaisīsi savus setingus glabā savā USB datu nesējā,citiem uztasītie sētingi čakarējās ,ielādējot jaunus softcama failus >EMU Key jānospiež dzeltenā poga

Labots - janispauls
Link to comment
Share on other sites

Jā, man ir tāds oktagons, bet ar tādām problēmām saskāries neesmu. Varu tikai minēt, iespējams firmvāre nav pareizā uzlikta. Es vienu brīdi skriedams pakaļ jaunākajām firmvārēm biju uzstutējis 6_06_09 versiju, un tad man vienu no diviem stropa serveriem vispār nevēra vaļā kanālus, nācās uzlikt atpakaļ 24_04_09 vai pat 09_02_09 versiju, no galvas pat nepateikšu. Tagad vairs neesmu sekojis līdzi kāda ir pēdējā versija, un galu galā, ja vecā pagaidām netraucē dzīvot, nav ko pakaļu plēst, meklējot jaunāko.

 

Man arīdzan ar defaultajiem iestatījumiem pašā sākumā neizdevās saskanēt visus vajadzīgos kanālus, tapēc palūdzu vienam cilvēkam settingu savu lai atsūta, ar to man viss aizgāja. Bet es jau esmu no "lamer" jūzeriem, un no SAT padarīšanām pārāk daudz nezinu (kas arī bij viens no iemesliem šā tunera iegādei), visu cenšos atkost "metodom tika". Varu pameklēt, gan jau ir saglabājies viņa settings, viņam tur bij vairāk pavadoņi, kā man, tapēc manējais tev diez vai derēs, jo es liekos patīrīju. iedo e-pastu PZ (uz privāto ziņu, lai viagras spameri ar google palīdzību neatrod tavu adresi) :)

 

ak jā, man kanālus ver vaļā momentāni, ja tā var teikt (nu 1; 2 max 3 sekundes, ar ļooti retiem izņēmumiem vairāk par 3 sec).

Labots - mistachuck
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...