Kitai Maijs 14, 2014 Share Maijs 14, 2014 :D dienas deva. Nezinu aprunājos ar vienu pavārieni, rādija tuteni, kuru pirkusi pa 2 vai 3 ls, teica, ka nekādas vainas, kalpo labi, ka tērēt lielu naudu uz nazi nav prāta darbs, jo esot laimes spēle, ka pa 2-3 Ls (vecā naudā) varot nopirkt pat tādu kurš ne ar ko neatšķiras no dārgiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markei Maijs 14, 2014 Share Maijs 14, 2014 Man mājās Fiskars naži un Fiskars nažu asināmais. Nāži kā naži, ja svaigu uzasināti, tad griež smuki, ja jau paliek tupāki, tad jau sieva pabubina, un tiek uzasināti atkal. Neko īpašu viņos neredzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baigais Janka Maijs 14, 2014 Share Maijs 14, 2014 "bet vai tikai ir īsts piskars?" Nu, varu jau piemest klāt, ka Aleksanderim Čakam dzejā arīdzan bij pieminēts fiskara tutenis ķešā Link to comment Share on other sites More sharing options...
RudeWolf Maijs 14, 2014 Share Maijs 14, 2014 Man virtuvē galvenie naži ir tie Tojiro Flash 210mm un 100mm garumā. Strādāt patīkami. Amatierim, atšķirībā no profesionāļa, nav jādomā kā instrumenti atmaksāsies un tāpēc viņš var pirkt, cik dārgus vien grib. Tiem, kam bail no asa naža piebildīšu, ka ar neasu sagriezties var daudz vieglāk, jo to ir jāspiež ar spēku. Tāpēc nazi vajag asināt nekavējoties, kad jūtams, ka sāk negriezt. Nu bet tā - es varu vienādi asus dabūt gandrīz jebkurus tērauda gabalus. Jautājums, cik viegli ar tiem strādāt un pēc cik ilga laika jāasina atkal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zux Maijs 14, 2014 Share Maijs 14, 2014 Vēl varu piebilst, ka man nepatīk biezie asmeņi. Dodu priekšroku plānajiem. Tos arī asināt vienkāršāk, pārs reizes uz galodas un gatavs. Ja tomāta mizā pats lien, ko vairāk. Dažreiz slinkums pēc galodas iet, tad nazi pret nazi un miers. Nu kaut kādiem tur īpašajiem jau tā laikam nevar, tādējādi uzskatu, ka dārgajiem/īpašajiem tas ir mīnus, + vēl nauda krietna izlikta, jo ar lētajiem daries kā gribi un virtuvē ēdienu griež visu. Labāk koka spals, tas kalpo ilgi, plastmasas, kā pagadās, nu tas par lētajiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guncha Maijs 14, 2014 Share Maijs 14, 2014 Kāds nav manījis veikalu eiropā, kas šipo uz Latviju šīs mantas? http://www.stropman.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeds Maijs 14, 2014 Share Maijs 14, 2014 Guncha: tas daikts ir koka klucītis uz kura ir pielīmēta ādas siksna... Dabū vecu ādas siksnu, koka brusu un pulējamo pastu (pēdējos divus var nopirkt k-rautā) un tev būs tava uzparikte par stipri mazākām naudām. Tavs vectēvs kurš asināja bārdas nazi uz savas siksnas tāpat aptītas ap durvju rokturi ,kapā apgrieztos otrādi uzzinājis par kādu h..u tu taisies naudu izmest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guncha Maijs 14, 2014 Share Maijs 14, 2014 Visas ādas nav vienādas un par konkrētajiem produktiem ir ļoti labas atsauksmes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeds Maijs 14, 2014 Share Maijs 14, 2014 nu es jau neko, man tagad ir kauns piebilst ,ka vienkāršā tauta izmanto pat avīzes un kartonu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guncha Maijs 14, 2014 Share Maijs 14, 2014 Es jau arī neko nesaku. Katrs dara kā grib. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozhix Maijs 14, 2014 Share Maijs 14, 2014 Man domaat katram, kas ikdienaa gatavo eest ir savs miiljaakais virtuves nazis. Mans pirmais normaalais mazis bija Fiskars, likaas ljoti ok, liidz kameer nepameegjimaaju kko nopietnaaku. Patiik, ja nazis ir smags, ar pareizu izsvarojumu. Fiskars diemzheel ir pa vieglu un plaanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu
Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas
Izveidot jaunu kontu
Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!
Reģistrēt jaunu kontuPierakstīties
Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!
Pierakstīties tagad!