Jump to content

Trauku mazgātāji - par un pret


Pirkss
 Share

Recommended Posts

Ģimene morāli nobriedusi minētā rīka iegādei.

Ir daudz leģendu dzirdēts, gribētos noskaidrot kas ir patiesība un kas nav.

 

LEĢENDAS:

 

Visi trauki pirms likšanas mazgātājā jānokasa tīri lai neviena ēdiena palieciņa nebūtu.

Pēc mazgāšanas uz glāzēm paliek pleķi.

Katlus un pannas praktiski nenomazgā.

Smird, jātīra, utt...

 

Kā īsti ir ar visu augstāk minēto

UN 2:

uz kādām fīčām jāskatās un kas ir obligāts un savukārt - bez kā var iztikt?

 

Arī Pats Svarīgākais Jautājums: Vai vispār vajag to daiktu priekš 3-4 cilvēkiem?

Link to comment
Share on other sites

Sky_High

visas uzskaitiitaas legjendas nepatiesas

par plekjiem - ar rokaam glaazes nevar tik tiiras dabuut kaa mashiinaa :)

svariigaakaa fiicha lai pietiek vietas normaali kastroljus salikt

jo vienkaarshaaks tas aparaats jo labaak, nav nekaada rakjeshzinaatne

Link to comment
Share on other sites

vajag...

 

īpaši jau nu nav jātīra..

par traukiem... ja lieto kvalitatīvus līdzekļus, tad ir ļoti o.k. pannas arī mazgā...

 

bet jā, izlietnē ir jāpāriet ar ūdens šalti, lai biezumi noiet... bet nu ir ērtāk,kā vienkārši visu mazgāt...

Link to comment
Share on other sites

viennozīmīgi par. Lietoju jau kādus gadus 3 man šķiet.

Nē, nav jānokasa, lai nebūtu neviena ēdiena gabaliņa. Protams, nevajag tur krāmēt iekšā pusapēstu ēdienu, bet uz šķīvja var mierīgi būt rīsu gabaliņi, mērcītes, visādi krikumi. Vienīgais, protams, piekaltuši pārpalikumi grūti atmazgāsies, bet vienalga atmazgājas.

kādi vēl pleķi? Ar rokām mazgājot tik tīrus nekad nedabūsi.

mazgā mazgā, lieku iekšā katlus un visu pārējo. Pannas gan nevajadzētu, jo bojāt teflona pārklājumu.

nekas nesmird. Principā, jaiztīra filtrs pēc katras mazgāšanas, bet godīgi sakot, es to daru, labi ja pēc 10 mazgāšanas reizēm :D nekādas vainas.

 

Nezinu kādas tur fīčas tu gribi, manējai ir kaut kādi 4 režīmi (intensive, normal, eco un tikai skalošana). praktiski visu laiku tiek lietots normal režīms un nekādi citi vijeboni (kādi tad vispār var būt?). Mūsu, diezgan slinkai 3 cilvēku ģimenei, un kā vēl atmaksājas.

 

Piebilde - super asus nažus nevajadzētu mazgāt ar mašīnu, jo viņi ar laiku paliks trulāki, tos labāk ar rokām ;)

 

P.S. labi tas, ka principā ir vienalga kādas tabletes izmanto - no super dārgām būs papildus spīdumiņš traukiem, bet tīri mazgāšanai der jebkuras lētās..

Labots - Lapelis
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss
Visi trauki pirms likšanas mazgātājā jānokasa tīri lai neviena ēdiena palieciņa nebūtu.

Ja ir neliela ģimene un trauki stāv vairāk kā 3 dienas iekšā mašīnā nemazgāti, tad der lielumu noskalot.

 

Pēc mazgāšanas paliek pleķi.

Bullšit! Lieto tabletes un nekas tāds nenotiek. Ja lieto pulveri+sāli, tad ir jāpaeksperimentē, bet parasti sāls dozators ir ar 3 iespējāms - maz, vairāk, off.

 

Katlus un pannas praktiski nenomazgā.

Uzmanību - nav viennozīmīgi. Vot putras un tādas lietas būs ar rokām jātīra. Var gadīties, ka ļoti dziļi katli virs 4 litru tilpuma grūti mazgājas.

 

Smird, jātīra, utt...

Ja netur vairāk par 3 dienām iekšā netīrus traukus, tad viss OK.

Link to comment
Share on other sites

Es pat nezinu kādas vispār fīčas trauku mazgātājiem mēdz būt :pardon:

Tāpēc arī prasu :)

Varbūt tur ir nezinkādi Ūberīpaši delikātie utml. Kuri ir tīrs mārketings.

 

Uz kuriem ražotājiem būtu jāskatās un kam obligāti jābūt mazgātājā?

4 režīmi?

Vietai lai var palielāku katlu un pannu ielikt?

 

Žak - tāpēc arī uzsvēru ka tās ir leģendas, nevis manas domas.

 

Un vēl - ar kādu ciparu jārēķinās normālam trauku mazgātājam?

Link to comment
Share on other sites

Visi trauki pirms likšanas mazgātājā jānokasa tīri lai neviena ēdiena palieciņa nebūtu.(Daļēja taisnība, lai taa nevajadzeetu dariit jaalieto automaatiskais rezhiims)

Pēc mazgāšanas uz glāzēm paliek pleķi. (Ja lietosi pieteikamaa daudzumaa saali tad taa nebuus probleema)

Katlus un pannas praktiski nenomazgā. (Gandrīz piekriitu, te vajadzees vismaz automaatisko rezhiimu, labaak intensiivo, kur uudenstemp ir 70 oC)

Smird, jātīra, utt... (Pilniigas muļķības, vismaz man taa nav)

 

Jaanjem 12 trauku komplektu ietilpiibas traukjene.\

 

P.S. Manai gjimenei traukjene ir tikai gadus 3 vai 4 un taa ir tikusi lietota max padsmit reizes/ gadaa kaadas 3 reizes, kad ir jubilejas, modelis AEG 80850 savaa laikaa bija daargaakaa/labaakaa traukjene no mirstiigo firmaam.

dyjxen9iu2czex6aaazw.jpg

Labots - Touareg
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Domugrauds

nu vaitad ir tik grūti nomazgāt traukus ko ir 3 personas sacūkojuši?

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Pašam ģimene 2 pieaugušie + bērns ir Brandt VU600 AAklases trauķene. 10 personām.

Kā lielais trauku mazgāšanas nīdējs viennozīmīgi atbalstu.

 

visi nosauktie fakti ir mīti,

vienīgais par ko piekrītu, ka mazgājot traukus trauķenē vienalga berot 3vienā vai atsevišķi berot sāli un pulveri uz glāzēm paliek piegarša (es nejūtu, bet draudzene gan). izlīdz Amway tabletes, no tām nav piegaršas.

tāpat ja dzer malto kafiju, tad pirms ielikt krūzi trauķenē vajadzētu izskalot biezumus, jo pēc mazgāžanas paliek pa kādam graudiņam uz kāda trauka.

Trauķenē parasti smird visādi kefīra pārpalikumi un citi pienskābes produkti, kā arī neveiksmīgi nopilējumi gar gumijas blīvējumu (kas normāli ik pa laikam būtu jāiztīra).

kastroļi ir mazgāti, izmazgājas, ja iemācās pareizi likt zem strūklas/propelera kas smidizina ūdeni.

Vēl pirms likt traukus trauķenē iesaku apskatīt kas rakstīts uz traukiem, jo pat ne visi šķivji ir mazgājami trauķenē (atties "zeltītās maliņas utt")

 

Par mīnusiem ja lieto trauķeni, tad palielinās arī galda piederumu skaits, jo ar 6 dakšām vairs neiztikt.

Labots - erny
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

nu vaitad ir tik grūti nomazgāt traukus ko ir 3 personas sacūkojuši?

 

Nu veļu jau arī var ar rokām mazgāt, bet vai vajag?

 

Ja trauķeni var atļauties un ir vieta kur nolikt, tad noteitki iesaku iegādāties.

Link to comment
Share on other sites

JuutpaudisMaigcilveeks

No sievietēm kas 'visu mūžu ir saimniekojušas virtuvē' esmu dzirdējis, ka tās mašīnas ir gavno.

Vai nu vienreizējie vai katrs aiz sevis nomazgā un jeblja ir krietni mazāka. To mašīnu izberzt ir krietni lielāks sekss, nekā 3 ģimenes šķīvjus ar sūkli paberzēt un krūzītes izskalot.

 

Tas ir runājot par ģimeni, nevis par iestādi, kur katru pusstundu jābūt tīriem 20 komplektiem.

Link to comment
Share on other sites

Man čomam ir traucene, laikam bija AEG... Ģimene - 2 + 3 bērni. Ikdienā traukus mazgā paši, bet pēc lieliem tusiem lieto trauku mašīnu.

 

Runājot par trauku mašīnas beršanu - priekš tam ir spec režīms, pēc kura trauku mašīnas iekša ir tīra.

Labots - rubb
Link to comment
Share on other sites

dzhonsons

JA katru dienu ēd mājās, tad JĀ

Vai tad tik grūti katram pēc sevis savus traukus atmazgāt? :) Mhhh, ka tik paslinkot. :) Ok, ok, saprotu, ka gribas ērtības un tā.. No offence.

Link to comment
Share on other sites

Traucenei ir 2+

1 - ūdens patēriņš

2 - temperatūra, kurā traukus mazgā - tas ir fiziski tu nespētu mazgāt šķīvjus +70 pēc Celsija... Tāpēc man domāt, ja arī paliek pēc tam kāda kaka uz šķivja, droši ar trauku lupatu var slaucīt nost, nebūs mikrobu vairs...

Link to comment
Share on other sites

No sievietēm kas 'visu mūžu ir saimniekojušas virtuvē' esmu dzirdējis, ka tās mašīnas ir gavno.

Vai nu vienreizējie vai katrs aiz sevis nomazgā un jeblja ir krietni mazāka. To mašīnu izberzt ir krietni lielāks sekss, nekā 3 ģimenes šķīvjus ar sūkli paberzēt un krūzītes izskalot.

 

Tas ir runājot par ģimeni, nevis par iestādi, kur katru pusstundu jābūt tīriem 20 komplektiem.

 

 

lietoju pāris gadu,berzis neko neesu,jo pēc mazgāšanas tā mašīna ir tīra.Neizplati baumas,ja pats nelieto.Laika un ūdens ekonomija ir fakts.Vispār tad jau var apspriest arī veļas mašīnu lietderību.Droši vien ģimenē katrs pats var savus sieriņus un apenes izskalot zem krāna...

Link to comment
Share on other sites

Tātad tā. Četru cilvēku ģimene. Sieva arī bija pret šo te māžošanos ar mazgājamo mašīnu. Tik ļoti pret, ka pat neļāva ieplānot virtuves iekārtā vietu iebūvēšanai. Nu pagāja pāris gadiņi un tomēr izdomājām, ka vajag. Izrādās-točno vajag. Ieguvums apmēram tāds kā no veļas mašīnas. Mīnusu mūsu uztverē nav. Visu dienu tiek krāti trauki tai pašā mašīnā un uz nakti tiek ieslēgta. Dažreiz divas mašīnas dienā. Svarīgi ir nenopirkt šauro- 40cm. (ja, protams, vieta atļauj) Labi, ka pārdevējs atrunāja. Svarīgi tomēr arī katlus un pannas ielikt. Pleķi uz glāzēm dažreiz paliek, ja sākas eksperimenti ar mazgāšanas tabletēm. Šeit nelaba pieredze ar visizreklamēto Calgonit. Pati mašīna ne reizi nav tīrīta.(tur taču procesa laikā visu laiku karsts ūdens) Tā kā mašīnu nācās iebūvēt patālu no izlietnes, tad ar trauku iepriekšēju tīrīšanu galīgi neaizraujamies-viss OK. Saprotams, kā jau te minēja, gluži šķīvjus ar kartupeļiem un mērci mazgāties nevajag likt. Tā ka pērc droši- auzās nebūsi.

Un vēl-no fīčām laikam svarīgi noskaidrot par žāvēšanas funkcijas esamību. Vai ir visiem modeļiem- nezinu.

Labots - andot
Link to comment
Share on other sites

Ar autora minētiem mītiem neesmu saskāries.

 

Ja paliek netīrumi - laiks iztīrīt filtru :), ja iesmird, pieberam sāli.

 

 

1/2 gadu lietoju palielu SMEG, tīrijis viņu neesmu - tik cik filtru reizi pa reizei - viss pārējais izmazgājas pats.

3 cilvēku ģimene, trauķeni darbinam pāris reizes nedēļā (kad sakrājas pilna).

 

Ekonomiski izdevīgs pasākums - tablešu paka iet pāris mēnešus, savukārt ūdeni aparāts vienā mazgāšanas reizē iztērē ap 10 litriem (ar rokām mazgājot tādu trauku kalnu pieņemu, ka iziet krietni vairāk). Par elektrību - kaine ānung.

 

Divi mīnusi - jāiepērk vairāk galda piederumi (sievai gan šķita, ka tas ir pluss) un mazgāšanas process ilgst ap stundu.

 

bet tā - es par :)

 

pirku VDEplus tipa veikalā ar nelielu bukti sānā pa lēto.

Labots - Smii
  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

No sievietēm kas 'visu mūžu ir saimniekojušas virtuvē' esmu dzirdējis, ka tās mašīnas ir gavno.

Vai nu vienreizējie vai katrs aiz sevis nomazgā un jeblja ir krietni mazāka. To mašīnu izberzt ir krietni lielāks sekss, nekā 3 ģimenes šķīvjus ar sūkli paberzēt un krūzītes izskalot.

 

Tas ir runājot par ģimeni, nevis par iestādi, kur katru pusstundu jābūt tīriem 20 komplektiem.

 

Vot te gan mītu pils teksts :)

Pirmkārt pat lielajā 60cm trauķenē nevar ielikt 20 komplektus, otrkārt daudz kas atkarīgs no ģimenes pieradumiem - vieni mīl mazgāt traukus citi nē, treškārt vai kāds veļas mašīnu mazgā pēc tam kad tajā izmazgātas netīras drēbes, tāpat arī trauķene.

 

Ģimenē kur ir zīdainis vai mazi bērni un kur katra brīva minūte ir zelta vērta daudz izdevīgāk ir traukus iekraut trauķenē nekā stāvēt pie izlietnes un tos mazgāt. Un tie kas saka ka 3 cilvēku ģimenei trauķene ir nepraktiski - paskaitam: brokastis 3 krūzītes+3 šķivji + 6dalda piederumi, pusdienas 3 zupas šķivji, 3 šķivji, 9 galda piederumi 2 glāzes = 14 trauki+ 15galda piederumi...

 

Par sievietēm, kas visu mūžu saimnieko virtuvē.. arī mana māte kurai ir pie 40 gadupieredze mājas dzīves uzturēšanā līmenī ka tik nav puteklīši, nemaz nerunājot par traukiem izlietnē sākumā bija skeptiska par to ka jaunajā dzīvoklī ieliku trauķeni, bet pēc pāris reižu palietošanas, kamēr ciemojās pie mums arī izteicās, nja taisītu sev virtuvi tagad arī ieplānotu vietu trauķenei.

 

Jā un vēl viens liels pluss trauķenei - izmazgātie trauki nāk ārā jau sausi - nevajag nekādas trauku žāvējamās kastes, redeles vai virsmas kur sakraut slapjos traukus kamēr tie nožūst. Vienīgi šāda programma darbojas nevis 45min, bet gan 1,5stundas.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Paldies visiem, kuri padalījās ar savu pieredzi un ieteica! :)

Ir skaidrāks.

Nav skaidrs:

 

1. Uz kādām tad lietām skatīties, pērkot trauku mazgātāju?

2. Kādi ražotāji vēlami un kādiem labāk iet ar līkumu?

3. Ar kādu ciparu jārēķinās? (ņemot normālu aparātu bez liekām lietām)

Link to comment
Share on other sites

cik liela ģimenem, cik liela virtuve?

iebūvēta pilnībā daļēji vai vienkārši pabāžama zem letes?

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Interesanti, cik šāds verķis pie 1 mazgāšanas reizes noēd elektroenerģiju un cik patērē ūdeni?

Link to comment
Share on other sites

Trauku mašīnu lietoju jau tad, ka Latvijā par tām bija tik nostāsti!

Nu kādi gadi 10-12 noteikti.

Pirmā bija lietotā - no veikala Tallinas ielā.

Nopirku "par sviestmaizi" - tas ir par kādiem 40,- Ls.

Tolaik neviens tās nepirka un šie bija laimīgi, ka viens duraks ir atradies...

Nākošā bija ar tā saucamajiem "vizuālajiem defektiem" (Candy), tāpēc tik lēta - apmēram 130,- Ls

Nokalpoja līdz pagajušā gada beigām.

Tagad ir cita (HOOVER) - atkal ar vizuālajiem defektiem (maza buktīte priekšējā panelī,

BET CENA - 90,- Ls!!! (krīzes sekas)

Nu kā tu neņemsi! Tadas ik pa laikam ir atrodamas Vernerā, Rāmuļu ielā (http://www.vdeplus.lv/index.php ).

Jau visus šos gadus nevaru iedomāties, kā traukus var mazgāt ar rokām!

 

Mašīnas parametri arī ir OK - 1.05 kWh un 16 litri ūdens

http://www.dishwasherreviews.org.uk/hoover/hoover-hed-6612-dishwasher/

Labots - Knaabis
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Traukumašīnām ir tikai plusi, mīnusu nav vispār... Tāka pērc tik ciet un vēlams ar žāvētāju. Āmen!!! :shifty:

Link to comment
Share on other sites

cik liela ģimenem, cik liela virtuve?

iebūvēta pilnībā daļēji vai vienkārši pabāžama zem letes?

Virtuve ir apvienota ar "galveno telpu".

Droši vien var teikt, ka "daļēji" iebūvējuma.

Vieta pietiekami liela.

 

Visa pārējā tehnika - el. virsma, plīc ir Whirlpool tāpēc droši vien ņemšu kaut ko dizainiski līdzīgu...

Link to comment
Share on other sites

Mums virtuvee ir iebuuveeta 45 cm plataa AEG traukmasiina.

Pirms pirkshanas arii biju skeptisks part to,ka vai vajag vispaar to pasaakumu, tad tagad uzskatu, ka taa bij viena no labaakajaam investicijaam virtuvee!:)

vairs nav taa 15 - 40 min chakareeshanaas peec katras eedienreizes! It iipashi peec tusinjiem!! Ieliki iekshaa un pec 40 min trauki gatavi lietoshanai!

Un galvenais - super tiiri! (tomeer tas arii aatkaraajas no taa, kaadas un kaada razhotaaja tabletes lieto..)

Lielaam gjimeneem, un tiem, kas plaano pannas un liels kastroljus mazgaat (mees pannas tikai ar rokaam), tad noteikti 60cm janjem.

Link to comment
Share on other sites

Mēs ģimenē(4 cilv.) arī lietojam trauku mašīnu nu jau gadus 10 stabili. Pirmo mašīnu atvedām no Vācijas lietotu bez nekādām īpašiem navarotiem. Pirms nu jau kādiem 4 gadiem tika iepirkta whirlpool trauku mazgājāmā mašīna ar 6. prātu. Trauku tīrībā nekādas izmaiņas salīdzinot abas mašīnas, vienīgi elektrības patēriņā Whirlpool tērē mazāk :mrgreen:

 

manuprāt jau tagad visām funkcijas +/- ir vienādas, atšķiras vienīgi ražotāji.

Link to comment
Share on other sites

Traucenei ir 2+

1 - ūdens patēriņš

2 - temperatūra, kurā traukus mazgā - tas ir fiziski tu nespētu mazgāt šķīvjus +70 pēc Celsija... Tāpēc man domāt, ja arī paliek pēc tam kāda kaka uz šķivja, droši ar trauku lupatu var slaucīt nost, nebūs mikrobu vairs...

Saleju plastmasas bļodā ūdeni (tējkannā uzsildītu), traukus iekšā, pieleju klāt nedaudz mazgājamo līdzekli un aiziet ar švammīti:)

Citreiz zem aukstā krāna ūdens mazgāju kādu šķīvi, ņemot talkā mikrošķiedras lupatiņu un bez jebkādām ķīmijām - viss nāk nost uz urrā!

P.S. Pēdējā laikā interese uz tām dikti mazajām trauku mašīnām. Tādu gandrīz varētu iegādāt.

Labots - Brutto
Link to comment
Share on other sites

Galvenais vecāsmātes servīzi neielikt, lai arī kādus brīnumus nesolītu ražotājs ar visiem delikātajiem u.c. režīmiem.

 

Tā kā vienīgais mīnuss ir ātrāka trauku nolietošanās. Sevišķi glāzēm, ja mazgā kopā ar netīrajiem traukiem pēc ~ gada ir švīkas. Tāpēc savas labās vīna glāzes joprojām mazgāju ar rokām.

 

Protams vajag arī vairāk trauku, lai var pilnu piekrāt. Lai gan citreiz praktiski tukša ir dzenāta kad cepešpannas un lielie grāpji jāmazgā, jo redz nebij NC padoms pieejams par modificējamām redelēm un nākas pret strūklām noorentēt tos kastroļus, tā ka citam nepaliek vietas. :)

Labots - Hrjum
Link to comment
Share on other sites

Traucenei ir 2+

1 - ūdens patēriņš

2 - temperatūra, kurā traukus mazgā - tas ir fiziski tu nespētu mazgāt šķīvjus +70 pēc Celsija... Tāpēc man domāt, ja arī paliek pēc tam kāda kaka uz šķivja, droši ar trauku lupatu var slaucīt nost, nebūs mikrobu vairs...

70 grādos ne visi mikrobi iznīkst, šādā temperatūrā tikai lielākā daļa kaitīgo mikrobi sāk iznīkt. Ir mikrobi, kas tur arī ilgstoši 80 grādus. Vienīgi šai temperatūrā mikrobi paliek mazaktīvi un iekūņojas, lai pie labvēlīgiem apstākļiem atkal sāktu dzīvot. Bet tā kā sāls ir klāt, tad no mikrobiem ļoti maz, kas tur var palikt.

Mums 7 cilvēku ģimenei joprojām viss tiek mazgāts ar rokām :) Katrs pēc sevis izmazgā un nekādu problēmu. Vienīgi tas ūdens patēriņs ir paliels, bet tas atsaucas tikai uz ūdens sūkni, kas tērē elektrību ūdens sūkšanai no akas.

Link to comment
Share on other sites

Virtuve ir apvienota ar "galveno telpu".

Droši vien var teikt, ka "daļēji" iebūvējuma.

Vieta pietiekami liela.

 

Visa pārējā tehnika - el. virsma, plīc ir Whirlpool tāpēc droši vien ņemšu kaut ko dizainiski līdzīgu...

 

Ja izvēlēsies pilnībā iebūvējamo (tādu kurai vadība ir no durvju augšas, nevis priekšējā paneļa), tad tai priekšā tiek likta mēbeļu durtiņa, kas to pilnībā aizsedz trauķeni un firmai un modelim vairs nav nozīmes. Jau nav liela ģimene es ņemtu 45cm, joi 60cm tiri psiholoģiski neļautu to pustukšu dzenāt, tādējādi kādu lieku dienu trauki stāvētu kamēr uzpildītos pilna trauķene.

Link to comment
Share on other sites

Paldies visiem, kuri padalījās ar savu pieredzi un ieteica! :)

Ir skaidrāks.

Nav skaidrs:

 

1. Uz kādām tad lietām skatīties, pērkot trauku mazgātāju?

2. Kādi ražotāji vēlami un kādiem labāk iet ar līkumu?

3. Ar kādu ciparu jārēķinās? (ņemot normālu aparātu bez liekām lietām)

 

Par iebūvēto/daļēji/brīvi stāvošo. Imho brīvi stāvošā "bojā dizainu".

Pilnībā iebūvētās man personīgi kaut kā nepatīk, bet tas varētu būt dziļi individuāli.

Fīčas - žāvēšana un augšējā groza augstuma regulēšana.

Mums vēl ir elektroniskā vadība ar ūdens tīrības kontroli utt.

Nav ar ko salīdzināt, līdz ar to nemāku teikt, vai tas ir baigais +.

 

Virtuves tehnikas brandi pēc krutuma/kvalitātes:

1) Mielie (vai te kāds ir tik biezs lai lietotu jaunu mieli? :)

2) Bosch (Siemens ir tas pats boš tikai par lētāku cenu)

3) AEG/Elektorluks

4) Zanussi/wirlpool/fagor/gorenje (vēl kas?)

5) beko/kaiser un visi pārējie 'ķīnieši'

 

Cena - vidējā līmenī 250-350ls.

Link to comment
Share on other sites

Lietoju šādu http://www.neoshop.lv/?module=products&product_id=50136&object_id=371&language_id=1 jau apmēram gadu. Esmu ļoti apmierināts,ļoti klusa un ekonomiska, par saskrāpētām glāzēm pirmo reizi dzirdu, speciāli ņēmu un pētīju glāzes un neatradu nevienas švīkas.glāzes mirdz. Reku ir analoga iebūvējamā http://www.neoshop.lv/?module=products&product_id=50132&object_id=509&language_id=1

Labots - tino
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
Mefistofels

Varbūt kāds pēc pieredzes var ieteikt labu iebūvējamo trauku mazgājamo mašīnu ?

Tagad sēžu un pētu - cenu diapazons ir ļoti plašs, nefiga nevar saprast ko pirkt. Te piemēram sākas no 197 LVL un aiziet līdz pat 675 : Trauku mašīnas

 

Negribas norpikt kautko sūdīgu, tāpat arī pārmaksāt par kautkādām pilnīgākajām izvirtībām.

Link to comment
Share on other sites

Mefistofels

Izmēriem nav nekādu stingru ierobežojumu, +/- pārdesmit centimetri nav svarīgi, virtuve ir diezgan liela. Virtuve vēl tikai tiks projektēta, tā kā izvēle ir brīva, kādu nopirkšu, tādu ieprojektēs.

 

Svarīgākais laba funkcionalitāte, nepalaist kautko būtisku garām.

Negribās, lai sanāk kā ar cepeškrāsni. Nopirku, bez iespraužamā termometra, jo vienkārši neaizdomājos, ka tāds varētu būt vajadzīg. Tagad nožēloju, jo cenas starpība bija mazāka par 10 ls.

Labots - Mefistofels
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

45 vs. 60cm - nu tur jāskatās cik daudzi cilvēku ģimenē. 3 cilvēki mierīgi izvelk ar 45cm, bet 4 cilvēkiem jau 60cm ir ļoti noderīgi.

 

Par cenas diapazonu - ņem vērā, ka trauķeni pērk vismaz 4 un vairāk gadiem un mazgāšanas līdzekļi ir baigi traki ķīmiski mēsli, kas laika gaitā pat plastmasas detaļas apēd. Bija viena ~8 gadu veca Bauknecht un tai dažas detaļas vienkārši sabira putekļos no ķīmijas. Tā ka baigo lētuci nav jēgas ņemt. Pats lietoju jau 2 gadus Electrolux 46010 45cm un esmu baigi apmierināts!

Link to comment
Share on other sites

Mefistofels

Apskatīju to Electrolux 46010 , pārdesmit latus dārkāk ir 47020.

 

46010 vs 47020

 

Skatoties no prakses kā 46010 lietotājs redzi kādus plusus par labu 47020 ?

Skatos ka pie atšķirībām ir kautkāds mistisks "stars uz grīdas" un "Multitab funkcija - specialo līdzekļu izmantošana (2-in-1, 3-in-1, 4-in-1)"

Tas nozīmē, ka 46010 nevar tos visus 2in1 utt izmantot ?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...