Jump to content

Gribas paskatiities kaut kaadu sat tv


rememberme
 Share

Recommended Posts

Labasvakaras. Taatad mums te maajaas ir unisats uz viena tv. Taa kaa maaja paliela,tad nu gribeetos skatiities arii virtuvee un citaas istabaas kaut kaadus citus tv kanaalus, ne tikai LV. Izlasiju diezgan daudz topikus te, bet nu nav man taas saprashanas ko iisti vajag pirkt un ar kaadu naudas summu jaarekjinaas. Cik pamaniju daudzi ieteica pirkt sat tehniku yota.lv. Paskatijos tur gatavos sat komplektus, un sapratu ka manas zinaashanas ir galiigi nekaadas shajaa jomaa. Tad nu jautaajums speciaalistiem-ko labaak iisti pirkt? Njemt gatavu komplektu vai tomeer prasiit padomus un komplekteet pasham? Veel jautaajumi ir par to ko var skatiities bezmaksas? Interesee zinaatniskie(discovery,history utt.)multenes, muuzikas un sporta kanaali.Protams gribeetos arii saprotamaa valodaa (LV-Rus)vai ar subtitriem.Cik nopratu Latvijaa nav gandriiz nekaadas sat operaatoru izveeles. Ir vieniigi dizais VIASATs, kas patiesiibaa konkreeti jau zb. Nu cik reizes tie tv1000 kanaali var raadiit vienas un taas pashas filmas ? grrrrrrr Tas nu taa, bet tagad dereetu labi daudz padomu-kas man iisti vajadziigs? Taatad es jau uzzinaaju ka skiivis zem 90cm nav njemams, Mutats un dreambox ir baigi labaas mantas. Uz vinjiem var striimot shaareet un citas perversijas dariit. Lab,tad nu protams paldies ieprieksh par sakariigaam atbildeem

Link to comment
Share on other sites

tie gatavie komplekti ir domāti nekodēto sat kanālu uztveršanai no 3 pavadoņiem,un parasti šajos gadījumos izmanto standarta 90cm šķīvi(mazāks šķīvis der,tikai ja gribi likt vienu galvu,nu var jau mēģināt arī vairāk.....,bet tas ir optimālākais variants).tiem lētajiem uztvērējiem tu nekad neredzēsi kodētos kanālus,tāpēc arī šie komplekti pārdodas par sviestmaizi.uz šiem 3 pavadoņiem FTA(nekodētas)ir pārsvarā vācu valodā(astras satelīts),itāļu valodā(hotbird),nu kaut ko jau var salasīt skatāmu(mūzikas-viva,mtv,deluxe music,visi RTL,pbmk,pervij kanal russia utt.sīkāk var apskatīties iekš flysat.com vai lyngsat.com(sameklējam vajadzīgo pavadoni,un skatamies kuram kanālam ir FTA norādīts).

lai tu redzētu katrā istabā,tev vajadzŗes arī sat uztvērēju katrā istabā(nevis kā kabeļ-tv kur ar splittera palīdzību palaid kabeli uz katru tv),var jau ar vienu uztvērēju iztikt,bet tad redzēsi visās istabās vienu un to pašu kanālu.

ja gribi skatīties tādus kanālus kā discovery,filmu,vai labus sporta kanālus,tad aizmirsti,jo ar šiem tūneriem tu neko neredzēsi.

iesaku šādu variantu,paņem kādu no tiem sat komplektiem,bet to uztvērēju neņem,labāk piemaksā un paņem kādu dārgāku uztvērēju kam ir vairāk iespējas("medus",piemēram)tavā gadījumā,lai redzētu tavus nosauktos kanālus,pilnīgi pietiktu ar krievijas ntvplus paketi(varu derēt,kad ja paparasīji pašā veikalā pārdevējam,viņš zinās,pa ko iet runa(zinu,no pieredzes:).tiesa,lai redzētu manis nosaukto paketi,tad sat antene būs jākonfigurē savādāk.

runājot par pašiem sat uztvērējiem,domāju,ka tevis pieminētie drīmi,mutanti(ir arī lētāki aparāti ar analogām iespējamām)pilnīgi apmierinās tavas vajadzības.

Link to comment
Share on other sites

tak cilvēkam jau ir viena bļoda, kāpēc pirkt un stūķēt vairākas? Nopērc galviņas ar tik izejām cik vajag, daisekus, lētos ķīniešu 500-tos drīmus pa 65Ls, kabeļus un stūķē visu uz esošās bļodas (noteikti 90-niece)

Link to comment
Share on other sites

nekur nav rakstits, ka jaliek vel kada bloda, izlasi visu pirms atbildi.

 

Var nopirkt ntv+ komplektu un cardsplitter un palaist uz citam istabam signalu vainu caur kabeli vai caur wifi. maksa par vienu sat pieslegumu oficialo maksu, bet skatas visi visur.

Link to comment
Share on other sites

nekur nav rakstits, ka jaliek vel kada bloda, izlasi visu pirms atbildi.

 

...iesaku šādu variantu,paņem kādu no tiem sat komplektiem,bet to uztvērēju neņem,labāk piemaksā un paņem kādu dārgāku uztvērēju kam ir vairāk iespējas("medus",piemēram)tavā gadījumā...

 

 

lasi uzmanīgi pats! ;)

Link to comment
Share on other sites

UN??? tu vispar lasi, ko tu pats raksti?

Tuners=sat signala uztverejs, ko sledz pie tv

bloda, galvinas, ir ierices signala sanemsanai no satelita, ko nogada uz tuneri.

Link to comment
Share on other sites

Piebilde: Discovery tipa kanāli FTA nav, labi multeņu kanāli (Disney teiksim) arī nav FTA.

Labi filmu kanāli - ja nu tikai vācu televīzijās pastarpus ar reklāmām, ja zini vācu valodu protams...

Link to comment
Share on other sites

MartiniB

veel no svara kaads tv aparaac ir saimnieciibaa,

ja HD tad 500taa driima klons par ~70Ls ir aizvakardiena

un vai maajaa ir i-net piesleegums

 

uztveereeja izveelee es ir par Dreambox 8000,

jaa vinsh daargs maita, bet toties viss vienaa - digi sat + digi eeters

Link to comment
Share on other sites

ka tu vari atlauties runat par dm8000, ja cilvekiem no serijas krize un algas konti ljoti tukshi. un jau pieks dm500 zhel naudas. skarbi, bet taa ir shodienas realitate.

Link to comment
Share on other sites

MartiniB

nu gadaas reizeem ka pasteigties ir labaak nekaa nogaidiit,

'rovna' pirms gada pieteicos Dream Multimedia izsludinaatajaa BetaTest programma

un nopirku kakji maisaa par 850Euro sapichkaatu jau ar 500Gb HDD; DVD-R romu; WiFi moduli

atlika vien divus DVB-T moduliishus piepirkt

tagad 1kEuro pleesh par pilniigi tukshu 8000 driimu

 

sadali izmaxas kaut uz 3 gadiem sanaax ~1Euro dienaa,

krietni mazaak nekaa degvielaa tiek nobraukaac pat no pilseetas degunu neizbaazhot

Link to comment
Share on other sites

lusis987

Atvainojos topika autoram, ka ielienu viņa pavedienā.

 

Tūlīt tikšu vaļā no VIASATa (beidzot beigsies līgums un nebūs jāmaksā par tā laušanu), bet ir vēlme skatīties sat. Tā tehnika (šķivis, galviņa un pārējais laikam paliek man). Gribu uzzināt kas man vēl būtu jāpiepērk/jānomaina, lai varētu skatīties lv kanālus, kā arī discovery, explorer varbūt kādu sporta, filmu kanālu (angļu/krievu valodā). Un cik tas varētu izmaksāt (neieskaitot šķivi, galvu).

  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

rememberme

Piedodiet man luudzu ka pazudu. Triatels mani grib pliku izgjeerbt. Tagad panjeemu LMT ibiroju open. Tad nu paldies ka biki apgaismojaat par taam sat tv padariishanaam. Varbuut varat pastaastiit biki vairaak par to NTV+. Kaa vispaar letinjam tikt pie krievu sateliit televiizijas ?

Link to comment
Share on other sites

rememberme

Marci- varbuut varu tevi pierunaat pastaastiit par tiem neoficaalajiem veidiem kaa tikt pie labas sat tv? Papeetijaam NTV+ piedaavaatos kanaalus un liekas pat ljoti okay. Taatad gribeetos zinaat par kaadaam naudaamun kaa mees te vareetu tikt pie taadas pakas,+ veel jautaajums kas mums vajadziigs no dzelziem lai buutu iespeejams skatiities ?

Link to comment
Share on other sites

ir jau vairākas tēmas ar šo apraksītas, ja būtu kartīgi palasijis sat sadaļu sādi jautājumi nerastos. meklējamie vārdi ir cardsharing un lan tuneris. ieguldijumi tev salīdzinoši nelieli, tik vien kā jauns tuneris ar lan, piemēram tas pats dreambox600. Un ATrast "draugu" kas padalās ar savu "oficialo " ntv+ pieslēgumu un skatās šo paku, vienīgais kā jau teicu jāgriež 'bloda uz 36E poziciju un jauna sat galva cirkulārā.

Link to comment
Share on other sites

1)Pagriezt bļodu uz 36E,nomainīt esošo universālo galvu ar cirkulāro (Ls 5-7)

2)Nopirkt DM-500s klonu(ekonomiskais variants-lai arī MartiniB uzskata, ka tā ir aizvakardiena, daudziem tas noderēs arī rīt !Lētāk- Te vai Latvijā te

Ja grib HD-jebkuram aparātam ir + un - ,var izvēlēties šeit

3)vajadzīgs stabils (pat ne ātrs) Inets, ar 3Atel modēmu/rūteri pietiktu,trafiks nav liels, kā pacelt LAN uz LMT iBiroja, tas jau atkal ir cits jautājums, jāskatās, kas jau ir un kas jāiepērk.

4)vajadzīgs tā saucamais ,,medus,,-kur to ņemt-var jautāt PM foruma biedriem vai ievadīt Gūglē medus sinonīmu, kas sākas ar card un beidzas ar sharing .

Variants-pusoficiāli abonēt NTV+ var kaut vai šeit

Link to comment
Share on other sites

rememberme

Pag pag luudzu biki leenaak un lielaakiem burtiem, man slikti pielec. Taatad viasats man vairs nebuus, ja man jaagriez uz 36e ? It kaa jau to arii varbuut gribeetos atstaat. Tad veel jautaajumi par to lat.pult.lv piedaavaajumu. Cik sapratu tad tur par 115ls ir pilns komplekts (skiivis,tas tuuneris vai kaa vinju tur un veel karte piesleegumam)? Vai tas komplekts man der? Taalaak veel jautaajums par i-netu. Kaads sakars tam sat tv ar internetu ? Man tagad ir LMT ibirojs open ar Huawei E230 modeemu, ko es gribeetu atstaat lietoshanai datoriem. Te arii ir probleema. Ir 3 pc un vairs nevaru dot vinjiem caur Linksys wrt54gl ruuteri visiem i-netu. Lab tas taa ne pa teemu, bet nu ja veel netu vajag tai sat tv ... Veel jautaajums par medu vai man ir izdeviigaak-leetaak sarunaat te ar biedriem vai njemt pusoficiaalo ?

Link to comment
Share on other sites

1)Ja gribi atstāt arī Viasat, labāk likt 2 šķīvi, jo viena 80-90 cm ir par maz uz 4,8E un 36E.

2)Internets domāts tam, lai saņemtu koda atslēgas (medu) no oficiālās kartes, kas var atrasties arī citā valstī.

3)Tas pult.lv komplekts der ,bet NTV+ bāzes pakete vien mēnesī maksā Ls 16, pilnā un HD-vēl vairāk...Neoficiāli(ar medu)-$4 līdz $5 mēnesī ar visu HD

4)Ja medu ņem Latvijā, tas parasti Ls maksā tikpat, cik austrumzemēs $$$!

Link to comment
Share on other sites

Agris 77

rebemberme- ja Tev nav bijusi agrāk nekāda saskare ar sat.tv iesaku pameklēt populārākajos LV reklāmas portālos "cardšaring", lai viņi Tev uzstāda un tad gan pats varēsi nopirkt "pakas" kādas vien vēlēsies. :rolleyes: .

Link to comment
Share on other sites

rememberme
(labots)

grrrrr kas par putru. Nu lab tad nu megjinaasim savilkt rezumee-es panjemu lat.pult piedaavaajumu Tur ir visi nepiecieshamie dzelzi? Tad veel pati NTV+ kanaalu paka- vai taa jau ir iekljauta shajaa komplektaa? Kam man buus jaamaksaa katru meenesi par to sat tv?

Labots - rememberme
Link to comment
Share on other sites

Neoficiāli(ar medu)-$4 līdz $5 mēnesī ar visu HD

4)Ja medu ņem Latvijā, tas parasti Ls maksā tikpat, cik austrumzemēs $$$!

Raksti PM kādam, ja vajag medu, bet sākumā izvēlies uztvērēju ar LAN un uzliec/pagriez šķīvi!

Link to comment
Share on other sites

rememberme

Luudzu veel mazliet pacietiibas. NU jau es saaku kaut ko saprast. Taatad man jaapeerk skjiivis un taa kaste (tuneris,dekoders vai kaa vinju tur) Galvenais lai vinjam buutu ligzda interneta vadam, tad man jaameegjina te sadraudzeeties ar kaadu foruma biedru, lai dabuutu kodus-"medu". Nesaprotu tikai kam man buus jaamaksaa katru meenesi?

Link to comment
Share on other sites

nu tev ir jāmaksā tam cilvēkam,kas tev to "medu" nodrošinās.pārsvarā,ņemot no austrumu kaimiņa norēķinās izmantojot webmoney apmaksas sistēmu.(protams var norēķināties arī citos veidos)

Link to comment
Share on other sites

Tam ,kam ir oriģinālā karte un kas par nelielu samaksu nodrošina atslēgu (medus) apmaiņu starp Tavu topošo uztvērēju un savu oficiālo karti.Un tie kodi skraida katras 10-15 sek,ne jau reizi nopirki, salēji uztvērējā un viss!Samaksa notiek tepat Ls uz bankas kontu vai austrumzemēs ar Webmoney/PayPal/SpryPay vai citu servisu palīdzību.

Link to comment
Share on other sites

Agris 77

šajos laikos sākuma ieguldijums liekas paliels, bet pēc tam Tu tiešām maksāsi smiekla naudu :mrgreen: , šobrīd vasarā tv kanāli laiž muļķi, viņiem īstā sezona sākas septembrī tapēc ir nedaudz laiks pašam mēģināt "iebraukt" šajās lietās :wacko2:

Link to comment
Share on other sites

Priekš HTB+ vajag galvu ar cirkulāro polarizāciju, 60-90cm šķīvi,

sat tjuneri ar LAN pieslēgumu un

"abonementu" pie cilvēka, kas to piedāvā.

HTB+ maksā 4-5$ mēnesī. skatīties uz austrumpusi...

Link to comment
Share on other sites

rememberme
(labots)

Viss skaidrs.Tagad vajadzeetu konkreetaak tikt galaa ar dzelziem.

Varbuut varu paluugt linkus tieshi uz tehniku ko Juus man ieteiktu? Gribeetos protams tikt cauri peec iespeejas leetaak.

aaaa veel jau paliek taa probleema ar internetu. Tagad lietoshu kaadu laiku LMT ibiroju open. Man jaadomaa kaa sadaliit i-netu kompim un veel driizumaa peerkamajam sat tjunerim ar lan portu. Varbuut pie reizes varam parunaat arii par to ?

Labots - rememberme
Link to comment
Share on other sites

Linki jau bija-DM500s klons te lētākais $90 ar piegādi ,tāds pats pult.lv maksā Ls 65.Vēl variants-Openbox-5x0 vai X-8x0 klons (ap Ls 40) -ja jau ir rūteris ar USB un iespēju iešūt alternatīvo softu(piem. DIR-320),tad ar to arī pietiks.Vai Openbox +LanComBox. Kaut arī tā jau būtu aizvakardiena...Ja uzrakstīsi, kas Tev jau ir (tīkla iekārtas), tad arī varēsim palīdzēt, kas vēl jāiegādājas.

Link to comment
Share on other sites

Nu autors jau HD it kā neprasīja...

Bet jā, šodien ir vērts apsvērt HD tjunera iegādi. Ja tādas lietas interesē protams.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Priekš HTB+ vajag galvu ar cirkulāro polarizāciju, 60-90cm šķīvi,

sat tjuneri ar LAN pieslēgumu un

"abonementu" pie cilvēka, kas to piedāvā.

HTB+ maksā 4-5$ mēnesī. skatīties uz austrumpusi...

 

Atvainojos par , iespējams, dumju jautājumu - vai tjunerim Samsung 9500 VIA CI ir šis LAN pieslēgums?

varbūt kautkur ir kāds labs manuālis, par šo tēmu...

Interesē HTB+ pakete.... Ir bļoda 1,5m, viena no galvām ir ar cirkulāro polarizāciju un pagriezta uz 36E

Par tālāko saprašanas nav.... Vai vecais tjuneris derēs, kas vēl nepieciešams un pie kā griezties pēc kārumiņa un pēc palīdzības.....

Link to comment
Share on other sites

Atvainojos par , iespējams, dumju jautājumu - vai tjunerim Samsung 9500 VIA CI ir šis LAN pieslēgums?

varbūt kautkur ir kāds labs manuālis, par šo tēmu...

Interesē HTB+ pakete.... Ir bļoda 1,5m, viena no galvām ir ar cirkulāro polarizāciju un pagriezta uz 36E

Par tālāko saprašanas nav.... Vai vecais tjuneris derēs, kas vēl nepieciešams un pie kā griezties pēc kārumiņa un pēc palīdzības.....

Nē, Viasata tjuneriem ir tikai analogā modema ports. PPV servisiem, kurus Latvijas Viasats nepiedāvā.

Viasata tjuneris der TIKAI Viasata un brīvo kanālu skatīšanai. Nekam vairāk.

 

Ja interesē tikai SD lietas, iesaku DM-600S - vēlāk var arī 2.5" HDD ielikt, lai ieraksta pārraides.

Ja kāds no ne-Drīmiem vai HD tjuneris - kolēģi ieteiks.

Link to comment
Share on other sites

 

paldies! baigi labais links!

Protams - "po hodu ģela" parādās jauni jautājumi....

Ceru - ka šī foruma cienijamajiem ekspertiem pietiks pacietības apgaismot mani šajās kārumu gudrībās....

tātad - tagad īsti nav saprotams vai var nopirkt , un ja nē - tad kā lai uzlodē vadu , kas savieno kompi ar tjuneri....

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...