Jump to content

iphone + sim + kontaktu kārtošana


mxs
 Share

Recommended Posts

Tātad ikdienā izmantoju divus telefonus, iphone 3g un nokia e50

Gribās ievest kārtību pie kontaktiem un tāpēc prasu ar padomu kā būtu vislabāk nodrošināt tā, lai sim karte būtu kā galvenais nesējs, lai viegli pieslēdzot pie datora var no iphone jaunos kontaktus iedzīt sim kartē, arī no e50 uz sim karti pārdzīt. Vairāk izmantoju iphone tāpēc tas būtu primārais, lai pārliekot sim karti uz e50 būtu visi kontakti kas ir iphone. Šobrīd ir tā ka sim kartē bardaks uz iphone sakārtots smuki un e50 tāds pats bardaks kā uz sim kartes. Tad nu varbūt kāds var ieteikt programmu vai kā savādāk sakārtot kontaktus uz sim kartes lai tos smuki sinhronizētu ar iphone un nokia?

 

Diezgan grūti uzrakstīt, ceru ka sapratāt, gaidu ierosinājumus kā ieviest kārtību kontaktos!?

Link to comment
Share on other sites

locoone

Manuprāt vieglāk būtu tev visus kontaktus iedabūt (ierakstīt kaut vai ar roku) iekš AdressBook vai Outlok un tad nosinhronizēt ar abām ierīcēm, un kad vajag, tad liec SIM karti vienā vai otrā aparātā...

Link to comment
Share on other sites

Bet kā no iphone izdzēst visus sim kartes kontaktus un iedzīt jaunos? no sim uz telefonu jau viegli, bet kā no telefona uz sim?

Arī no iphone uz datoru nav problēmu pārdzīt!

Link to comment
Share on other sites

Cik tad tev jaunu numuru dienā parādās? Pārdzen no iPhone uz datoru, tad no datora uz nokia- saglabā nokias atmiņā visus numurus, un uz sim turi beckapu. Sim kartē tik un tā var sakārtot tikai pēc dažām grupām- ierobežotas iespējas. Vai tad grūti pievienot jaunos numurus ar rociņu katrā tālrunī? Diez vai katru dienu tas jādara..

Link to comment
Share on other sites

(labots)

Visu viegli atrisināju: sākumā no sim kartes uzdzinu uz iphone, tad visu smuki sakārtoju, uzdzinu uz datora, tālāk pieslēdzu nokiu izdzēsu tur visu un uzdzinu no datora sakārtotos, tālāk pārliku sim kartes, caur nokiu izdzēsu visu kas uz sim kartes un no telefona uzdzinu uz sim kartes.

 

Ja vēl varētu iphone sasinhronizēt ar sim karti tā lai uzdzītu jaunos kontaktus no iphone uz sim karti, tad vispār būtu pa smuko!

Labots - mxs
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...