Jump to content

*.CDR konvertēšana uz *.JPG


gzx
 Share

Recommended Posts

Lieta taada, ka kaads labs cilvēks dokumentu bija skaneejis ar coreli un tas nav normali ja teksta lapa aiznjem 100Mb. Vai nav kaada maza programminja(veelams freeware) ar kuras paliidziibu vinjus vareetu aatri paarkonvertet par JPG. Kaut vai saglabaajot nenormaalo izmeeru, jo peecaak paredzeets ar Finereader paarkonvertet to visu par textu. Var jau protams instaleet Corelu un pa vienai veert valjaa un tad save as, bet tas ir leeni gari un arii korelis ir smags un te galiigi nav veerts vinju izstaleet(darbaa). Padalieties zinaashanaas par shaadaam mazaam un veertiigaam proginjaam :roll:

Link to comment
Share on other sites

Lieta taada' date=' ka kaads labs cilvēks dokumentu bija skaneejis ar coreli un tas nav normali ja teksta lapa aiznjem 100Mb. Vai nav kaada maza programminja(veelams freeware) ar kuras paliidziibu vinjus vareetu aatri paarkonvertet par JPG. Kaut vai saglabaajot nenormaalo izmeeru, jo peecaak paredzeets ar Finereader paarkonvertet to visu par textu. Var jau protams instaleet Corelu un pa vienai veert valjaa un tad save as, bet tas ir leeni gari un arii korelis ir smags un te galiigi nav veerts vinju izstaleet(darbaa). Padalieties zinaashanaas par shaadaam mazaam un veertiigaam proginjaam :roll:[/quote']

 

Nezinu nevienu softu kas vareetu no malas panjemt cdr failu un shamo paarkonverteet/noexporteet pa taisno uz kaadu citu formaatu...

 

Kaa izpauzhas skaneeshana ar koreli? :shock: :roll:

 

Gan jau staav koreliii savilkti iekshaa bitmapi :lol:

Link to comment
Share on other sites

nu jaabuut tak bez korelja kaadai programminjai ar kuru var atveert un noseivot sitaadaak korelja failus. korelis pac ir paaraaks smags un taadeelj tas buutu gari un leeni.

 

Skaneeshana ar koreli noziimee tikai to ka lai noskaneetu bildi tiek atveerts korelis un tad taa bilde ar koreli tiek arii saglabaata un rezultaataa mees ieguustam ka cdr bildiite kuras saturs ir A4 lapa ar tekstu aiznjem 100Mb. Es to nedariiju taadeelj luudzu bez paarmetumiem

Link to comment
Share on other sites

Nu bet paga... ja jau cilvēkam ir pieticis gribasspēka lietot coreli skanēšanai, tad tak pats corelis jamam ir? Un ja ir, tad tokš ir arī toolbarā podziņa "Export" vai kā jau tā herņa saucās? Ibo lai cik tups softs tas corelis nebūtu, vismaz par jepegu izeksportēt takš jams prot!

 

A vai kāds no malas softs itamo mācēs - neticu. Tā ka saņemies; korālis nāksies būt tavs draugs :(

Link to comment
Share on other sites

Vispār jau Corel komplektā ir atsevišķa pakete darbam ar grafiku: PhotoPaint saucas. Tas no cdr māk iztaisīt visu, ko kungs vēlas (pats Corel jau arī māk eksportēt, bet ja viss jau ir salikts failos, tad tas nav vajadzīgs).

BTW, ja tas ir tikai teksts bez krāsainām bildēm, vajag vispirms to nokonvertēt uz grayscale vai black&white - ievērojami ieekonomēsi uz faila izmēriem eksportējot jpg (vai pat gif, ja tas būs b&w).

Link to comment
Share on other sites

Taatad cik noprotu taadas programminjas kuras to izdariitu aatri un vinekaarshi vai vismaz automatizeeti vai nu nav vai arii neviens tadu nezina.Nu zheel protams.Ar pashu koreli arii pac tiktu galaa tikai aiedomaajieties kaada ir patika dariit vienu un to pashu lietu uz kaadiem 500 failiem vai pat vairaak. Es teiktu ka taa var iestaaties dziives apnikums.Vieniigi es to netaisos dariit tikai gribeju atvieglot sekretaaram darbu.taatad nabaga vinjsh. ja nu kaadam tomer ir kaada vienkaarshaaka ideja par shiim augstaak mineetajaam tad atvieglojiet cilveekam dziivi pazinjojot par to! :)

Link to comment
Share on other sites

manuprāt arī corelin tāpat kā photoshopam ir tāda fīča, kā action. Laba lieta tavam gadījumam.

Link to comment
Share on other sites

nu ko var matus skaldiit ?

ja stulbenis skaneeja tad suudi peec vinja ir jaaizgraabj

ja vektoru grafikas formaataa ir iebaazts bitmapa objekc

tad VIENIIGAA IESPEEJA IR VEERT VALJAA KATRU COREL FAILU SELEKTEET AR TUKLAJAAM ROKELEEM BITMAPU UN EKPORTEET TO KAA JEPEGU

VISS

mlja iedod kompuuteru stulbenim un suudus vien sataisiis ....

Ja tas cilveeks ir tavs shefs tad kompi vinjam lirgt buus gruuti:)) un skaidras domas izteikshan var novest pie jaunas darbavietas mekleeshanas :roll:

Link to comment
Share on other sites

Guest parrymason
Pamēģini IrfanView (viņam tāda fīča - Batch convert)

 

Irfan View laikam derēs, Tikko paskatījos. Batch/Conversion input formāts ir iespējams arī CDR un output formāts JPG, BMP un daudzi citi.

Link to comment
Share on other sites

Tikko pamaniiju ka tie p!@#$%^ ir veel vienaa cdr failaa ieskaneejushi kaudzi ar bitmap lapaam. te nu laikam neviena proga vinjus pati neatdaliidz par daudzaam jpg, bet paldies NEZINU. apstiishos linku- a ja nu tomeer kaads ir izdomaajis kaa atrisinaat idiotu radiitas pobzas:)

Link to comment
Share on other sites

Guest Skibba

Try irfanview > Batch

Ja atveers pashu failu- tad arii nokonvertees.

Vispaar irfan ir CRUCIAL (Nu ljooti vajadziiga) Proga

Link to comment
Share on other sites

Guest Skibba

A kaa tu paarsauc un konvertee bildes? Chista interesanti :)

_______________________________________________-_

Bet vispaar jau, taisniiba- katram savs tuulis tuvaaks

 

__________________________

PS.: NC tu skaidraa, bez kastes als, esi sastopams? :p :P

________________________________________________

PS2: Pilniigi prasaas panjemt kasti als un apskatiities ko tu ar cietni20gb kursh sastaav no badblocks vari sadariit :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Skibba

Nu iedod tev devaiss vai fotograafs disku ar DSC_00*

A tev taadi DSC jau uz cietnja piemeeram ir jau 4 folderos.

Njemaas Irfans- Batch Rename- un viss skaisti paartop par Es_Biju_Tur_0001,002 uttt.

Tas i rename. un Netikai shitaa fiicha tur ir.

Nerunaajot par to- ka, taa ir briinishkiiga iespeeja aizvietot standarta xp image vieweri. Overtakes all known image extensions tipa. Ir arii kroptuulis.

NE TIKAI BILDES SHIS PAARSAUC!!!! Ko dosi - to apstraadaas!

UTT....

___________________________________

NC= Tu Ir Reeciigs! :)

Gotta see it... To Be Negative! (4 NC)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...