Jump to content

Vēlos iegādāties 37" LCD TV


Stagars
 Share

Recommended Posts

Atvainojos! Pirmīt kļūdījos.

Pienācis laiks nomainīt veco TV. Par izmēru, mani pilnībā apmierinātu 37". Runā, ka PHILIPS labākie.... Kādu modeli varētu ņemt, gūstot kabu bildi, nepārmaksājot par visādām gaismiņām u.c. nevajadzīgām fīčām.

Link to comment
Share on other sites

:lol: nav jau jātaisa jauns topiks, var izlabot to pašu veco un atvainoties :p

aizslēdz vismaz to otru ciet, lai nesāk spamot ;)

Link to comment
Share on other sites

Pats lietoju nu jau gandr'z gadu Philips 37PFL9603D un esmu pat vairāk kā apmierināts, vienīgi sākumā bija grūtības caur LAN portu no kompja filmas laist - bet arī tas izdevāš:)

Link to comment
Share on other sites

es nemācēju izlabot virsrakstu. Iepriekšējo it kā aizslēdzu.

 

 

 

Es arī metu aci uz Philips 37PFL9603D. Bet vai ar to var skatīties Lattelecom bezkabeļu TV. Tam vajadzīgs kaut kāds tur dekoders. kas tikai jaunākās paaudzes TV?

Link to comment
Share on other sites

MartiniB

varu piedaavaat savu 42PFL9703h par 950Ls pirms gada pirkc par 1.4kLs,

bet ja nopietni ir takaa drusku iekaveets intereseeties par **PFL**03 modeljiem, tie bija topaa pirms gada

http://www.boot.lv/forums/index.php?showtopic=88406

 

jaaskataas uz kaadu no shiigada modeljiem ar '04' modelja nosaukuma beigaas

kaa nekaa katra gada vienas seerijas aparaati ir par 30% leetaaki un bildes kvalitaate tai pat laikaa krietni uzlabojas,

piemeeram shii gada pfl7*04 seerijai sherpaaki parametri nekaa ieprieksheejaa gada topmodeljiem pfl9*03

http://www.boot.lv/forums/index.php?showtopic=108953

 

par bezjeedziigajaam gaisminjaam pagalam nepiekriitu

http://www.boot.lv/forums/index.php?showtopic=95929 (diez kamdeelj shimais topiks nav piestiprinaac, jaamekleejas te 4taas lapas beigaas :))

Link to comment
Share on other sites

Pats vēl pagājušgad, treknajos gados, iegādājos šo te modelīti:

http://www.nec-display-solutions.co.uk/c/g...,group=all.html

Protams, šogad kaut ko tādu atļauties nevis nevarētu, bet negribētu (lai arī dabūju pa foršu naudiņu, jo draugs šancē NEC izplatītāju kantorī un bija kaut demo cena).

Sākumā, kad ir salasījušies bling bling LG, Samsung etc specenes, var šķist šamējais ir kaka, bet visu izšķir matrica :)

Un šim ir S-PVA. Un virspār šis ir profesionālais displejs, nevis mājas TV.

Protams - izšķirtspēja nav Full HD, bet reāli krusttēvs, kuram ir auber kurtais bling bling kaut kāds tur samsungs, ieraudzījis kā šitais rāda, vienkārši sēdēja muti vaļā. Pirmkārts šim ir 10bit LUT, kas nozīmē, ka redzēs daudz vairāk krāsu nianšu un toņu, kā ar parasto TN matricu, kam ja nemaldos bija 6bit.

Protams, tā, kā šis ir profesionālais, tad iekšā nav pat tv tunera, bet tā kā izmantoju pārsvarā ar PS3 un filmas no PC strīmoju caur bezvadnieku uz PS3, tad mani pilnībā apmierina. Savukārt TV skatos ar Baltcom digitālo TV, kur anyway tuneris būtu jāpierubī klāt :)

Kā priekšrocību varu minēt arī to, ka paredzēts izmantot praktiski 24h/7d nedēļā, nevis kā parastais TV kam ir paredzēts vidēji 4 h izmantošanas cikls dienā. Un reali nonstopā teļuks iet kādas 14h diennaktī, jo daži ģimenē strādā arī naktsmaiņās un lūr pa dienu.

Un jā - maliņa apkārt monitoram ir kādi 1,5 cm, so nekas nenovirza uzmanību no bildes ar shiny, gloosy bling bling dizainiem vai lampiņām (zaļo indikator lampiņu ar var atrubīt priekšā), bet tas viss skaidrojams ar to, ka paredzēts modelis vairāk videosienām.

Jebkurā gadījumā - kad pirku šito, ižcolēju visus elkorus, neviens cits par atbilstošu ciparu nerādījā tādu attēlu. (tas bija gadu atpakaļ) :)

Link to comment
Share on other sites

kur un par cik tāds NEC ekrāns ir nopērkams? kustību izlīdzināšana (parasti maksā pusi no aparāta cenas) profesionālajam ekrānam, droši vien nav?

Link to comment
Share on other sites

pakissss
kur un par cik tāds NEC ekrāns ir nopērkams? kustību izlīdzināšana (parasti maksā pusi no aparāta cenas) profesionālajam ekrānam, droši vien nav?

 

Es šamējo nopirku par 940 Ls, kešā, bez PVN, jo no čomaka pirku, un tas bija pirmais demo units, ko bišķi bij palietojuši. Aktuālo ciparu nezinu. Čoms ar vairs tur nešancē, bet pārdodās viņi bbt.lv

 

kustību izlīdzināšana - domā vai attēls neizplūst - rukāju PS3 geimus - nekādu problēmu. Profesionālais jau nenozīmē, ka uz šī tikai statiskas bildes rāda (lai arī tam tas arī ir pielāgots, jo virkne pasākumu lai novērstu attēla tā saukto burn in, kas varētu būt drasumīgs, ja rāda nonstopā vienu attēlu) Šis paredzēts arī video sienām. Skatoties no tūnera ar mazāku izšķirtpēju attēlu arī diezgan normāli apstrādā, turklāt tur var pārslēgt iekšā dažādas proporcijas tip picture size. Parasti 4:3 attēlu es arī rubīju skatīties uz 4:3 jo nepatīk izstieptie rumpīši, labāk mazliet mazāks attēls, taču perfekti ass :)

Link to comment
Share on other sites

zinu, ka pro ekrāni ir dārgi, taču par tādu cenu NEC vietā iznāktu 9 sērijas philips, kur ir gan kustību izlīdzināšana, gan attēla staipīšana kā vien vajag, gan skaņa, gan uztvērējs un pilna pults.

Link to comment
Share on other sites

Es pirms kādiem pāris mēnešiem no pirku LG 37 full hd, teļuku, vairāk pirku cenas dēļ kas bija 500 ls bet līdzi teļukam deva mājas kinozāli kas parasti maksā ap 160ls. Vispār esmu ļoti apmierināts galvenais + ka parastos kanālus rāda samērā labi ja dsalīdzina ka uz citiem teļukiem vieni kvadrātiņi. bet kavlitātes ziņā diezvai Philips būtu tas labākais man kolēgam viens 50" sačakarējās, kurš bija gājis pusotru gadu, sataisīt neiespējami jo maksā tikpat cik jauns teļuks. it kā nelaime nav liela pāris svītras uz ekrāna bet traucē baigi un dīvaini bet viņa iepriekšējas teļuks ar bija philips kurš ar izbeidzās drīz pēc garantijas beigām, es vairāk skatītos uz Sony Bravia vai samsung jauno sēriju virzienā ja gribas kvalitāti, bet ja salīdzina cenas un kavlitātes attiecību tad arī Lg nav ne vainas.

Link to comment
Share on other sites

Stagars

Kā tad tā? Pēc pusotra gada jau vēl spēkā garantija!

 

Ar cikiem esmu konsultējies 2/3 ir par Philips un 1/3 par Samsung, jo tas lētāks. Par LG neviens nav pozitīvi izteicies. Kādreiz CRT, kad tie tika ražoti Korejā, par LG bija labas atsauksmes.... Tagad pārsvarā klusums...

Link to comment
Share on other sites

mistachuck

sony 40w4000 būs cenā ap 600 ls, savukārt 40w4500 un 37pfl9603H būs līdzīgā cenā ap 800 ls. Es jau neiespringtu pirkt neko krutāku par 40W4000 (attēls tāds pats, kā pārējiem, tikai mazāk papildu pribambasu), lai gan pats lietoju 42pfl9603H. 37pfl9604H jau būs ap 900 ls, tad jau labāk uz to iespringt, jaunāks modelis. Bet vēl labāk plazmu tajā cenā :)

Link to comment
Share on other sites

Ja vēl ir dabūjami neizpakoti Sony pagājušā gada W sērijas televizori, tad attiecībā cena/kvalitāte tā varētu būt labākā izvēle.

Link to comment
Share on other sites

MartiniB

naf ko iepriekseeja gada modeljus vispaar piemineet :)

 

cenas pie mums buus +~15% kaa shet

Philips 37PFL8694H - Preisspanne: 899,00 EUR - 999,00 EUR - http://www.idealo.de/preisvergleich/Offers...4h-philips.html

Philips 37PFL9604H - Preisspanne: 1.122 EUR - 1.599,00 EUR - http://www.idealo.de/preisvergleich/Offers...4h-philips.html

Philips 4?PFL9704H - veel naf, bet peec speceneem pretendents atkal vinneet EISA Awards

Link to comment
Share on other sites

Stagars

Tā jau kaikam ir. Viss tik ātri mainās, ka jācenšas pirkt jaunāko, jo pēc pāris gadiem tas būs jau antīks. Ja tagad nopērj jau antīku, tad pēc pāris gadiem varbūt pat nāksies nožēlot..... Tādu šaizi jau tagad daudzi izjūt, kuriem mav MPEG4 TV uztvērējs......

Link to comment
Share on other sites

Šogad vajag tikai ņemt vērā vienu lietu - ekonomisko dižķibeli, ražotāji samazina izmaksas kā vien var un tehniskais progress lielākoties tikai mārketinga aktivitātēs notiek.

Link to comment
Share on other sites

Stagars

Tā jau tas ir, tikai pārsvarā tirgotāji krietni samazina cenas novecojušajiem modeļiem, lai iztīrītu noliktavas un daudzi uz to uzraujas. Un tikai pēc laika apjēdz, ko nopircis, ka tam nav tas vai tas..... Un tāpat, kad sāk salīdzināt bildi ar citiem TV. Veikalnieki jau māk uzlikt tādu TV kanālu, kuru daudz maz rāda visi TV, vai vēl trakāk testa versijas DVD..... to rāda visi TV labi....

Link to comment
Share on other sites

... ar shiny, gloosy bling bling dizainiem vai lampiņām

Tu savā rakstā vairākkārt piemini "bling bling". Ko Tu ar to saproti?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Tā skaidrots vienā PHILIPS lietotāju forumā:

 

10,/12 - Предназначены для продажи в Европе. По суффиксу конкретной страны сборки определить нельзя. Какая-то из европейских стран, западно- или восточно-европейская

/60 - Калининградская сборка. Предназначены для продажи в России и Украине. За счет отсутствия таможенных накруток могут быть дешевле, чем телевизоры сборки других стран.

 

Te vēl var apskatīties kādu rūpnīcu matricas tiek izmantotas šajos modeļos: http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:14399:28#28

Labots - boto
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...