Jump to content

JVC mini DV


Dinamo
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Vai vēlēt jau bijāt? :)

 

Bet ja nopietni, tad man te veinam čomam vasarā gaidāmas kāzas, nu un tā kā viņam kaut kas jāuzdāvina izdomāju uzdāvināt viņam videokameru. Tā kā viņš nekāds filmētājs vai operators LTV nav, tad viņam derēs parastākā kamera. Tagad tieši RD Electronics ir akcija, kur tirgos JVC mini DV viedokameru, modeļa Nr. GR-D815 Cena 100Ls, tas ir tieši tajā budžetā kādā iepirkšos.

 

tad nu jautājums - vai šī kmaera ir ok? Vai arī šajā cenu kategorijā (lūdzu bez kaut kādiem - piemet 2 sotakus un paņem to) ir kas labāks?

 

Un varbūt kāds papildus var apstāstīt ko par šo kameru, tā kā kamerās vispār neko nesaprotu, tad tikai sapratu, ka viņai nav HDD, bet būs jāraksta kasetēs, kuras pēc tam uz kompi varēs pārdzīt ar kaut kādu programmu palīdzību. Vēl kas?

Link to comment
Share on other sites

mazais-5

Pagaidām par mini DV kamerām nekas labāks nav izgudrots.Ja tā ir mini DV ,tad O.K. Jā ,datorā vajadzēs karti IEEE-1394,tas pats FireWare,cena ap 7-10 Ls ar visu vadu. Un tad ir iespējams kvalitatīvi izveidot savu video filmu,un ierakstīt DVD. Nu vajadzēs arī filmu montāžas programmu,piem .der Windows Mowie Maker,kas ir jau Windas pakā,tad vēl Ulead,Pinnacle. Ir jau arī vienkāršas bezmaksas programmas,kuras var lejupielādēt.

Labots - mazais-5
Link to comment
Share on other sites

Krishius

Iesaku labāk pamekēt kaut ko no Sony, Canon vai Panasonic (ar uzsvaru uz Sony) un noteikti MiniDV. Pameklē riņķi - vislaik kaut kur taču ir kaut kādas akcijas. Varbūt būs jāpieliek kādi 10-20 Ls, bet nu tās kameras tomēr nenoliedzami ir labākas.

JVC amatieru gala kameras nav diez ko labas - bilde ir tāda so so.

 

Un vēl, katram gadījumam pieminēšu - lai arī par kādu cenu tev nepiedāvātu, nekādā gadījumā nepērc Samsung kameras - tām bilde ir tik pretīga, ka burtiski vēmiens nāk, ko tādu skatoties.

Link to comment
Share on other sites

Ok, paldies par padomiem visiem. Jā tā ierakstīšana kompī izklausās sarežģīta, bet nu gan jau pusis izkodīs.

 

Ok, paskatīšos riņķī, varbūt ir kāds Sony piedāvājums tādā pašā cenu kategorijā.

 

P.s. jā Samsung laikam visās jomās shitus ražo. TV arī viņiem vājākie kategorijā ir.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...