Jump to content

3G internets


jakslis
 Share

Recommended Posts

Varbūt kāds zin labu softiņu uzlabot(ātrumu),vai vismaz stabilizēt 3G (Tele2).Var iet labi dienām ilgi,bet kad "uznāk" nav izturams.Lēkā no 3G uz GPRS un bremzē kā traks.Un pie tam vēl ,kad pārslēdzas uz GPRS  ekrāns raustās it ka monitoram(kadrizvērses trafiņam)gals būtu pienācis.3G modems caur USB pieslēgts . Un vēl bieži pats atkonektējas !

Link to comment
Share on other sites

dzincha

Uzliec jaunākos modema labojumus, kas atrodami tele2 www.

Jaa taa opera atver lapas aatrak. Tikai garumzimes gan nav ne ar vienu no ALT.

Veel ir veerts ieksh preferences - browsing - redraw instantly.

Labots - dzincha
Link to comment
Share on other sites

dzincha

Uz kompja staav pie regjionaalajiem vecais labais '

Bet uz operas ir LV un LV-LV.

Link to comment
Share on other sites

jakslis

Viss kas tika minēts ir izdarīts.Bet uz 3G only šodien vispār pārstāja vērt vaļā lapas.Ver tikai uz GPRS only,palēni,bet vismaz tomēr atver! Un P2P progas arī iet.Ne uz kādu citu Connection type vispār nekas neiet!?Pārinstalēju draivus un vispār visu ko var,atskaitot Wind. protams,jo uz otra kompja tas pats,bet nekas nelīdz.Līdz šim pusotru mēnesi bija normāli,es pat teiktu labi.Torrents vilka pat līdz 600kb/s!"Opera Turbo" mēģināju,ātrums nemainās,tik bildītes tizlas paliek(dažas),laikam tāpēc,ka beta versija pagaidām!Slavētais "Safari" arī maz ko dod,drīzāk neko !Tā lūk tā pašlaik sēžu tikai uz GPRS.Kādam tā ir bijis ar Tele2 ???

Link to comment
Share on other sites

dzincha

Jep.. taa gadaas kad vini kko remontee. Man te ar bija paris nedelas uz gprs jadzivo. Bet rekinu protams ka iebliez pa pilnu programmu - suudzejos ari sukaam bet tas veltiigi.

Ja ir portablis meegini atrast vietu, kur ir 3g zona, ja vispar tada ir.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Šodien vispār kaut kāds melnais caurums. Vispār šodien man varāki tele2 klienti sūdzējās par lēnumu tīklā.

Link to comment
Share on other sites

jakslis

Domāju ka tādas vietas tiešām nav!!!Jo pašlaik atrodos Daugavas malā Rīgā pretī Zaķusalai,kur vēl būt labākam 3G,ja ne šeit?!?

Link to comment
Share on other sites

Ja kāda no bāzes stacijām tiek remontēta, tad tas ir normāli, ka ieslēdzas tas GPRS režims. Lieki teikt, ka internets tādā gadījumā ir nelietojams. Vajag zvanīt atbalsta dienestam tik ilgi un pieprasīt, lai par šo faktu tiek uztaisīts pārrēķins.

 

Pašam arī bija līdzīgi, info cilvēciņi ilgi spirinājās pretim, sakot, ka vainīgs esmu pats, ka esmu pārtērējis atvēlēto GB limitu u.tml. muļķības. Līdz beidzot tomēr ieraudzīja, ka viņiem notiekas remonts. Atzvanīja toreiz jau augstākstāvoša persona, paskaidroja sīkāk par esošo remontu, cik ilgs un ka šis laiks tiks kompensēts.

Link to comment
Share on other sites

jakslis

Ja jau "signal"tikai pāris stabiņi(max.3,5) - 3G režimā,tad manuprāt skaidrs,ka pārtērētais trafiks te nepričom,kā saka,vainīgs viņu raideklis.Vispār es to trafiku pārtērēju jau 10 dienu laikā,bet nekas īpaši nemainījās veselu mēnesi pēc pārtēriņa brīža,vispār šie jau varēja sūtīt uz to iebūvēto INBOX kādu ziņu par to ka ātrums kritīsies(dēļ pārtēriņa,un it īpaši tad ja viņu vainas dēļ).Starp citu vēl viena interesanta lieta-nevaru ielikt SS.lv sludinājumu(bezmaksas) ,saka ka Es neesot Latvijas interneta lietotājs.Kāds zin PROXY kam serveris Latvijā(IP Latvijas)?Varētu caur to mēģināt!

Link to comment
Share on other sites

jakslis
(labots)

Kā izpaužas ātruma ierobežojums,taču ne tā ,ka 3G vispār never lapas,pasaka ka neta nav!!!Kā tas man ir pašlaik!Par inboxu saucu ienākošās SMS un domāju ,ka lielais vairums ierindas lietotāju nezin kā tam trafikam sekot un cik uz doto brīdi ir iztērēts,sanāk tāda neta lietošana svīstot,ka tik nav par daudz un nogriezīs to ātrumu ,nu piemēram šodien šķiet ,ka nav jau vairs kur griezt!!!Un šāds ierindas lietotājs ,nezinot,ka ir pārtērējis,jo grūti jau atsūtīt SMS ar brīdinājumu,ierauga mazo ātrumu,vai ka vispār nevar ieiet lapā,ko dara ?Sāk stresot-zvanīties operatoram,vai kas vēl sliktāk velt vainu uz kompi(jāsauc meistars :sad: !!!)Un viss dēļ viena īsa SMS ???

 

To ka sweepnet ir Zviedrijas IP es zinu,bet ar prokšiem jau nav labāk,piemēram PROXY Spelupasaule.lv pēc IP nosaka kā USA .Varbūt,ka kāds zin kurš PROXY (bezmaksas)mani pataisīs par Latvijas lietotāju ?

Labots - jakslis
Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...