bafijs Ierakstīts Aprīlis 9, 2009 Share Ierakstīts Aprīlis 9, 2009 Sveiki! Man tada lieta! Vakar sledzu ieksa kompi un man uzmet tadu tekstu... boot;MBR boot;error Varbut kads var man pateikt ka no vina tikt vala? Varbut kads zin kadu recowery programu? Vai kautka savadak to lietu salabot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiviic Aprīlis 9, 2009 Share Aprīlis 9, 2009 (labots) Tas ir viss, kas tur rakstīts? Mistisks tas paziņojums, jo nograuta MBR gadījumā teksts ir savādāks. No kāda Live CD vari ieboototies? Oops, tikai tagad pamanīju, ka te runa par Mac . Te nu precīzu padomu nezināšu, bet ja no Live CD bootojas - problēma vai nu ar HDD, vai MBR. Labots Aprīlis 9, 2009 - raiviic Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafijs Aprīlis 9, 2009 Author Share Aprīlis 9, 2009 ja es ielieku mac os disku vins botojas un aiziet! tiko salieku biosa properly vins man uzmet erroru to ko rakstiju! cietnis nevar but vainigs jo man ir 3gab un visus izmeiginaju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ze Baarda Aprīlis 9, 2009 Share Aprīlis 9, 2009 comandas: fixboot, fixmbr..varbut palidz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil_Inside Aprīlis 9, 2009 Share Aprīlis 9, 2009 Topiku atrašanās vietu neviens jau vairs neskatās. Varbūt šis tūlis palīdz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ze Baarda Aprīlis 9, 2009 Share Aprīlis 9, 2009 :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smii Aprīlis 10, 2009 Share Aprīlis 10, 2009 hdd nav nomiris? kas par kasti? Paprovē uzbūtoties no CD un tad palaist permission repair tam cietnim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu
Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas
Izveidot jaunu kontu
Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!
Reģistrēt jaunu kontuPierakstīties
Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!
Pierakstīties tagad!