Jump to content

Vajag noflašot video karti

Smii
 Share

Recommended Posts

Meklēju kādu, kas par pāris aliem priekš MAC noflašos PīCim domātu video karti - Radeon 9250 (apskatīšos precīzi to cīparu)

Ir gan maka prošivka att. modelim, gan pati videokarte. Nav PC ar iebūvētu VGA un AGP, kurā iespraust karti un izveikt procesu. Meklēju cilvēku, kam šāda kaste ir un kas sajēdz, kas jādara ;)

Tiem kam interesē detaļas - man ir vecs G4 Cube mediju centrs, kura video karte (ATI Rage)ir par švaku - Filmas iet, tomēr īsti neapmierina kvalitāte.

Radeons iet iekšā kubā pēc izmēra, ir ar pasīvo dzesi (kubs ir kluss - bez neviena ventilatora), ar DVI izeju (yess ;) - bet vot nebūtojas tā kaste, kad karte iesprausta, un cik lūrēju macistu forumos, pie vainas varētu būt vga kartes bioss...

Guest what the fuck

āaaaa, vo vells, man kāreiz uz darbagalda mētājās patreiz viena plate ar agp un iebūveli; ja neviens cits nepiesakās, es tev padarīšu pāršūšanu {baigi alu gribās :p}; tikai es dzīvoju Rīga, rajonus nepiedāvat :()

to plati ar barokli es varu isviest koferītī un aizmaukt pie tevis;

tikmēr izlasīšu ābeci par firmvārēm, labu laiku neesmu niekojies, jāatsvaidzina kvalifikācija;

Jā, jā, es centrā dzīvoju. :)

Cik saprotu - Tev tikai mātesplate ir?

Es saštukošu kaut kādu barošanas bloku... a tam dēlim droši vien arī atmiņu un kaut kādu, HDD ar OS arī vajag... klavieri... pele man ir.

Tērvetnieks = ledusskapī :)