Jump to content

Epson C64. Neprecīzi drukā krāsas.


Guest NetMan
 Share

Recommended Posts

Ir man printeris Epson Stylus C64. Katridzas originaalaas. Tacu probleema bilzu izdrukaasanaa. Nekad nebiju kraameejies ar bilzu izdrukaasanu maajaas, taapeec nepielec, kas par probleemu. Uz monitora vins bildi paraada normaali, bet, kad izdrukaa kraasas ir galiigaa pakaljaa. Ja nemaina nekaadus printer settingus, bet uzliek tikai, lai printee ar foto kvalitaati, tad bilde naak aaraa ar ljoti izteiktu zilo kraasu. Ja uzliek tur "photo enthranze(laikam taa bija)", tad izceljas dzeltanaa un sarkanaa. Ja, saak, pie printer settings, reguleet kraasas vispaar sanaak sviests. Neesmu es grafikjis, taapeec nemaaku tur noreguleet.

Tacu gribas jautaat, vai ar default settingiem nevajadzeeja printeet normaali? Man vecais epsons defaultaa printeeja lieliski. Katridzas esmu izmeegjinaajis, gan origjinaalaas, gan aizvietotaajus. Rezultaats viens un tas pats, slikts.

Link to comment
Share on other sites

Guest noname

draiveri paši svaigākie uzlikti ?

tas krāsu disbalanss ir drukājot no dažādām programmām, jeb esi mēģinājis tikai vienu ?

draivera instalācijā parasti ir readme.txt failiņš, kur parasti apraxtīti savietojamības ierobežojumi ar dažādām programmām

vari jau mēģināt pameklēt webā krāsu profilus Tavam konkrētajam modelim, bet tie manuprāt īpaši tiek taisīti tikai (pus)pro modeļiem

tik pat labi var būt vienkārši neveiksmīgs modelis/sūdīgs draiveris uzrakstīts

upd

apskatījos to draiveri - vēl var paspēlēties ar color management->photoenhance->tone->normal vai none vai vivid, vai color management->icm (tie ir tie paši krāsu profili)

Link to comment
Share on other sites

Guest Aloha

Varbut vienkarshi lieto driver disku kas naca lidzi? Parliec svaigi visu pa jaunu. Printeris da nava no sliktakajiem. Vienigais shis tinti rij memajaa.

Link to comment
Share on other sites

Emmm... a no kāda softa drukā?

 

Un galvas sakalibrētas, t.i. align un visas pārējās herņas saliktas?

 

Un vēl, tāds uz subjektīvismu bāzēts jautājums, bet - kas tavuprāt vairāk varētu melot par krāsām? Monis vai printeris?

Link to comment
Share on other sites

Guest NetMan

Meegjinaaju drukaat, gan no PhotoShop, gan no Softa, kas naaca liidzi printerim rezultaats tas pats. Monis itkaa raada pareizi, jo ir taa pati bilde, kura tika taisiita fotosalonaa un vinja sakriit ar to kas datoraa. Sitos ar izmeegjinaaju: color management->photoenhance->tone->normal vai none vai vivid, vai color management->icm, dabuuju visaadus efektus, bet reaalu bildi nee. OK, meegjinaashu dabuut citus draiverus un paarinstaleet. Citu izeju neredzu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...