Jump to content

Smart Wi


afigenijs
 Share

Recommended Posts

RimaNTSS

Šaubos, ka to var pielāgot Viasat. Bet ja nu gadījumā uzzināsi kā, tad varam sarunāt un es tev iepārdošu tādu aparātu par 1/2 cenu (tik un tā to nelietoju) - jauns.

Link to comment
Share on other sites

afigenijs

Es te atradu šitādu lietu :Вопрос: Если возможность "шаринга"?

Ответ: Да, такая возможность есть. Шаринг возможен между двумя ресиверами DreamSky. При этом один ресивер (Мастер) должен быть с картоприемником, а другой (Слэйв) может быть ФТА. Для этого:

1) Соедините ресивер (Мастер "DSR-6000") и ресивер ( Слэйв - "DSR-3000") нульмодемным кабелем (pin-2 to pin-3,pin-3 to pin-2,pin-5 to pin-5). Один ресивер (Мастер) может работать с 10-20 ресиверами (Слэйв), при наличии соответствующего кабеля.

2) Включите эмулятор

3) Нажмите INFO ,затем цифру 2, войдите в Меню. Для ресивера Мастер выбираем - "Master RS232 Sharing", для ресивера Слэйв выбираем - "Slave RS232 Sharing".

4) На ресивере Слэйв нажмите INFO +3 для получения данных с ресивера Мастер. Varbūt var savienot arī divus Thomson DSI 4200 un skatīties ar vienu karti katrā istabā atsevišķi ? http://www.megashop.by/show_article_22.html

Link to comment
Share on other sites

Rudiger

Viasat uztvērēji domāti tikai savam provaiderim un FTA kanāliem.Lai dalītu karti mājās, der uztvērēji Openbox (X8xx,X7xx) savā starpā un kopā ar Skyon 1350 ar jaunāko iešuvi , Dreamsky u.c . kloni savā starpā u.c, kuri atbalsta Via*** karti un Home share protokolu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...