Krishius Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 (edited) Labasvakaras! Iesakiet, lūdzu, sakarīgāko programmu/draiveri/tūli/plug-in'u/(nezinu, kā to korekti godāt), kas ļauj iekš Mac OS X Leopard (uz Intelīgā Mac) rakstīt uz NTFS cietņiem. Edited March 1, 2009 by Krishius Link to comment Share on other sites More sharing options...
binary Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Neko par Mac OS X nezinu, bet NTFS-3G has been reported to work with Linux, Mac OS X, FreeBSD, NetBSD, Solaris, BeOS and Haiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krishius Posted March 1, 2009 Author Share Posted March 1, 2009 Ne, ne - šitais neies krastā. Ir n-tie ārējie cietie diski ar NTFS sistēmu, uz kuriem glabājas supersvarīga informācija, kurus vajag pierubīt pie Mac. Tāda iespēja, ka kaut kas tiks pārformātēts ir pilnīgi izslēgta. Nepieciešams risinājums, kā standarta NTFS diskā rakstīt caur Mac OS X. Zinu, ka tāds softs ir, jo pats esmu uz vairākiem Mac'iem slēdzis klāt NTFS diskus un tajos rakstījis info. Tiesa, sen tas bija un neiedomājos kompju īpašniekiem paprasīt, kas tas par softu, ko viņi ir uzlikuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ADEX Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Nu bet ar NTFS-3G taču nekas netiek pārformatēts. Piemountē NTFS partīciju(as) un strādā ar tām - lasi, raksti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogre 69 Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Man ir Paragon NTFS for Mac, strādā nevainojami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
binary Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Nja, es arī nesapratu, kāpēc lai būtu kas jāformatē, lai NTFS-3G draiveris varētu ar FS strādāt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krishius Posted March 2, 2009 Author Share Posted March 2, 2009 (edited) Oj, pardon. Neizlasīju līdz galam par to NTFS-3G. Mana vaina. :oops: Paldies, viss skaidrs! Update: Uzinstalēju to NTFS-3G, bet jams izrādās baisi lēns. 6,5 Gb failu no iekšējā SATA cietņa uz ārējo USB kopē 3+h. Tas tā normāli? Edited March 2, 2009 by Krishius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žaks Noriss Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Tas ir normāli. Pilnīgi normāli. Un zini kas ir sliktākais - šī programma man samazināja arī datu nolasīšanu no NTFS līdz nenormāli maziem ātrumiem. Karoč Mac OS X tikai lasa NTFS. Ar rakstīšanu ir ļoti švaki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nettwerk Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Kursh USB slegums, 1.1 vai 2.0? Bet otrs ka rakstishana NTFS nebus atra pati par sevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žaks Noriss Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Reku vēl viena. Neesmu mēģinājis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krishius Posted March 2, 2009 Author Share Posted March 2, 2009 Tas macfuse kaut kādā veidā sadarbojas ar NTFS-3G. NTFS-3G nemaz neļauj instalēt, ja pirms tam nav ieinstalēts macfuse. Tā kā šitais īsti nav variants. Ko tauta saka par Paragon NTFS for Mac? Ir vispār vērts instalēt un skatīties? Vai arī tikpat lēns vien būs...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krishius Posted March 5, 2009 Author Share Posted March 5, 2009 Tiktiešām Paragon strādā daudz ātrāk. Njā, tas NTFS-3G rādās diezgan liels sūds. Bet ko gan var prasīt no bezmaksas softeļa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krishius Posted March 5, 2009 Author Share Posted March 5, 2009 Tas jau no tēmas: kas būtu, ja būtu... Es šajā gadījumā tikai konstatēju faktu un izdaru secinājumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
binary Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Tādā gadījumā ieteiktu pameklēt info netā par NTFS-3G u.c. risinājumiem, kā arī pašam notestēt NTFS-3G uz dažādām sistēmām ar dažādām OS pirms šādu tekstu rakstīšanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts