Jump to content

Internets ik pa brīdim atsleedzas!


aigars16
 Share

Recommended Posts

Man ir problēma, kad es internetā spēlēju spēles (šajā gadijumā World of Warcraft), vai ilgāku laiku sērfoju pa internetu-internets atslēdzas uz kādām 30 sekundēm...Tāda sajūta, ka pārkarst modems (vismaz man tā liekas)...

Šī interneta pārrestartēšanās ļoti traucē, jo tā vai nu pārtrauc manu sērfošanu internetā un ''uzkaras'' Firefox, vai nu tas pārtrauc spēli, jo atvienojoties internetam, spēle apstājas (online spēle, kurai nepieciešams internets)

Ja tas palīdz, tad man ir Lattelecom mājas komlekts 2.

 

Lūdzu palīdziet, ja varat!

Link to comment
Share on other sites

brīdī kad pazūd internets, paskaties vai uz modema deg DSL lampiņa. Ja ne, tad zvani LTC lai taisa līniju. Ja ar lampiņām viss OK, tad pārbaudi savu kasti uz zvērudārza klātbūtni. Ir jau vēl virkne ar citiem varbūtējiem iemesliem, bet šie divi visticamākie pie šīs sākuma informācijas.

Link to comment
Share on other sites

lampiņas modemam deg, kad atslēdzas internets...kā īsti saprast ''pārbaudi savu kasti uz zvērudārza klātbūtni''?

Link to comment
Share on other sites

vai pec spyware iznicinashanas nets beidza zust?

lidziga problema, bet tiklaa ir 8 datori, lidz sim vainu liku uz ruuteri, mosh vienam no tiem ir kaads drankjis uzmetiess..

Link to comment
Share on other sites

Man ari šāda problēma .. arī tīklā. . niklonēju mac adresi no PC bet manuprāt tā nav problēma, jo vienalga nets ik pa laikam pazūd , lai gan DSL's ir .. :/ Kad pie datora pielieku vadu pa taisno no modema - nekāda vaina. Značit laikam līks rūtera konfigs. Anybody can help me?

Labots - no_way
Link to comment
Share on other sites

itkā es spyware iznīcināju, bet internets turpina zust....to spyware sauca Smitfraud...lasiju internetā ka nemaz tik viegli nebūs viņu novērst..varbūt kāds var palīdzēt?

Link to comment
Share on other sites

Man bija tada problema datoram vecajam... bija doma kad datora vaina... un tapat cilveks gribeja mainīt...

 

nomainiju PC uz savu, kas uz ar parasto Balticom gaja ideali... tad sakās problemas atkal to internets pazud to atkal paradas... zvanijos uz lattelekom tie ko tikai neteica... un tapat viņi galā bija viss ok  :grr:  (jau domaju datoram kas nodega)

 

lai nemaksat par lattelekom meistara izsaukumu, kurš tāpāt neko neizdarītu un noplestu kadu 20 Ls, turpinaju čakareties... Nopirku vel veienu tikla karti - problema turpinajas. Tātād problema nebija tīklenē... sistēma ari tika pārinstaleta - tas pats... Pec tam, pec kada laika, problema vienkarši pazuda un viss... 

 

Principa tas ir akmens uz Lattelekom pusi un to brīnuma modemiem 

 

 

P.S.

 

Laudis nelieciet visadus Lattelecom variantus kur ir "20" karbas zem galda un nevar saprast, kas par problemu ja nav tada paša verķa...

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...