Jump to content

IPBOX 91HD


lor
 Share

Recommended Posts

mistachuck

Es atkal esmu dzirdējis tikai to, ka HD ipBokši ir ļooooti lēni. Ja funkciju ziņā problēmu nav, tad tas "ātrums" reāli atsaldē.

Link to comment
Share on other sites

mistachuck

par "profesionālu" šo atsauksmi grūti nosaukt bez lietotāju atsauksmēm. Nedaudz uzkrītoši - pults ir 1:1 kopija Octagon HD SF918. Vienīgā atšķirība - "spiednis" "OK" oktagonam ir oranžš.

Link to comment
Share on other sites

heijaa... a kaadu aparaatu man kaa viasuck lietotajam ir vispareizak uz doto mirkli njemt... tas pace aparaats gljuko ka nu tikai... vajadzetu man laikam tadu aparatu kuraa pagaidam var ielikt esošo koartinju (6meeneshi veel) un peec tam lai varu izmantot kaarumu ieguushanai... Cik lasos.. taa tikai - tas leens, tas slikts, tam nevar kartinjas darbinaat, tas atkal nekaads... taads konkreets viedoklis kaadu aparaatu jāņem manī nav radies... ir kadi ieteikumi?

Link to comment
Share on other sites

Īsumā foruma kopsavilkums- 1)Openbox 540/590 -iet ar Via*** karti, turpmāk medus ar LCB .X800/810/820 un kloni-softa atbalsts beidzies.Vispār , palasot sat-forum.org un gomel-sat.net, var secināt, ka labāk nekādus Openboksus turpmāk nepirkt.2)DM-500/600 kloni-Ipbox 200/Flexbox5000/6000/Netbox/Optibox u.c. Ja paveicas, viss iet un par softa trūkumu nebūtu jāuztraucas.Via*** karti var iebāzt.3)Aparāti ar softā iešūtu emu-Dreamsky 7000/7500, Opticum 4100TSCXE u.c. Viss iet, bet ar zināmām problēmām. 3)Ja grib HD aparātu, lietotājam draudzīgākais , ātrs , lēts-Octagon HD.Vēl ir Optibox HD un Opticum HD.Tā kā tiem nav atvērtais kods, softu izlaiž tikai ražotāji.Cik ilgi-kas to lai zin...Linuxveidīgie- DM8000/800 /Kathrein/Ipbox/Cube revo- katram ir savi trūkumi.Softa atbalsts ir un būs.Jāizlemj pašam...

Labots - Rudiger
Link to comment
Share on other sites

mistachuck

Pagaidām nav neviena aparāta bez blusām, katram ir savi +/-, kur vienam ir pluss, tur otram ir mīnuss. Ja varētu no tiem visiem salikt kopā vienu, iespējams būtu arī ideāls HDTV tuners, bet pagaidām, no, negribētu teikt sliktiem, drīzāk "neizstrādātiem līdz galam", ir jāizvēlās tas, kuram šie trūkumi vai pilnības ir pieņemamas. Par nožēlu arī Drīma cienītāju produkts nav vērts tās cenas, par ko tiek tirgots, lai gan fani gaidīja ko labāku. Ja gribi izprast kurš tev ir piemērotāks, jāmeklē lietotāju atsauksmes, tik nevajag uzrauties uz reklāmas rakstiņiem, itkā pasniegtien no lietotājiem, kas ir mūsdienu mārketinga normāla parādība.

 

Ja nav īpašas vajadzības pēc HD tunera, labāk atlikt šo iegādi. Man gan gribās skatīties HD kvalitātē, tapēc iegādājos Octagon hd SF918, kurš irī nav pati pilnība, bet par labu citiem, jo nekādi nevaru ciest lēnus aparātus. Šī tunera nepilnības izpaužās - no reizes uz reizi gļuko EMU, tas gan ir softisks gļuks, jācer tiks izlabots. Un gļuko gan ne visiem, pagaidām grūti spriest ar ko tas saistīts. Tad vēl visai dīvaini uzvedās HDMI izeja, attēls ir, skaņas nav, tai pat laikā pa pārējām izejām skaņa ir, tai skaitā S/PDIF. Vācu forumos itkā piedēvē šo nepilnību saistībā ar neoficiālo firmwari, kas ar EMU. Jāpiezīmē, oficiālajai nav EMU, līdz ar to jālieto neoficiālā. Citas nepilnības pagaidām nav novērotas, toties darbības ātrums ir pat ļoti apmierinošs kopumā, ja kanālu pārslēgšana ir vairāk vai mazāk līdzīgi kā pārējiem, tad izslēgšanās ir zibenīga, bet uzstartē dažās sekundēs. Katrā ziņā nevienā brīdī nerodās doma, ka uztvērēju varētu saukt par lēnu.

 

Ja var pieciest lēēēndarbību, tad jau laikam labāk izvēlēties kathreinu, vismaz kautcik atbilstošs cenai. Par citām viņa blusām spriest nemāku, īpašu, cik lasīts, nav, bet labāk pameklēt atsauksmes. Drīms, kā jau teicu, kvalitāte neatbilst cenai, vismaz uz doto brīdi. Par pārējiem eksotiskiem kloniem, tik uz paša risku un cik var atrast atsauksmes.

Link to comment
Share on other sites

Reika - varbūt ne pārāk precīzi izteicos. Ar "jauno" paaudzi biju domājis sat tjuneru sēriju, kur izķertas

patreizējo modeļu mušas un izmantoti jaudīgāki HD dekoderu čipi.

Tāpat kā piem. DM-7020 ir DM-7000 uzlabots variants.

DM-500 ir DM-5060 uzlabojums utt...

 

mistachuk - par HD drīmiem pilnīgi piekrītu. Ja par SD drīmiem (DM-600, 7020) var teikt tikai labu tad par DM-800 un DM-8000 pretenziju ir vairāk nekā pozitīva.

Cik es vispār zinu, neviens tjuneris ar oficiālo firmwari EMU nelietot. Ja neskaita ķīniešu drīmus ar jau iešūtu Gemini...

Link to comment
Share on other sites

tad par DM-800 un DM-8000 pretenziju ir vairāk nekā pozitīva.

Cik es vispār zinu, neviens tjuneris ar oficiālo firmwari EMU nelietot. Ja neskaita ķīniešu drīmus ar jau iešūtu Gemini...

 

kaadas muljkiibas, ja nav menju kur izveeleeties emu nenoziimee ka emu sheit neiet

ar Dreambox 8k pilniibaa apmierinaac:

lai pulc saaktu normaali klausiit iesleegta LCD TV gadiijumaa pietika aizsegt driima IR actinju ar aiztumshojoshu plastmasas atluuzu no viena veca uztveereeja

un veel laimiigaax palikshu kad kaac emu suportees vairaakus tunerus vienlaikus

Link to comment
Share on other sites

MartiniB - esi mēģinājis palaist EMU uz drīma oficiālās iešuves? Ir izdevies?

Pieļauju, ka zinot Linuxu, tas nav neiespējams...

 

DM-8000 mani neapmierina:

 

1. 400MHz CPU, solīto 700MHz vietā

2. "pseido" HDMI

3. Pārmērīgais lieko fīču daudzums (2 HD tjuneri, 2 CI sloti), kas tikai paceļ cenu, bet kuru lietos labi ja 5% no useriem.

 

DM-800:

1. Cena.

sk #2,

 

Plus, mana pieredze ar visādiem dzelžiem no DSLAMiem un DSL modēmiem līdz mātesplatēm, liecina, ka pirmajās revīzijās vienmēr ir mušas.

Bez tam DMM ar pirmo piegājienu neviens tjuneris nav bijis īsti līmenī, viemēr ar otro.

Sk. DM-5060-->DM-500/DM-500+, DM-7000-->DM-7020/DM-600

Link to comment
Share on other sites

MartiniB - esi mēģinājis palaist EMU uz drīma oficiālās iešuves? Ir izdevies?

Pieļauju, ka zinot Linuxu, tas nav neiespējams...

ir iespeejams

1. failaa \etc\init.d>bootup jaaaizkomentee nokluseetais emu un turpat blakus jaaieraxta kaac kursh patiik labaak

#/usr/bin/wdog /usr/bin/dccamd -

/usr/bin/camd3 /usr/keys/camd3.config &

2. jaasaber emulatora faili vajadziigajaas vietaas (/usr/keys mape jaauzdzemdee)

3. izpildaamajiem(zem /usr/bin/) jaaiedod atribuuti 755

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...