Jump to content

Grāmatvedības programma


Riverx
 Share

Recommended Posts

Tātad interesē Grāmatvedības programma, kura domāta Latvijai, kurā es varētu vienkārsi savadīt visus ienākošos rēķinus, kurā es varētu veidot izejošos rēķinus, nospiest pogu - saglabāt kā PDF kā arī pavadzīmes un aizsūtīt klientam, vēl arī darbinieki, algas rēķināt, kur man visi nodokļi tiks sarēķināti cik jāmaksā, importēt kontu izraxtus no latvijas bankām. Un beigās nospiest pogu - exportēt uz EDS vai kaut kā tā, lai man būtu elementāri visu VID EDS sistēmā ielikt, kā arī gada beigās nospiest pogu - bilance.pdf un man ir gatava bilance.

 

Esmu pārliecināts, ka kaut kam tādam ir jāexistē, noteikti ka ir arī uzturēšanas maksa par to lai visi noteikumi un likumi, neapliekamie minimumi un vēl visskautkas būtu iekļauts un atjaunināts

 

Varbūt kāds izmanto kādu programmu, kuru var apgūt cilvēks bez padziļinātām grāmatvedības iemaņām lai nebūtu jāmaxā grāmatvežu kantorim par firmas existenci.

 

un cik tad maksā - licenze un lietošana

 

Paldies.

Link to comment
Share on other sites

Ja cilvēks negrib maksāt grāmatvežiem, par kaut ko Horizon līdzīgu arī nemaksās... Zalktis ir lētākais, Tildi lietotāji piespiedīs izveidot normālu eksportu uz EDS.

Link to comment
Share on other sites

Vienkāršākais priekš Tevis - Microsoft Excel.

 

Citādi es pats varu pareklamēt Horizon, jo pats šajā firmā strādāju. :p

 

Bet bez grāmatvedības zināšanām nekas tāpat IMHO nespīdēs. Tur ir gana daudz visādu sīkumu. Ne par velti pat vismazākajos uzņēmumos ir tāda lieta, kā grāmatveži. ;)

 

Ja gluži negribas citam maksāt, varbūt aizej uz kādiem grāmatvežu kursiem. Tas vismaz būs vērtīgs ieguldījums nākotnei.

Link to comment
Share on other sites

Devil_Inside

IMHO lētākais variants būtu grāmatvedība kā ārpakalpojums. Tad nav jāsatraucas par softa izvēli un iegādi.

Link to comment
Share on other sites

nu nav tā ka es neko no grāmatvedības nesaprastu, man vienkārši būtu ērti, ja es paņemu programmā importēju no swedbankas, norvik bankas un vēl no kādām bankām konta izraxtus (fidavista) vai dajebkādos formātos, turpat sistēmā sasaistu visus maksājumus ar ienākošajiem un izejošajiem rēķiniem, sadefinēju pavadzīmju numurus un varu raxtīt pavadzīmes, ievadu darbinieka stundas likmi, nostrādāto laiku, to vai ir jāatrēķina vai nav neapliekamais minimums, un nospiežu aprēķināt. Mēneša sākumā nospiežu pogu EDS un visas vajadzīgās atskaites tiek uzģenerētas un ir gatavas lai iesniegtu VID EDS. Tad vēl pienāk gada beigas un tiek izveidots gada pārskats, bilance vai dajebkas vēl, kas varētu būt vajadzīgs.

 

ja šito es varu izdarīt nemenedžējot desmitiem exeļa failu katru mēnesi, tad ir ideāli, jo šobrīd kaut vai es pats tikuntā visus rēķinus exelī zīmēju un dodu grāmatvedības kantorim - reāli sanāk 2x darbs. Katru mēnesi sanāk staigāšana, lai 5 rēķinus aiznestu :) un vēl sotaks par to mēnesi jānoskaita :( Gada laikā sanāk tīri pieklājīgs cipars.

 

Tas zalktis šķiet tīri ciešams varētu būt, būs jānokačā un jāpaspējējas, un vēl tam Jumim tas bezmaksas variants, kurš vispār vislaik bezmaksas līdz 300 papīriem gadā.

Tikai ja es pareizi sapratu, tam Jumim EDS atbalsta nav?

 

A kurš no šiem prakstiskāks un ērtāks lietošanā iesācējam, jo tajos 300 papīros gadā es iekļautos, ka nemetas.

Link to comment
Share on other sites

Negribās tik cītīgi lasīt visus komentārus, bet Zalktim nav ne vainas. Itkā der tavām prasībām.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Devil_Inside

Kaktu kantoris, kurš pat neuzdrošinās publicēt savu reģistrācijas numuru, noteikti būs labākais un drošākais risinājums.

 

Nededzinam kūlu, dedzinam spamerus!

Link to comment
Share on other sites

Oskars11

Gan tilde atbilst visaam prasibaam, gan zalktis.tildes februara izlaidumā ir jau jauninajums prieksh EDS..

Tikai sen jau pierādijies, maziem kantoriem letak ir dot grmaatvedibu tasit apkalposhanas firmai.

P.S. Ja kas , piedāvāju grāmatvedības pakalpojumus par saprātīgām cenām. www.blg.lv

Labots - Oskars11
Link to comment
Share on other sites

azarbaidzz

vel labāk sameklē sev firmiņu, kas no taviem exeļa failiem vai no kā tu tur strādā vilksārā vajadzīgos datus, un par gramatvedību tev galviņa ensāp'pes..

Link to comment
Share on other sites

Zalktis ir ciešams, jo nekā labāka nav. Esmu dzirdējis, ka zalktis rēķinot dīvaini un mēdzot nočiept vienu santīmu aprēķinot PVN.

Link to comment
Share on other sites

azarbaidzz

tagad daudziem problēmas ar santīmiem... seviskji ja var rakstīt kādu summu grib.. jo ir arī tādas lieta kā neiespējamās summas no kurām atņemot 21% un pieliekot 21% nekādi nesanāk viena un tā pati summa..

Link to comment
Share on other sites

johohoo, interneta bruņinieki :) un kā jūsuprāt cilvēki uzzin par jauniem produktiem, ja ne no reklāmas?

 

reģistrācijas numura piesaukšana izskatās pēc tipiska konkurenta demogoģijas. Diezvai risinājuma izvēlē pirmā vieta ir "reģistrācijas numurs pirmajā lapā ir - check".

 

piekrītu postam par outsourcingu grāmatvedībai, bet, par cik šeit ir it forums, cilvēki domā, ka jo vairāk softa uz kakla (uzņēmumā), jo neaizvietojamāks es esmu :)

Link to comment
Share on other sites

Devil_Inside

Tavi posti nav reklāma, bet vistīrākais spams! Kantoris pat nevar atļauties normāli izreklamēt savu ūberkruto produktu? Nebrīnīšos ja pēc laika būs aplīmētas visas sabiedriskā transporta pieturas un miskastes.

 

Es nekonkurēju ar kaktu kantoriem, bet uzskatu, ka veicot uzņēmējdarbību LR ir jāreģistrējas kā nodokļu maksātājam un šo reģistrācijas numuru nav jāslēpj. Liela daļa uzņēmumu pārbauda sadarbības partnerus Lursoft vai citās piejamajās DB.

 

Secinājums: Ej ka tu directo *irst un nekur nenogriezies!

Link to comment
Share on other sites

Ronalds
Vienkāršākais priekš Tevis - Microsoft Excel.

 

Citādi es pats varu pareklamēt Horizon, jo pats šajā firmā strādāju. :p

 

Skatos UVIS, Apvārsnis mainījuši nosaukumu......

 

Nez vecā security "fīča" - lietotāja vārds - FTG, parole GTF, kas ir iekešota uz datora un tiek izmantota sākotnējam pieslēguma pie datu bāzes (vismaz MS SQL servera gadījumā) ir izlabota? Tā jau softs skarīgs, tikai ļoti daudz par ko daudz jāmaksā papildus... Padārgs sanāk...

Link to comment
Share on other sites

Katram jāizvērtē savas vajadzības, universālu risinājumu nav.

FMS softa lielākās problēmas ir supports, dikti aizņemti tie darbinieki ir, ja arī izdodas sazvanīt vienas dienas laikā, risinājumam parasti vajag vairākas.

Beidzamajā laikā kaitinoši paliek arī nebeidzamie jauninājumi, kuri dažas problēmas novērš, tajā pat laikā sačakarējot citas lietas, kas gadiem strādājušas bez kreņķiem.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...