Jump to content

Nepareiza Z atskaite


krista123
 Share

Recommended Posts

Man pēc maiņas Fēniskā bija jāveic dienas aizvēršana pēc tam, kad es izdrukāju x atskaiti es mēģināju izsist čeku par naudas izņemšanu bet printerim bija iestrēdzis čeks, kurai bija lielāka darba pieredze un viņa man teica, lai es veicu kasē veicu summas iemaksu un mēģinu nomainīt kases lentu un ja vēlreiz neiznāk restartēt datoru. Pēc tam es visu veicu saskaņā ar pārējo maiņas nodošanas procedūru Rezultātā Uz Z-atkaites iznāk ka es 2 reizes esmu izņemusi un vienu reizi ielikusi kasē esošo summu, bet ieņēmumi un maiņas nauda sakrīt. Es zvanīju kases aparātu apkalpošanas dienestu un tur man paziņoja, ka itkā tā nav liela problēma, ka nav izsitušies tie ieņēmumu un izdevumu čeki, ka galvenais, ka Z-atskaitē ir redzami faktiskie bāra ieņemumi un tas ir tas uz ko vērsīs uzmanību inkasātors un Valsts pārbaudes institūcjas, bet mans administrātors nebija spējīgs sniegt man adbildi cik liela vai maza ir šī problēma tāpēc es nolēmu lūgt palīdzību šajā forumā.

 

Būšu ļoti pateicīga par jūsu atbildēm

Link to comment
Share on other sites

krista123

Es kasi aizvēru septiņos no rīta un tad es varēju sazināties tikai ar savu kolēģi, kura man teica, ka man ir jāveic iemaksa kasē jānomaina lenta un un ja neiet restartēt kasi un mēģināt vēlreiz. Kad administratorei sākās darba diena, es uzreiz sazinājos un paskaidroju par radušos situāciju, un viņa nezināja kā šādā situācijā rīkoties. Vienīgais ko viņa man varēja pateikt bija uztaisīt Z- atskaitei kopiju un uzrakstīt paskaidrojumu brīvā formā.

Link to comment
Share on other sites

Galvenais, ka cipari sakrīt ar esošo piķi kasē.... Da kaut katru minūti liec maiņas naudu kasē un inkasē to.... Tas nevienu neinteresē. Galvenais, ka Z-tā ir pareizi cipari galā. Un pat ja kaut kas nav ok, tad tev nav jābūt vainīgai par to, ka tehnika nogļučīja!

Link to comment
Share on other sites

krista123

Tieši to pašu man teica operators, ar kuru es sazvanījos, lai noskaidrotu, kā man ir jārīkojas šajā situācijā, jo manā darba vietā mēs naudu noņemam tikai vienu reizi dienā un viņai nekad nav bijusi situācija, ka bārmenis izņem- ieliek- izņem naudu no kases.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...