Jump to content

Automašīnas GPS pārveidošana


cLOWN
 Share

Recommended Posts

Tātad ir automašīnas GPS (AvMap Motivo), kurš vairs nestartējas. Ir sleep poga un on/off poga. Ieslēdzot viņu ar on/off tas rāda ieslēgšanās attēlu, ko parasti un brīdī, kad būtu jāpalaižas programmatūrai, tas izslēdzas. Startējot viņu pēctam ar sleep pogu, tas ieslēdz LCD un rāda random artefaktus un neko nedara. Arī nomainot startējamo programmu nekas nepalaižas. Ir sportiska interese viņu paķidāt un iespējams palaist vismaz kaut ko. Cik zinu šim virsū stāv Windows CE 5.0. Cik izskatīju internetā tam ir .NET 2.0 atbalsts, kā arī klasiskais visual C++. Ir pieejams vēl viens tāds pats aparāts (strādājošs) un uz tā ir izdevies palaist pašveidotas programmas (default`ā viņš var atskaņot video/audio, pievienot kontaktus un visas gps funkcijas). Pievienojot viņu datoram tiek uzrādīta tikai aparātiņā esošā programmatūra, kas nav OS (cik nu es saprotu). Startējoties tas vienmēr palaiž vienu .exe ar noteiktu nosaukumu.

 

Galvenais jautājums: kā viņam likt parādīt OS failus (zinu, ka iekšā ir klasiska windows direktoriju struktūra - to var apskatīt caur paša aparātiņa video/audio browser`i, bet izmainīt neko tur nevar)? Vai arī kā nonest tur visu pa tīro un uzlikt svaigu OS?

 

Meklēju internetā visādus rakstus, bet neko jēdzīgu neatradu. Droši vien jau, ka aparātiņš būs metams, bet nu tas neliedz paspēlēties iepriekš. Ceru, ka kāds varēs padalīties pieredzē.

 

Paldies :)

Link to comment
Share on other sites

OS uzlikt pajaunu nezinu , meklē kā veikt hard reset .

Link to comment
Share on other sites

labi ir tas, ka speej piekljut taa aparaata failu struktuurai. Slikti ir tas, ka Tev vins ir nobrucis, jo tad ir diezgan bedigi, jo cik pats zinu un esmu meginajis, tad nomainit vai pairnstalet Win CE ir praktiski neiespejams - rupnica dzeki gan jau ka spej to, bet ar ko un kaa tas ir vinu nosleepums... vienigi ja atrod pareizo pogu kombinaciju, tad varesi meginat vinam uztaisit windows restartu, bet tas var ari nelidzet un iespejams ka sim modelim neka tada nav...

par to aparatu, kas strada - labaa zina - varu palidzet uzlikt TomTom 7 uz si aparata un viss ies skaisti :)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...