Jump to content

*.emf failu iekš RichEdit - kā?


Baigais Janka
 Share

Recommended Posts

Topika titlē jau visa problēma iekšā :) Ir uztaisīts RichEdit kontrolis ar CreateWindowEx( WS_EX_CLIENTEDGE, "RichEdit",... blā blā blā.

Vajag pamīšus tekstam šur tur iešaut *.emf (enhanced metafile, tātad) saturus. Pēc tam viss tiek seivots rtf failā ar SendMessage( hWnd, EM_STREAMIN, SF_RTF, (LPARAM) &es );.

 

Atradu šitādu stelli, kas liek bitmapu iekšā

http://www.codeguru.com/code/legacy/riched...heditrc_src.zip. Piešāvu savam prožektam, viss OK strādā, bet, protams, vispirms emf pārveidoju par bitmapu. Gala rezultātā tas neiet cauri - vajag, lai riktīgais emf ir iekšā, lai staipot nezaudē kakčestvu - grafiki tur ir. Minētajam surcim visus TYMED_GDI (bitmaps) aizvietoju ar TYMED_ENHMF, visus CF_BITMAP ar CF_ENHMETAFILE. Atbilstoši, protams, kur vajag pielaboti handles tipi no HBITMAP uz HENHMETAFILE. Joks tāds - iešauju emf failu - uz ekrāna iekš RichEdit kontroles viss OK, smuki rādās, bet ieseivojot rtf failā bildes nav - ir tukšs objekts ar pareiziem izmēriem. Papētīju, ka tas pats arī, ja uztaisa copy/paste uz Wordu - teksts ir, a bildes vietā tukšs objekts.

 

Nu, interesē kas par štelli :) Kāds āķis tur, vai kas? Varbūt kāds var padalīties ar strādajošas mašīnērijas kodu?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...